עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שמינית סקוואט בסמית',רבעי טווחים,רצועות אחיזה,תרגילים מיותרים,צ'יטינג מטורף,הגעה לכשל בלי היגיון...כל מה שאוהבים בפורום הזה 😃
שמינית סקוואט בסמית',רבעי טווחים,רצועות אחיזה,תרגילים מיותרים,צ'יטינג מטורף,הגעה לכשל בלי היגיון...כל מה שאוהבים בפורום הזה 😃
מצחיק שלזה היסתכלת שזה בכלל לא היה פואנטת הסירטון
שאלה לי אלייך, אתה לא ממש מחבב BB נכון? (לא מבחינת מיניות אל דאגה)
תודה על הסירטון בלאק, באמת שותף יכול ליתרום לא מעט.
לא היה מעניין להיסתכל על הטכניקה שלהם או לכל שאר הדברים שהבחור דיבר עליו כי זה לא היה הנושא המרכזי.
🙌שותף לאימונים זה חשוב מאוד לBB, אני מניח שקשה להזריק לעצמך:bananen_smilies066:
אין לי בעיה איתם,שיעשו מה שבא להם.מצחיק שלזה היסתכלת שזה בכלל לא היה פואנטת הסירטון
שאלה לי אלייך, אתה לא ממש מחבב BB נכון? (לא מבחינת מיניות אל דאגה)
תודה על הסירטון בלאק, באמת שותף יכול ליתרום לא מעט.
לא היה מעניין להיסתכל על הטכניקה שלהם או לכל שאר הדברים שהבחור דיבר עליו כי זה לא היה הנושא המרכזי.
אני מסכים שטכניקת האימונים שלהם היא זבל אבל ההצהרות פה שכל מה שהביא אותם לאן שהם זה זריקות לא מקובלות עלי את צריך להשקיע ולהתאמן הרבה יותר כדי לנצל את החומרים כדי לראות תוצאות הרמיזות פה כאילו מספיק להזריק ולהגיע להשגים ב BB ברמה ארצית בארצות הברית זה זיון מוח אחד גדול.
דרך אגב אני בכלל לא רוצה לדבר על כמות החרא ש powerlifters מזריקים ובולעים לפני תחרויות אז מספיק להתיפיף
בלאק אתה מוזמן להיכנס לפורום סטרואידים ולראות ש100% (או כמעט 100%) מהכותבים באים מתחום הBB , זה שברמה מקצועית חייבים להשתמש זה מובן .
אבל בBB אפילו אנשים שלא יכולים לקורא לעצמם חובבנים מזריקים או לוקחים כדורים .
פיתוח גוף זה לא ספורט אלא אם דוגמנות זה ספורט לדעתך .
לך תשווה בין מיס עולם למר אולימפיה .
אשמח אם תאמר לי איך ביצעת את הסקר שבמסגרתו הגעת למסקנה שכמעט רוב משתתפי פורום סטרואידים באים מתחום פיתוח הגוף.
😉
אשמח אם תאמר לי איך ביצעת את הסקר שבמסגרתו הגעת למסקנה שכמעט רוב משתתפי פורום סטרואידים באים מתחום פיתוח הגוף.