הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט למסה

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
טוב אז אני רץ על תפריט כבר שבוע ואני רק רוצה לבדוק אם הוא מספיק טוב:
משקל: 62

אני לוקח E-400 ואומגה 3 כל בוקר אם זה משנה משהו..

Macros:​
26409

upload_2015-6-4_14-41-27.png

ערכים:

upload_2015-6-4_14-42-1.png

upload_2015-6-4_14-42-15.png

התפריט בסדר? להוריד/להוסיף משהו?
בימים שאין לי אימון, אני יכול להוריד את התמרים ואת ה 2 גביעי היוגורט? (יש לי 3 אימונים בשבוע)
ואם אני רוצה להחליף את אחד מהמוצרים בטונה, זה יהיה בסדר לאכול טונה על בסיס קבוע? (כספית/בולשיט אחר)

• פותח/ת השרשור
אין מה לדאוג נראה בסדר גמור
אין בעיה לאכול טונה על בסיס קבוע
בימים שאין לי אימון, אני יכול להוריד את התמרים ואת ה 2 גביעי היוגורט? או שצריך לשמור על אותו התפריט קבוע לא משנה אם יש אימון או לא באותו היום?

• פותח/ת השרשור
יותר מידי קלוריות לדעתי
קצת מוזר, לפני כמה שבועות פה: https://www.lbs.co.il/threads/67460/#post-901002 אמרת שהMacros בסדר, בכל מקרה, מה לשנות ומה לדעתך אפשר להוריד?

ושוב:
בימים שאין לי אימון, אני יכול להוריד את התמרים ואת ה 2 גביעי היוגורט? (יש לי 3 אימונים בשבוע) או שצריך לשמור על אותו התפריט קבוע לא משנה אם יש אימון או לא באותו היום?

קצת מוזר, לפני כמה שבועות פה: https://www.lbs.co.il/threads/67460/#post-901002 אמרת שהMacros בסדר, בכל מקרה, מה לשנות ומה לדעתך אפשר להוריד?

ושוב:
בימים שאין לי אימון, אני יכול להוריד את התמרים ואת ה 2 גביעי היוגורט? (יש לי 3 אימונים בשבוע) או שצריך לשמור על אותו התפריט קבוע לא משנה אם יש אימון או לא באותו היום?
שם רשמת שאתה הולך לעבוד SS.
פה לא רשמת כלום.
ולמה אתה פותח 2 פוסטים?

• פותח/ת השרשור
שם רשמת שאתה הולך לעבוד SS.
פה לא רשמת כלום.
ולמה אתה פותח 2 פוסטים?
הפוסט הזה בשביל ביקורת על התפריט, בכל מקרה אני אמור להתחיל SS באמצע שבוע הבא..
נראה לך שהיה יותר לגיטימי להקפיץ את הפוסט? (בכל מקרה פתחתי אותו בטעות במתחילים בתזונה ואימונים..)

לדעתי תוסיף עוד טיפה חלבון בערך ל150 לדעתי ותעלה פחמימות בהדרגה תתחיל ממאזן קלורי של 500 ואז תעלה 2500 בהתחשב במשקל שלך זה ניראה לי הרבה יותר אם אנלא טועה

הפוסט הזה בשביל ביקורת על התפריט, בכל מקרה אני אמור להתחיל SS באמצע שבוע הבא..
נראה לך שהיה יותר לגיטימי להקפיץ את הפוסט? (בכל מקרה פתחתי אותו בטעות במתחילים בתזונה ואימונים..)
שמע תלוי כמה זמן עבר. מה שכן אתה צריך לציין איזה תוכנית אתה מבצע

• פותח/ת השרשור
שמע תלוי כמה זמן עבר. מה שכן אתה צריך לציין איזה תוכנית אתה מבצע
אוקיי, מצטער שלא ציינתי, אז התפריט הספציפי הזה הוא לSS, משקלי עבודה עדכניים לפני הSS:

(אני מגיע לSS מתוכנית קצת שונה אז לא ידוע לי ממש הRM5 בסקוואט)
Pause Squat 5x5 60
Deadlift RM 5 100
Bench RM5 57.5

התפריט יהיה להתחלה של הSS, אם אני לא אעלה מספיק/אעלה יותר מידי אני אחתוך, אני אתחיל לבדוק את הקצב עלייה אחרי השבוע הראשון, כמה לדעתך אני אצטרך לעלות כל שבוע בערך?

ושוב: צריך לאכול את ה 2 גביעי יוגורט והמספר תמרים האלה שאני אוכל אחרי האימון בכל יום? או שאפשר פשוט לוותר עליהם בימים שאין אימון? (או שצריך עדיין לאכול אותם?)

חוץ מזה, יש לך המלצות בשבילי לתחליף שנוח להתארגן עליהם ל2 גביעי יוגורט לאכול אחרי האימון? (אבקת חלבון,טונה,קוטג',גבינה צהובה לא באים בחשבון.)

אוקיי, מצטער שלא ציינתי, אז התפריט הספציפי הזה הוא לSS, משקלי עבודה עדכניים לפני הSS:

(אני מגיע לSS מתוכנית קצת שונה אז לא ידוע לי ממש הRM5 בסקוואט)
Pause Squat 5x5 60
Deadlift RM 5 100
Bench RM5 57.5

התפריט יהיה להתחלה של הSS, אם אני לא אעלה מספיק/אעלה יותר מידי אני אחתוך, אני אתחיל לבדוק את הקצב עלייה אחרי השבוע הראשון, כמה לדעתך אני אצטרך לעלות כל שבוע בערך?

ושוב: צריך לאכול את ה 2 גביעי יוגורט והמספר תמרים האלה שאני אוכל אחרי האימון בכל יום? או שאפשר פשוט לוותר עליהם בימים שאין אימון? (או שצריך עדיין לאכול אותם?)

חוץ מזה, יש לך המלצות בשבילי לתחליף שנוח להתארגן עליהם ל2 גביעי יוגורט לאכול אחרי האימון? (אבקת חלבון,טונה,קוטג',גבינה צהובה לא באים בחשבון.)
מניח שאתה יכול לאכול חזה עוף.
לגבי קצב עלייה - לך לפי הספר.

• פותח/ת השרשור
מניח שאתה יכול לאכול חזה עוף.
לגבי קצב עלייה - לך לפי הספר.
רעיון טוב להוסיף חזה עוף, לא מי יודע מה נוח לאכול אחרי אימון אז בנתיים אני אשאר עם מה שיש כרגע..

ועדיין יש שאלה שלא עניתי לי, מצטער שאני כותב אותה כל פעם פשוט אני עדיין לא קיבלתי תשובה ומאוד מעניין אותי לדעת אם:
צריך לאכול את ה 2 גביעי יוגורט והמספר תמרים האלה שאני אוכל אחרי האימון בכל יום? או שאפשר פשוט לוותר עליהם בימים שאין אימון? (או שצריך עדיין לאכול אותם?)

רעיון טוב להוסיף חזה עוף, לא מי יודע מה נוח לאכול אחרי אימון אז בנתיים אני אשאר עם מה שיש כרגע..

ועדיין יש שאלה שלא עניתי לי, מצטער שאני כותב אותה כל פעם פשוט אני עדיין לא קיבלתי תשובה ומאוד מעניין אותי לדעת אם:
צריך לאכול את ה 2 גביעי יוגורט והמספר תמרים האלה שאני אוכל אחרי האימון בכל יום? או שאפשר פשוט לוותר עליהם בימים שאין אימון? (או שצריך עדיין לאכול אותם?)
במאסה הייתי אוכל שיהיה. פשוט לא 2 גביעי יוגורט,זה יקר ואתה סתם מבזבז כסף להורים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית