הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות בתזונה

ואם אני שותה נס להכניס את זה לתפריט? כי יש בזה יחסית קלוריות
אין בזה כמעט קלוריות, אבל תנסה לעשות חישוב גס של כמה חלב אתה שותה עם כל הקפה לאורך היום
אם זה מסתכם במעט, נגיד חצי כוס אז אין לך מה לחשוב על זה בכלל, אבל אם מדובר על כוסות קפה אז אפשר להחשיב את זה בתפריט

מה לדעתך רצוי לשתות בבוקר? הבנתי שיש פרשה משהו עם תה ירוק, אבל מי שותה את זה בלי סוכר? ומצד אחד, אסור כמויות של סוכר
אני לא יודע לגבי זה,שמעתי המלצות לשתות תה ירוק ולימון אבל אין לי ראיות למה זה טוב

• פותח/ת השרשור
אין בזה כמעט קלוריות, אבל תנסה לעשות חישוב גס של כמה חלב אתה שותה עם כל הקפה לאורך היום
אם זה מסתכם במעט, נגיד חצי כוס אז אין לך מה לחשוב על זה בכלל, אבל אם מדובר על כוסות קפה אז אפשר להחשיב את זה בתפריט

אני לא יודע לגבי זה,שמעתי המלצות לשתות תה ירוק ולימון אבל אין לי ראיות למה זה טוב
תודה 😃
ארצה לציין שאני עושה את החישוב לפי שאומרים בקילוגרם לBMR לפני ההכפלה ולפי מחשבונים באינטרנט והתוצאה לא יוצאת אותו הדבר, על איזו תוצאה ללכת?

קילוגרם:
לגברים: (10 x משקל בק"ג) + (6.25 x גובה בס״מ) – (5 x גיל) + 5

מחשבון אינטרנט מראה קצת יותר קלוריות

תודה 😃

ארצה לציין שאני עושה את החישוב לפי שאומרים בקילוגרם לBMR לפני ההכפלה ולפי מחשבונים באינטרנט והתוצאה לא יוצאת אותו הדבר, על איזו תוצאה ללכת?

קילוגרם:
לגברים: (10 x משקל בק"ג) + (6.25 x גובה בס״מ) – (5 x גיל) + 5

מחשבון אינטרנט מראה קצת יותר קלוריות
לך לפי מה שיש באתר קילוגרם

Back
למעלה תחתית