הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'

aviram5

משתמש פעיל
532
282
נק' מוניטין:
753
532
282
GO ACTIVE
aviram5 הוסיף לוג חדש:

לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג' - שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'

היי אני בן 17 שוקל 150:IZAVno6Ssw:משחק בארץ פוטבול וזומנתי לנבחרת ישראל:)
המטרה שלי זה לשחק בקולג ומשם בעזרת השם למקצוענים:s29:
לפני שנה התחלתי SS חודשיים ראיתי התקדמות מטורפת אבל אז ה''מאמן כושר'' מהנבחרת נתן לי תוכנית שהורידדה לי את המשקלים בצורה מפחידה ואני כמו טמבל המשכתי איתה שנה שלמה...לפני שבועיים אמרתי לעצמי אם אני רוצה קולג אני צריך תוכנית חדשה ומפנ לשם התחלתי לפני שבועיים 5X5 הלינארית...אני כרגע בהסתגלות לתוכנית ועוד שבועיים ממחר אני באמת יתחיל את התוכנית עם הRM 5 שלי..אני עובד...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

@F-E פתחת משתמש חדש ? ממתי אתה משחק פוטבול ?

אתה לא מישראל נכון ?
בהצלחה נראה לי מעניין.
עריכה :
WTF נבחרת ישראל איזה קולג' ? יש קולג'ים בישראל ?
איך אתה שוקל 150 בישראל ? לא חם לך ?

• פותח/ת השרשור
כן אחי אני במסה:79nb: סתם לא פשוט אני לא יכול עם התזונה אבל עכשיו התחלתי להיות ברצינות
@F-E פתחת משתמש חדש ? ממתי אתה משחק פוטבול ?

אתה לא מישראל נכון ?
בהצלחה נראה לי מעניין.
עריכה :
WTF נבחרת ישראל איזה קולג' ? יש קולג'ים בישראל ?
איך אתה שוקל 150 בישראל ? לא חם לך ?
אני חדש פה בפורום....והתכוונתי לקולג בארצות הברית תאמת לא חם לי אולי בחורף פחות קר לי

• פותח/ת השרשור
מעניין.
מה הגובה והמשקלי עבודה?
אני כרגע התחלתי 5X5 אז אני בסג של ריסט היום בערב אחרי האימון אני אפרסם את המשקלים של הריסט שבוע אחרון אבל תאמת המשקלי עבודה שלי לא כאלה גבוהים כמו שאמרתי בגלל המאמן כושר שנתן לי תוכנית ירדתי במשקלים בצורה פחידה אז התחלתי 5X5 כדי לחזור אליהם
בן שבע עשרה מאה חמישים קילו? 😱 מה הגובה? אחוזי שומן? קצת יותר פרטים
גובה 190, אחוז שומן לא ידוע

• פותח/ת השרשור
aviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:

עדכון לוג: 31/05/15

אני ניכנסתי עכשיו לתוכנית 5X5 והתחלתי ריסט של שבועיים השבוע זה השבוע האחרון
שבוע אחרון לריסט אימון A:
סקוואט-5X5:סט ראשון -62.5- קליל ביותר, סט שני -70- תאמת היה יותר קליל מהראשון, סט שלישי -80- מתחיל להרגיש קצת טונוס, סט רביעי -90- היה סבבה, סט חמישי -100- היה סבבה לגמרי הרשתי אחרי טוב

בנצ' פרס-5X5:סט ראשון -45- בדיחה, סט שני -52.5- קליל, סט שלישי -57.5- קליל, סט רביעי -65- מתחיל להרגיש חזה, סט חמישי -72.5- היה סבבה

בנט אובר ראו-5X5:סט ראשון -42.5- קליל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

מעניין. אני מהראמס, אני משער שאתה מרעננה, שמעתי עלייך.
@nlr666
נ.ב אני בטוח שהמשקלים האלה לא קרובים אפילו לprים אז יהיה בסדר.

תשמע, ספורט זה יפה והכל, אבל 150 קילו זה כבר סכנה בריאותית.
יהיה לך יותר בריא כבר להשתמש בסטרואידים ולשרוף קצת שומן בזמן שאתה בונה שריר לול.
סטרואידים זה בריא לך!!!!
ועכשיו אני רציני, אתה ממש מגזים. אתה לא צריך להיות 150 קילו כי מסת השריר שלך לא קרובה לשחקנים בNFL, זה מוגזם, בטח שלihfl גם במשקל 100 אתה תדרוס את כל הליגה

• פותח/ת השרשור
משקולות
אנחנו גם ככה נפגשים על הליין פעם בשבוע שבועיים
איפה?מתי? יעלה לי כסף?
תשמע, ספורט זה יפה והכל, אבל 150 קילו זה כבר סכנה בריאותית.
יהיה לך יותר בריא כבר להשתמש בסטרואידים ולשרוף קצת שומן בזמן שאתה בונה שריר לול.
סטרואידים זה בריא לך!!!!
ועכשיו אני רציני, אתה ממש מגזים. אתה לא צריך להיות 150 קילו כי מסת השריר שלך לא קרובה לשחקנים בNFL, זה מוגזם, בטח שלihfl גם במשקל 100 אתה תדרוס את כל הליגה
זה הקטע אחי אני לא רוצה 150 זאת בעיה אצלי אני מצליח לרדת..אני עכשיו התחלתי לא לאכול כלום(אני יודע שזה לא טוב) כדי לרדת

איפה?מתי? יעלה לי כסף?

זה הקטע אחי אני לא רוצה 150 זאת בעיה אצלי אני מצליח לרדת..אני עכשיו התחלתי לא לאכול כלום(אני יודע שזה לא טוב) כדי לרדת
יופי, זה חכם...
תחתוך פחמימה ל30 ותעשה העמסה פעם בשבוע תאכל מה שבא לך אחרי 6 בערב (אם אתה יכול, אימון לפני זה יהיה מעולה, במיוחד ספרינטים למרות שאני חושב שספרינטים על 150 קילו זה חכם)
תנסה, זה עבד לי ממש טוב בחיטוב קוראים לזה carbnite
הרבה שומן, אל תספור קל תאכל מה שבא לך בהעמסה
אבל ממש, אבל ממש אל תרעיב את עצמך, זה לא יעבוד ולא בריא( ובין היתר לא תתקדם באימונים, ידידי אתה 150 קילו והבנץ שלך הוא 72.5 אתה יכול להתקדם גם בחיטוב בבנץ כמו מטורף,כל עוד תעשה את זה נכון(

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית