הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deadlift - טכניקה

• פותח/ת השרשור בר248
  • פורסם בתאריך

בר248

משתמש פעיל
336
139
נק' מוניטין:
518
336
139
שלום כולם,רציתי לדעת מה לא טוב ואפשר לשפר בביצוע הדדליפט שלי, בסרטון המשקל הוא 90 קילו,
דברים שאני שמתי לב אליהם בסרטון בחלק מהחזרות אם לא בכולם הם שראש לא ממשיך את עמוד השדרה,ושהמוט לא עולה בקו ישר.
אם יש לכם עוד דברים להאיר,להעיר וכו' אשמח לשמוע.
קצת רקע עלי אם זה נחוץ אפשר לדלג גם ישר לסרטון.
עברתי SS הגעתי לסקואט 130 דדליפט 125 ובנץ 80 ואחרי תקיעות רבות התבחבשתי עם תוכניות והגעתי לתקופת התחנזרות לימודים ותחרויות ( אומנויות לחימה ) ובעיקר של אוכל, בכל מקרה חזרתי למשקולות לתקופת חיטוב והתחלתי ליניארית של ביל סטאר בכל מקרה זה כל הבלבולי שכל עד שהסרטון ביוטיוב יעלה ;)
https://www.youtube.com/watch?edit=vd&v=k3X2YXBsgkI

נערך לאחרונה:
כמה תיקונים:
1. כשאתה מוריד את המוט שלח את האגן יותר אחורה ככה שהוא לא יתקע לך בברכיים בירידה.
2. אל תשחרר את המוט מהנעילה ישר על הרצפה, תוריד כמו בנאדם.
3. אמנם סמנטיקה, אבל כפות הידיים צריכות להישאר על המוט במהלך כל הסט, אתה יכול לומר שזה לא משנה לך ואני לא אתווכח.
4. אל תיגע במוט עם כף הרגל בשביל ליישר אותו, זה מזל רע.
5. אתה לא מסובב את האגן כך שעצמות הישיבה יופנו כלפי מעלה, ככל שמתקדמים בחזרות זה יותר משמעותי - תחשוב dick between your legs.

כמה תיקונים:
1. כשאתה מוריד את המוט שלח את האגן יותר אחורה ככה שהוא לא יתקע לך בברכיים בירידה.
3. אמנם סמנטיקה, אבל כפות הידיים צריכות להישאר על המוט במהלך כל הסט, אתה יכול לומר שזה לא משנה לך ואני לא אתווכח.
5. אתה לא מסובב את האגן כך שעצמות הישיבה יופנו כלפי מעלה, ככל שמתקדמים בחזרות זה יותר משמעותי - תחשוב dick between HERE legs.
תוקן

• פותח/ת השרשור
כמה תיקונים:
5. אתה לא מסובב את האגן כך שעצמות הישיבה יופנו כלפי מעלה, ככל שמתקדמים בחזרות זה יותר משמעותי - תחשוב dick between your legs.

תודה רבה על הזמן וההערות ביום שלישי אעלה שוב סרטון טכניקה בתקווה שכל הסעיפים שציינת יעברו חלק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית