הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ שומן וחלבון בתזונה

שששש

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
0
45
0
שלום ,

אני צריך את העזרה שלכם להגע לחלבון ולשומן שאני צריך ... בקווים כללים אני צריך באזור ה180 גרם חלבון ו80 גרם שומן...
פחמימות זה לא בעיה תכלס.. אני בחיטוב אז אני בקושי אוכל פחימומות..

הבעיה עיקרית היא השומן:
איך אתם מגיעים למעל 50 גרם שומן ביום?! יש אבקות שומן או משהו? אני אוכל קוטג' שותה חלב אבל אני לא מצליח להגיע למעל 50 גרם... יש מאכלים מומלצים עם שומן? (אני לא חושב שאני יאכל יום שלם אגוזים.. )

חלבון-אני שותה 2 מנות של חלבון ביום שזה יוצא 50 גרם חלבון ... אוכל קופסאת טונה שזה הוא 25... אוכל שתי ארוחות ביום אחת בשרית עם בערך 30 גרם חלבון ועוד אחת באזור ה30... הכל ביחד יוצא 135 .. חסר 45 גרם אז השאלה היא האם יש לכם מאכלים עם הרבה חלבון שאתם ממליצים לאכול בכוח ...

מקווה שהבנתם את הבעיה תודה מראש לעוזרים

לחלבון תאכל חזה עוף, גבינה צהובה, יוגורט 0%, ביצים
ושומן שקדים, אגוזי מלך, שמן זית, שמן קוקוס, אבוקדו

איך אתם מגיעים למעל 50 גרם שומן ביום?! יש אבקות שומן או משהו? אני אוכל קוטג' שותה חלב אבל אני לא מצליח להגיע למעל 50 גרם... יש מאכלים מומלצים עם שומן? (אני לא חושב שאני יאכל יום שלם אגוזים.. )
גבינה צהובה, ביצים, בשר שמן, טחינה, שמן זית, שקדים, אגוזים, חמאת בוטנים טבעית, שמן קוקוס... לא חסר מקורות שומן

איך שכחתי טחינה 🤦‍♂️

חלבון-אני שותה 2 מנות של חלבון ביום שזה יוצא 50 גרם חלבון ... אוכל קופסאת טונה שזה הוא 25... אוכל שתי ארוחות ביום אחת בשרית עם בערך 30 גרם חלבון ועוד אחת באזור ה30... הכל ביחד יוצא 135 .. חסר 45 גרם אז השאלה היא האם יש לכם מאכלים עם הרבה חלבון שאתם ממליצים לאכול בכוח ...
30 גרם חלבון בארוחה בשרית זה בערך 100 גרם בשר (אחרי ההכנה) שזה חתיכה די קטנה, אתה יכול להגדיל את כמות הבשר בכל ארוחה. בנוסף קוטג', גבינה צהובה, ביצים (גם מקור לשומן כמו שרשמתי למעלה)

• פותח/ת השרשור
שחכתי לגמרי שאני לוקח לבית ספר חמאת בוטנים ..
תודה לכל מי שענה

שחכתי לגמרי שאני לוקח לבית ספר חמאת בוטנים ..
תודה לכל מי שענה
שים לב גם איזה חמאת בוטנים, היתה לי אחת שמפוצצת בסוכר, לעומת זאת בחמאת בוטנים טבעית הרכיב היחיד הוא בוטנים

• פותח/ת השרשור
שים לב גם איזה חמאת בוטנים, היתה לי אחת שמפוצצת בסוכר, לעומת זאת בחמאת בוטנים טבעית הרכיב היחיד הוא בוטנים
זאת חמאת בוטנים טיבעית 100% , באה במרקם כזה נוזלי כמו טחינה

אני לא רוצה להכנס שוב לעניין השומנים הרוויים, אבל לפחות לגבי שמן זית אני מסכים איתך (בתקווה שלא נרגיז איזה חסיד אומגה3/אומגה6 עצבני).
אגב, ההנחיות החדשות לתזונה מטעם משרד הבריאות האמריקאי (הסתייגות: בשיתוף עם משרד החקלאות, על כל האינטרסים הנובעים מכך) יצאו לאור. אתם אולי זוכרים שלפני כמה חודשים התעוררה סערה קטנה בעקבות הידיעה שההמלצות יירדו משאלת הכולסטרול בתזונה, עוד לא בדקתי מה יצא מזה בסוף. יש שם כמה אלפי עמודים, ומאחר והקוראים היסודיים של LBS ודאי לא יוותרו גם על קריאת כל המחקרים שעומדים בבסיס המלצות אני צופה כמה חודשים של קריאה מהנה 😃. אני משער שההנחיות מתפרסמות פעם בחמש שנים כי זה פרק הזמן שלוקח לקרוא אותן.

היתה אתמול סקירה ב"הארץ" על ההנחיות האלה, אבל היא נכתבה ע"י שתי עיתונאיות שלפחות אחת מהן היא צמחונית שלא ידועה בסיקור אובייקטיבי מדי (בענייני צריכת חלב היא הציגה, בשעתה, תמונה לא ממש מאוזנת לטעמי). אם יהיה כאן ביקוש (נגיד 5 קוראים ומעלה שיגיבו ברוח זאת) אולי אטרח לקרוא את עיקרי הדברים ולסכם אותם.

היתה אתמול סקירה ב"הארץ" על ההנחיות האלה, אבל היא נכתבה ע"י שתי עיתונאיות שלפחות אחת מהן היא צמחונית שלא ידועה בסיקור אובייקטיבי מדי (בענייני צריכת חלב היא הציגה, בשעתה, תמונה לא ממש מאוזנת לטעמי). אם יהיה כאן ביקוש (נגיד 5 קוראים ומעלה שיגיבו ברוח זאת) אולי אטרח לקרוא את עיקרי הדברים ולסכם אותם.
אני בעד.
אין לי מספיק סבלנות בשביל לקרוא את כל זה ..😕

ביצים מעולות לשומן ולחלבון

Back
למעלה תחתית