הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך לומדים threads בג'אווה?

• פותח/ת השרשור 12344
  • פורסם בתאריך

12344

משתמש משקיע
3,703
69
נק' מוניטין:
2,210
3,703
69
לא הצלחתי למצוא באינטרנט מקור טוב ללימוד עם דוגמאות קוד + שאלות לתרגול ותשובות בשבילן.
כמו כן אין לי ממש מושג איזה נושאים בthreads אני צריך לדעת ראיונות עבודה (וחלק גדול מבקשים את זה ורוצים שאני אדע לכתוב קוד mutlithreaded למבחן).

יש הצעות?

תודה.

• פותח/ת השרשור
כן יותר התכוונתי לשאול - איפה אפשר לתרגל שאלות בנושא ת'רדס בסגנון של ראיונות עבודה כולל תשובות?
אני לקראת סיום תואר ראשון במדעי המחשב

כן יותר התכוונתי לשאול - איפה אפשר לתרגל שאלות בנושא ת'רדס בסגנון של ראיונות עבודה כולל תשובות?
אני לקראת סיום תואר ראשון במדעי המחשב

הייתי ביחסית הרבה ראיונות, ולרוב לא ישאלו אותך על MT, ואם כן שואלים זה לרוב רק בגדר שאלות הבנה לא כתיבת קוד.

אבל בעבודה שלי עכשיו כן בראיון עבודה ביקשו ממני לכתוב ממש תוכנית בשפה שנוחה לי (כתבתי בפייתון) איזה משהוא פשוט של MT. שבשבילו פשוט נכנסתי ל SO ומצאתי דוגמאות פשוטות לכתיבה וזהוא.

העניין הוא שלכתוב משהוא מסובך של MT במסגרת ראיון עבודה זה לא ריאלי כי הוא עורך לרוב כשעתיים.

מציעה לך לעבור על איך מערכות הפעלה עובדות על "חוטים" במיוחד וינדוס ולינוקס, ואיפה נשמר כל המידע ואיך המידע עובר בינהם ואיך עושים סינכרון.

מאיזה מוסד לימודים אתה ?

הייתי ביחסית הרבה ראיונות, ולרוב לא ישאלו אותך על MT, ואם כן שואלים זה לרוב רק בגדר שאלות הבנה לא כתיבת קוד.

אבל בעבודה שלי עכשיו כן בראיון עבודה ביקשו ממני לכתוב ממש תוכנית בשפה שנוחה לי (כתבתי בפייתון) איזה משהוא פשוט של MT. שבשבילו פשוט נכנסתי ל SO ומצאתי דוגמאות פשוטות לכתיבה וזהוא.

העניין הוא שלכתוב משהוא מסובך של MT במסגרת ראיון עבודה זה לא ריאלי כי הוא עורך לרוב כשעתיים.

מציעה לך לעבור על איך מערכות הפעלה עובדות על "חוטים" במיוחד וינדוס ולינוקס, ואיפה נשמר כל המידע ואיך המידע עובר בינהם ואיך עושים סינכרון.

מאיזה מוסד לימודים אתה ?
סתם שאלה, אתה כתבת את הmt בפייטון כי זה נוח לך? כי נראה לי הכי נוח לעשות את זה ב c#

סתם שאלה, אתה כתבת את הmt בפייטון כי זה נוח לך? כי נראה לי הכי נוח לעשות את זה ב c#

למה דווקא ב C# ? בכל מקרה לא ידעתי אז C# בנוסף צריך VS בשבילו שלא היה לי, ולpython היה לי כבר סביבה, פלוס יותר קל ונוח להריץ אותו למשהוא קטן.

למה דווקא ב C# ? בכל מקרה לא ידעתי אז C# בנוסף צריך VS בשבילו שלא היה לי, ולpython היה לי כבר סביבה, פלוס יותר קל ונוח להריץ אותו למשהוא קטן.
אני יודע mt ב3 שפות ובc# זה הכי נוח במיוחד כי יש לך ספריה שמסדרת את זה כמו שצריך ואפשר להשתמש בdelegate ל thread start עם איוונטים וזה ממש נוח. אני עשיתי את זה מזמן אז אני לא זוכר יותר ספציפית אבל לאומת c לדוגמא זה ממש מסודר וקצר.

אני יודע mt ב3 שפות ובc# זה הכי נוח במיוחד כי יש לך ספריה שמסדרת את זה כמו שצריך ואפשר להשתמש בdelegate ל thread start עם איוונטים וזה ממש נוח. אני עשיתי את זה מזמן אז אני לא זוכר יותר ספציפית אבל לאומת c לדוגמא זה ממש מסודר וקצר.

טוב שאתה לא משווה את זה ל ASM, פרט ל C C# מה אתה עוד יודע C++ ?

טוב שאתה לא משווה את זה ל ASM, פרט ל C C# מה אתה עוד יודע C++ ?
C++ וג'אוה
וגם אסמבלר אני יודע.
אני יודע שזה קצת מפגר להשוות שפה עילית לשפה פחות עילית אבל זה כל כך נוח לעשות כמעט כל דבר בc# שאני לא רואה סיבה בכלל לעבוד בסי לדוגמא אלה אם אתה עובד עם פוינטרים או צריך זמן ביצוע מהיר. למרות שאתה המתכנת בינינו אז אולי אני טועה.

• פותח/ת השרשור

מאיזה מוסד לימודים אתה ?
אוניברסיטת ת"א

בדרך כלל שואלים על מה הבעיה שיכולה להיווצר ובדרך כלל הם מצפים שתענה dead lock
תסביר איך אפשר להמנע מזה
ולמה זה קורה
לא יבקשו ממך לממש בראיון תוכנית של MT

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל שואלים על מה הבעיה שיכולה להיווצר ובדרך כלל הם מצפים שתענה dead lock
תסביר איך אפשר להמנע מזה
ולמה זה קורה
לא יבקשו ממך לממש בראיון תוכנית של MT

זימנו אותי בשבוע הבא למבחן מעשי (לכתוב קוד שיהיה MT בין היתר בIntellj, סביבת פיתוח לג'אווה). אז אני צריך לדעת אשכרה לכתוב קוד. איך lock וunlock עובדים תיאורטית אני כבר יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית