סרטון על חשיבותם של שותפים לאימונים

black356

משתמש משקיע
4,956
0
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
3,295
4,956
0
קטע נוסף מסרט תיעודי בסדרת Raising the Bar, מאת מייק פולצ'נילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמינית סקוואט בסמית',רבעי טווחים,רצועות אחיזה,תרגילים מיותרים,צ'יטינג מטורף,הגעה לכשל בלי היגיון...כל מה שאוהבים בפורום הזה 😃

• פותח/ת השרשור
שמינית סקוואט בסמית',רבעי טווחים,רצועות אחיזה,תרגילים מיותרים,צ'יטינג מטורף,הגעה לכשל בלי היגיון...כל מה שאוהבים בפורום הזה 😃

😃
אני בטוח שיש רשימה ארוכה של מבקרים בענין ביצוע התרגילים, כפי שהם מופיעים בקליפ. אני מקווה שהם יטרחו להתייחס לעניין האשכול.

מצחיק שלזה היסתכלת שזה בכלל לא היה פואנטת הסירטון
שאלה לי אלייך, אתה לא ממש מחבב BB נכון? (לא מבחינת מיניות אל דאגה)

תודה על הסירטון בלאק, באמת שותף יכול ליתרום לא מעט.
לא היה מעניין להיסתכל על הטכניקה שלהם או לכל שאר הדברים שהבחור דיבר עליו כי זה לא היה הנושא המרכזי.

שותף לאימונים זה חשוב מאוד לBB, אני מניח שקשה להזריק לעצמך:bananen_smilies066:

נערך לאחרונה:
פשוט עצוב .
הם לא צריכים שותף לאימונים , הם צריכים מאמן .
הכי הצחיק אותי שהוא צריך להיכנס "למצב מנטלי מסויים" לפני שהוא עושה תרגילים בפולי או כפיפות רגליים .

לא היה מעניין להיסתכל על הטכניקה שלהם או לכל שאר הדברים שהבחור דיבר עליו כי זה לא היה הנושא המרכזי.

הנושא המרכזי הוא שרוב הBB לא יודעים להתאמן ומי שחשוב בחיים שלהם זה הרוקח שלהם ולא שותף האימונים .

אין לי בעיה איתם,שיעשו מה שבא להם.
אבל לדעתי הם עושים הרבה שטויות באימונים(כפיפות מרפקים באחיזה הפוכה בשיפוע במכונה,בשביל "לתת דגש" לראש החיצוני של הבייספס) ותזונה(תאכל כל שעתיים ו56.3 דקות,אחרת תפרק טונה שריר),וגם המטרה שלהם לא מובנת לי - לעמוד בחוטיני מול קהל.
מה גם שה"ספורט" הזה הוא בעצם לא ספורט,מכיוון שאי אפשר לשפוט אובייקטבית מי נראה יותר טוב.

אני מסכים שטכניקת האימונים שלהם היא זבל אבל ההצהרות פה שכל מה שהביא אותם לאן שהם זה זריקות לא מקובלות עלי את צריך להשקיע ולהתאמן הרבה יותר כדי לנצל את החומרים כדי לראות תוצאות הרמיזות פה כאילו מספיק להזריק ולהגיע להשגים ב BB ברמה ארצית בארצות הברית זה זיון מוח אחד גדול.
דרך אגב אני בכלל לא רוצה לדבר על כמות החרא ש powerlifters מזריקים ובולעים לפני תחרויות אז מספיק להתיפיף

אני מסכים שטכניקת האימונים שלהם היא זבל אבל ההצהרות פה שכל מה שהביא אותם לאן שהם זה זריקות לא מקובלות עלי את צריך להשקיע ולהתאמן הרבה יותר כדי לנצל את החומרים כדי לראות תוצאות הרמיזות פה כאילו מספיק להזריק ולהגיע להשגים ב BB ברמה ארצית בארצות הברית זה זיון מוח אחד גדול.
דרך אגב אני בכלל לא רוצה לדבר על כמות החרא ש powerlifters מזריקים ובולעים לפני תחרויות אז מספיק להתיפיף

אף אחד לא אומר שהם לא עובדים קשה , אבל ברור שעבודה קשה לבד לא מביאה לתוצאות .
אני מבטיח לך שהBB בסרטון פה (למרות שרובם מתאמנים ככה ) בלי זריקות לא היו מגיעים יותר מילדי בייספס וריבועים .
בנוגע לPL גם כאן יש מפגרים , אבל מכיוון שזה ספורט הם עובדים עם מאמן שיכול לדאוג לרסן ולכוון אותם .

אני מסכים לחלוטין שיש לשמור על טכניקה נכונה אין לי ספק שאם תבקש מהאידיוט בווידאו להרים את המשקלים האלה בטכניקה נכונה תמצא אותו מרוח על הרצפה וכל הפלטות עליו אין לי ספק בזה אבל יש מלא חברה כאלה מרימים משקל הרבה יותר גבוהה מהמשקל האמיתי שלהם ומוסיפים קישקושים כמו אמוניה וכל הזבל הזה שיכניס אותם לטירוף hardcore עדיין חיי וקיים בהרבה מכונים בארצות הברית אין מה לעשות ככה זה אמרקאים

• פותח/ת השרשור
כנראה שאצטרך להאכיל אתכם בכפית. פרסמתי קישור לסרטון המתאר את היחס של מפתח גוף עם שותפיו לאימונים, כפי שאותו מפתח גוף רואה אותו. ואתם מדברים על הישענות תחום פיתוח הגוף על סטרואידים, והעליבות של התחום בגין אותו שימוש...

זה די אירוני בעיניי. באתר LBS, שרוב חבריו הרציניים מצהירים (בצורה כזו או אחרת) על העדפה ברורה ל-PL ו-WL, יש פורום "סטרואידים ותרופות " די רציני. אל תאמרו לי שהם נכנסים לשם בגלל השדיים.

פיתוח הגוף נהפך לפוסטר השימוש בסטרואידים לפני הרבה שנים, בעיקר בגלל טבעו של התחום. כתחום רהבתני, המשתתפים בו חייבים לחשוף את עצמם, וקשה להסתיר סימני שימוש ... מטרת כל תחום פעילות פיזית המוצג לציבור היא הצגת אידיאל פיזי מסויים על הבמה. ולמי שעדיין לא קלט, מטרת תחום פיתוח הגוף היא הצגת מסת שריר מפותחת, גם אם זה אומר סכנה לבריאות (לצערי, ולצער רבים). כל אדם המציג את יתרונות גופו בעיני הציבור ינסה להגיע אל גבולות היכולת שלו, גם אם הדבר כרוך בנזקים פוטנציאלים לגופו.

אצנים, שחיינים, ומרימי משקולות לוקחים סיכונים כאלה, גם אם הם לא עומדים על המבה בפוזות שונות.

קשה לאחרים, ומסתבר שקשה גם לחברי האתר כאן, לקבל את העובדה שכל משתתף בתחום המחייב מאמץ פיזי הוא משתמש פוטנציאלי בכימיקלים. יחד עם זאת, קשה להיות מופתע אם מפתח גוף נתפס כמשתמש. קל להיות מופתע אם רוכב אופניים נתפס כמשתמש...

עבור רוב הציבור הרמת משקולות ופיתוח הגוף נתפסים כתחום אחד. מבחינת הציבור שלא מרים משקולות בצורה רצינית גוש שרירים גדול (ולא משנה כמה הוא רזה) הוא לא תופעה טבעית!! אתם באמת מאמינים שאדם מן השורה יאמין שמרים משקולות נקי מכימיקלים?? תהייו רציניים!!

אגב שותפים ומאמנים, אולי קל יותר שהשותף מזריק לך את החומר (לא שאני יודע, חח), אך מי אמר שהמאמנים לא יזריק למתאמנים?

בלאק אתה מוזמן להיכנס לפורום סטרואידים ולראות ש100% (או כמעט 100%) מהכותבים באים מתחום הBB , זה שברמה מקצועית חייבים להשתמש זה מובן .
אבל בBB אפילו אנשים שלא יכולים לקורא לעצמם חובבנים מזריקים או לוקחים כדורים .

פיתוח גוף זה לא ספורט אלא אם דוגמנות זה ספורט לדעתך .
לך תשווה בין מיס עולם למר אולימפיה .

• פותח/ת השרשור
בלאק אתה מוזמן להיכנס לפורום סטרואידים ולראות ש100% (או כמעט 100%) מהכותבים באים מתחום הBB , זה שברמה מקצועית חייבים להשתמש זה מובן .
אבל בBB אפילו אנשים שלא יכולים לקורא לעצמם חובבנים מזריקים או לוקחים כדורים .

פיתוח גוף זה לא ספורט אלא אם דוגמנות זה ספורט לדעתך .
לך תשווה בין מיס עולם למר אולימפיה .

אשמח אם תאמר לי איך ביצעת את הסקר שבמסגרתו הגעת למסקנה שכמעט רוב משתתפי פורום סטרואידים באים מתחום פיתוח הגוף.

אתר LBS הולך בשבילי PL ו-WL , והעובדה מתבטאית לא רק בדיונים על שיטות אימון ופילוסופיות, אלא גם בביקורת (לא הוגנת, וגם לא מובנת במיוחד) כלפי תחום פיתוח הגוף. שים לב שלא התייחסתי אל פיתוח הגוף כספורט, אלא כתחום, כמו שעשיתי ואעשה בעתיד.
פיתוח הגוף איבד את כבודו כספורט ברגע שהתחילו לשפוט ע"פ ערכים סובייקטיבים, שלא ניתן לכמת.

אתה באמת חושב שרק BB בכל דרגה שהיא שהיא מזריקים חומרים? אשרייך. ברוח הציניות, אני לא קונה את זה.

אגב, את תחרות "מיס עולם" אפשר להשוות לתחרות Olympia Figure, למעט העובדה שאת המתחרות בתחרות השניה לא מבקשים להביא שלום עולמי 😉

אשמח אם תאמר לי איך ביצעת את הסקר שבמסגרתו הגעת למסקנה שכמעט רוב משתתפי פורום סטרואידים באים מתחום פיתוח הגוף.
😉

כי אני קורא בפורום הזה , ואני מכיר פחות או יותר את הכותבים פה .

לא כמעט רוב משתתפי הפורום, אלא כל משתתפי הפורום הנ"ל באים מתחום פיתוח הגוף.

אם כבר מדברים,יש איפשהו מידע איך סייקלים של PL נראים?

לצערי השימוש בסטרואידים הפך לזנות ברמה כזאת שגם אנשים שהקשר שלהם לאימונים תזונה והבנה בתחום מקרי בהחלט לדעתי זה נגרם משילוב של דברים כמו זמינות של החומר בכל מכון שכונתי עצלנות של אותם משתמשים פוטנציאלים שאין להם סבלנות לתת עבודה במכון ולראות תוצאות (מי רוצה להזיע והקיז דם במכון אם אפשר לקחת זריקה. גישה מטומטמת שאין שום אחיזה במציאות) ואמונה שחומרים יביאו אותם לאן שהם רוצים להגיע ללא מאמץ. בתור אחד הכותבים המרכזיים בפורום סטרואידם אני יכול להגיד שאני סולד מהגישה הזאת ואם זה היה תלוי בי אותם מטומטמים שמחליטים להזריק לעצמם חומרים בלי שום הבנה בסיסת בין אם זה בחומרים עצמם ובין אם זה בתזונה או אימונים היו מקבלים מכות רצח על טיפשות לשמה.
אבל מפה ועד לבוא ולהגיד ש BB זה לא ספורט וכל כולו נשען על סטרואידים זה ממש אבל ממש הצהרה מקוממת שאין לה אחיזה במציאות בתור אחד שיש לו שאיפות להתחרות אני יכול להגיד לכם שההתמדה הפיזית והמנטאלית היא קשה וטובענית כמו כל ספורט תחרותי זה או אחר.
זה שהתחום רווי בכמיכלים זה אכן נכון אבל זה לא אומר שכדי להגיע לרמות הגובוהות אתה צריך לתת תתחת
ולהזיע דם כדי להגיע לשם כמו בכל ספורט תחרותי אחר

לא אמרו כאן ש BB זה לא ספורט בגלל שהוא נשען על סטרואידים, נאמר שזה לא ספורט אלא תחרות יופי.
גם במיס עולם יש אנורקסיות שדורשות התמדה לא לאכול את הפרוסת שוקולד בארוחת צהריים ולבוא חטובות ללא נוזלים שחס ושלום לא יהיה איזה צמיגון בצילומים, אז מה שונה בינה לבין אותו BB מסכן שעושה דיאטה לפני תחרות?
בקיצור, BB הוא לא ספורט, מתיימר להיות זה כן אבל בינו לבין ספורט יש עוד דרך ארוכה. בסופו של דבר מי שנראה טוב יותר על הבמה הוא זה שמנצח ולא משנה כמה הוא הזריק/התאמן/שיחד את השופטים (טוב פה אולי יש מצב).
בכל מקרה, ב WL ו PL יש קריטריונים ברורים, יש מספרים, יש טכניקה, יש חוקים, יש כללים.
בתחרות BB אין כללים, אם אישתו של השופט לא הביאו לו לילה לפני או שהוא לא ישן טוב אז הוא קצת "מבולבל" זה יכול לעלות לבן אדם כזה או אחר ביוקר.
מה גם שלא נדבר שבארץ הכל מושחט והכל פרוטקציות, אפשר לראות את זה בכל תחרות כשאתה רואה את התמונות ואומר "איך הדבר הזה ניצח" לדוגמא בקטגוריית המאסטרס האחרונה בנאבא, היה ביזיון.
בשביל גביע מפלסטיק לדעתי לא שווה בכלל לעלות על במה, אם כבר רוצים לעלות אז בחו"ל, אבל שם הסיכויים גם לא גדולים במיוחד עקב האנטישמיות (ראה עמית ספיר) והרמה היחסית גבוהה בתחרויות כאלו ואחרות, מה שבארץ אם אין את התקציב הנכון והגנטיקה הנכונה לא תגיע (בד"כ הפרמטר של התקציב הוא זה שמגביל).
ולסיכום אני אסים ב "אני איתך אחי אני איתך, כל הדרך" 🤡

Back
למעלה תחתית