הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנוגע לצ׳יט באמצע חיטוב

soul-river

משתמש מתחיל
79
10
נק' מוניטין:
10
79
10
שלום רציתי להתייעץ אתכם ולדעת האם בריא לעשות ציט פעם בשבוע של העמסת פחמימות אם אני בחיטוב?

יש הבדל בין שני המונחים.
ארוחת צ'יט זה ארוחה אחת של בלי חשבון.

יום העמסת פחמימות זה יום עם מטרה ברורה - מילוי מאגרי גליקוגן + העלאת מצב רוח לקראת עוד שבוע חיטוב.

אפשר לעשות ביום ההעמסה יום "מלוכלך" ולאכול מכל הבא ליד אבל זה עלול לעכב אותך בתהליך. לי קרו מצבים שלא ירדתי בכלל בשבוע שאחרי יום כזה וזה לא כיף אבל כל אחד מגיב אחרת. תנסה, תגלה שלא יורד? אל תעשה שוב.

אני ממליץ לעשות כרגיל העמסה טובה וכחלק מהעמסה לאכול ארוחה אחת טובה, או קצת ממתקים

• פותח/ת השרשור
יש הבדל בין שני המונחים.
ארוחת צ'יט זה ארוחה אחת של בלי חשבון.

יום העמסת פחמימות זה יום עם מטרה ברורה - מילוי מאגרי גליקוגן + העלאת מצב רוח לקראת עוד שבוע חיטוב.

אפשר לעשות ביום ההעמסה יום "מלוכלך" ולאכול מכל הבא ליד אבל זה עלול לעכב אותך בתהליך. לי קרו מצבים שלא ירדתי בכלל בשבוע שאחרי יום כזה וזה לא כיף אבל כל אחד מגיב אחרת. תנסה, תגלה שלא יורד? אל תעשה שוב.

אני ממליץ לעשות כרגיל העמסה טובה וכחלק מהעמסה לאכול ארוחה אחת טובה, או קצת ממתקים
סליחה התכוונתי לצ׳יט חד פעמי לדוגמא ללכת לאכול המבורגר ומשהו שוקולדי

סליחה התכוונתי לצ׳יט חד פעמי לדוגמא ללכת לאכול המבורגר ומשהו שוקולדי
זה לא חייב בהכרח להיות צ'יט, אפשר לסדר את זה בתפריט.

תוריד ארוחת צהריים וארוחת ערב ובמקום זה תאכל המבורגר.

בשביל סתם שוקולד פשוט תוותר על לחם, אם אני לא טועה 4 קוביות שוקולד זה שווה לפרוסת לחם, אז 8 קוביות במקום כוס פחמימה. פשוט תחליף..לא יקרה כלום

• פותח/ת השרשור
זה לא חייב בהכרח להיות צ'יט, אפשר לסדר את זה בתפריט.

תוריד ארוחת צהריים וארוחת ערב ובמקום זה תאכל המבורגר.

בשביל סתם שוקולד פשוט תוותר על לחם, אם אני לא טועה 4 קוביות שוקולד זה שווה לפרוסת לחם, אז 8 קוביות במקום כוס פחמימה. פשוט תחליף..לא יקרה כלום
סבבהה אז אם אני מוריד 2 ארוחות והולך לאכול המבורגר, צ'יפס ואיזה שוקולד שאת זה אני מחשיב כציט השבועי שלי זה סבבה לגמרי ואף בריא פעם בשבוע ?

סבבהה אז אם אני מוריד 2 ארוחות והולך לאכול המבורגר, צ'יפס ואיזה שוקולד שאת זה אני מחשיב כציט השבועי שלי זה סבבה לגמרי ואף בריא פעם בשבוע ?

א) אני לא אוהב את המונח בריא, הכול במידה
ב) כמו שאמרתי, במידה הכול בסדר. כל עוד לא תגזים וזה לא יפגע בתהליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית