הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ ,תפריט תזונה

liranstar

משתמש פעיל
492
100
נק' מוניטין:
88
492
100
שלום חברים בניתי לי תפריט תזונה ואני ישמח לשמוע חוות דעת
גיל 26
משקל 87
גובה 178
הBMR שלי זה 1844
הRMR שלי זה 2858
אני עובד עם תוכנית ABC , פעמים בשבוע 5-6

ארוחה 1
2 כוסות קורנפלקס+1 וחצי כוס חלב 3 %+כפית חמאת בוטנים+כף דבש

ארוחה 2
לחמניה רגילה+ 2 פרוסות גבינה צהובה 28%+עגבינה

ארוחה 3
לחמניה+קופסת טונה עם שמן (סחוט משמן)+כף חומוס+כף שמן זית +מלפפון

ארוחה 4
לחמניה +2 פרוסות פסטרמה+כף חומוס+כפית חמאה

ארוחה 5
(אחרי אימון) מנת חלבון+ 2 תמרים

ארוחה 6
200 גרם אורז לבן +200 גרם חזה עוף

זה תפריט של 2500 קלוריות פלוס מנת החלבון אני מגיע בערך ל2800 ומשם אני כבר יראה אם לעלות או לרדת
לסיכום:-

חלבון:-145 גרם+ מנת חלבון אני מגיע ל175

פחמימה:-255 גרם

שומן:-86 גרם

מטרת התפריט עליה במסה:-
1- האם אתם ממלצים לי לעלות עוד בכמות הקלוריות לפי הנתונים של ה BMR שלי? במידה כן אני ישמח אם תמליצו לי על מוצרים עם ערך קלורי גבוהה ואחוז שומן נמוך!!
2-אם יש דברים שאתם ממליצים לי לשנות או לשפר?
אני ישמח לשמוע חוות דעות.

זה לא עניין של לכעוס עליך, אין לנו על מה. פשוט אני אישית ממש לא יודע איך צריכה להיראות תזונה בסייקל, כל מה שכתבתי לפני היה בהנחה שאתה טבעי, ככה שאני לא יכול לייעץ לך כלום.
ואני פשוט באמת לא מבין איך בנאדם מתחיל לדחוף לעצמו חומרים, שזה גם עסק לא זול אני מניח וגם יש סיכונים בריאותיים מסויימים, ולא נסגר על כל הדברים האלה מראש כדי לקבל תוצאות מירביות מהסייקל.
THIS.

• פותח/ת השרשור
אפשר כמה שאלות ?
1.כמה זמן אתה כבר מתאמן ?
2.מה המשקלי עבודה בתרגילים מורכבים?
3.בדקת בפורום סטרואידים ותרופות על הסקייל שלך?
בטח בכייף אני יענה
1- אני מתאמן מגיל 16 כולל הפסקות עכשיו אני כבר 3 שנים ברצף
2- פנץ פרס 130 קילו, סקואט 130, פרס 80 קילו
3- כן בטח שבדקתי והעליתי את זה כאן בייעוץ עוד לפני שהתחלתי כולל פרגניל pct הכל והכל מסודר כולל מינונים והכל

בטח בכייף אני יענה
1- אני מתאמן מגיל 16 כולל הפסקות עכשיו אני כבר 3 שנים ברצף
2- פנץ פרס 130 קילו, סקואט 130, פרס 80 קילו
3- כן בטח שבדקתי והעליתי את זה כאן בייעוץ עוד לפני שהתחלתי כולל פרגניל pct הכל והכל מסודר כולל מינונים והכל
לפחות זה.
הייתי כבר בטוח אתה מתאמן שנה ולא מרים כלום.😅

• פותח/ת השרשור
לפחות זה.
הייתי כבר בטוח אתה מתאמן שנה ולא מרים כלום.😅
לא אל תדאג אני מרים משקלים טובים, אני לא ילד קטן שסתם מחפש לגדול, פשוט הגעתי לשיא הטבעי שלי ונתקעתי מזמן, לכן רציתי לנסות סייקל, אני לא מתכוון לעשות 50 סייקל רק אחד בשביל לנסות וזהו אני כבר קרוב מאוד מהמטרה שלי המטרה שלי זה משקל 90 חטוב שהתחלתי להתאמן שקלתי 68 אז תבינו חברה שהעליתי הרבה משקל עד שהחלטתי לעשות סייקל

לא אל תדאג אני מרים משקלים טובים, אני לא ילד קטן שסתם מחפש לגדול, פשוט הגעתי לשיא הטבעי שלי ונתקעתי מזמן, לכן רציתי לנסות סייקל, אני לא מתכוון לעשות 50 סייקל רק אחד בשביל לנסות וזהו אני כבר קרוב מאוד מהמטרה שלי המטרה שלי זה משקל 90 חטוב שהתחלתי להתאמן שקלתי 68 אז תבינו חברה שהעליתי הרבה משקל עד שהחלטתי לעשות סייקל
כול הכבוד על ההתמדה 😃

• פותח/ת השרשור
כול הכבוד על ההתמדה 😃
קשה מאוד אבל שורדים, עכשיו תגידו לי מה אני יכול לעשות אם אתם לא יכולים להגיד לי לגבי התפריט שלי אז מי כן יכול להגיד ?? כי נכנסתי לפורום תזונה במיוחד כי זה מיועד למטרה הזאת, ושוב תודה רבה על הכל

אתה העלת את הנושא ב 1 בלילה, אנשים ישנים 😃 אולי מחר מישהו יראה. @Tom יוכל לעזור אולי

קשה מאוד אבל שורדים, עכשיו תגידו לי מה אני יכול לעשות אם אתם לא יכולים להגיד לי לגבי התפריט שלי אז מי כן יכול להגיד ?? כי נכנסתי לפורום תזונה במיוחד כי זה מיועד למטרה הזאת, ושוב תודה רבה על הכל
לפי ההגיון הפורום של הסטרואידים?
אנשים שם יותר מבינים בנושא של סייקלים מאשר בתזונה ותוספים.
הפורום של התזונה ותוספים זה לטבעיים בלבד.

או זה:
הפורום של הסטרואידים?

• פותח/ת השרשור
אתה העלת את הנושא ב 1 בלילה, אנשים ישנים 😃 אולי מחר מישהו יראה. @Tom יוכל לעזור אולי
לפי ההגיון הפורום של הסטרואידים?
הפורום של התזונה ותוספים זה לטבעיים בלבד.
אוקי אתם פשוט אנשים זהב פשוט לא ידעתי שכאן זה רק לאנשים שמתאמנים טבעי ,בכל זאת אני מודה לכם מאוד, אני יחכה למחר אם לא יענו לי כאן אז אני יעלה את זה בפורום סטרוידים, כן תום אחד התותחים כאן ותמיד עוזר, תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית