הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ריצה במסה

• פותח/ת השרשור yuval13
  • פורסם בתאריך

yuval13

משתמש פעיל
547
22
נק' מוניטין:
56
547
22
אני בן 17.5 בתקופת מסה שוקל 72 ק"ג, ואני רוצה להתחיל לעבוד על ריצות של 4-5 ק"מ פעמיים בשבוע כהכנה לגיבושים, אני עושה את התכנית ss אם אני אעשה ריצה פעם פעמיים בשבוע זה יפגע לי בתכנית או בהתקדמות במסה?

4-5 ק"מ פעמיים בשבוע לדעתי מאוד יפגע, רעיון רע מאוד לשלב את זה עם SS, הרגליים לא יתאוששו. אם חשוב לך הריצות אז אני ממליץ לקחת תכנית אחרת.

זה מה שגם אני ניסיתי עם ריצה בקצב משתנה וזה הרג אותי, כאב לי הגב, נתקעתי בסקוואט ובשאר התרגילים.. אתה צריך לישון ולאכול מספיק כדי להצליח להתאושש וגם אז לא מובטח שתתאושש מספיק כדי לצבור תאוצה לעלייה במשקלי העבודה.
אבל אני תמיד אמליץ על ריצה, אין שום דבר שמשתווה לה 😛

תנסה לרוץ בקצב איטי יחסית, עצימות נמוכה. וכמובן לאכול מספיק ולישון טוב ואם תראה שאתה מצליח להתקדם במשקלים וזה לא מפריע לך בעיקר בסקוואט ובדדליפט אז זה בסדר

• פותח/ת השרשור
4-5 ק"מ פעמיים בשבוע לדעתי מאוד יפגע, רעיון רע מאוד לשלב את זה עם SS, הרגליים לא יתאוששו. אם חשוב לך הריצות אז אני ממליץ לקחת תכנית אחרת.
אם אני אסיים את התכנית עוד חודש-חודש וחצי למרות שאני לא אסיים אותה מבחינת משקלים בשביל תכנית שאני אוכל לעשות בה ריצוץ, על איזה תכנית כדאי ללכת?

אם אני אסיים את התכנית עוד חודש-חודש וחצי למרות שאני לא אסיים אותה מבחינת משקלים בשביל תכנית שאני אוכל לעשות בה ריצוץ, על איזה תכנית כדאי ללכת?
קשה לי להגיד לך איזה תכנית תלך טוב עם ריצות...
נראה לי @hanan מבין בזה, אולי הוא יוכל לעזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית