הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גיוס לחיל התקשוב

• פותח/ת השרשור Prime
  • פורסם בתאריך

Prime

משתמש פעיל
471
130
נק' מוניטין:
291
471
130
בעיקרון אני מיועד לחיל התקשוב, גיוס עוד חודשיים. התפקיד הוא טכנאי קשר מבצעי (טק"מ).
אני יודע שיש קורס של 3 חודשים והרבה אמרו לי שזה טחינה, אבל זה התפקיד שלי ואני אעשה ממנו את המקסימום.

רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים שנמצאים בקורס, או אנשים שבאופן כללי בחיל התקשוב ויכולים לספר לי קצת לקראת מה אני הולך.
אגב, יש אפשרות להתקדם מטק"מ אם אני מצטיין ומראה נכונות להשקיע? אם כן, איזה עוד קורסים אפשר לקבל בשביל להתקדם?

עשיתי קורס טק"ט שהיום כבר אין אבל הוא בעקרון אחד לאחד כמו טק"מ.. בעקרון אתה תתעסק עם הרבה מכשירי קשר והאיבזור (אנטנות וכו') יצא לך לבקר הרבה בנגמשים והתפקיד הזה יכול להיות יום של עבודה קלה ויום של קריעת תחת.. הרבה יגידו לך שזה קורס לא טוב, אבל בתכלס בבהד 7 זה הרע במיעוטו.. עדיף שיהיה כתוב לך בקורות חיים שהיית טכנאי שלוש שנים בצבא ולא עובד רסר..
זה גם תלוי מאוד באיפה תקבל שיבוץ אחרי הקורס.. האממ זהו חוץ מזה, שאל כל מה שעולה לך על הראש..

יש לי חבר בתפקיד שממש סובל. הוא מוצב באוגדת עזה וטוחן שם 11-3.
אני אישית גם בחיל התקשוב, אבל בתפקיד לא קשור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית