הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית - חדש בפורטל קילוגרם!

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
שתי תוכניות אימון המותאמות למתאמנים בינוניים-מתקדמים בחדר הכושר. במחקר נעזרו בתוסף התזונה הטבעי HMB במינונים גבוהים יחסית כדי להעצים את העלאה במסת השריר לאורך זמן. התוכניות מכילות מגוון רחב של תרגילים מורכבים: סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, חתירה, לחיצת כתפיים ועוד.

שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית

תהנו 😃
תודה ל @יהושע60 על הגהה ועריכת המאמר

נערך לאחרונה:
אני לא יודע איפה ראיתה אבל עכשיו חיפשתי ומצאתי ה100 שקל לחודש 3 גרם ביום
גם 100 לחודש רק לתוסף אחד זה הרבה. כשאני הזמנתי hmb זה עלה לי כ120 שקל ל90 קפסולות שזה 4 קפסולות ביום כלומר 120 ל22 יום. לא שווה את הכסף לדעתי.

וכל הכבוד על המאמר בקרוב אקרא 😃

גם 100 לחודש רק לתוסף אחד זה הרבה. כשאני הזמנתי hmb זה עלה לי כ120 שקל ל90 קפסולות שזה 4 קפסולות ביום כלומר 120 ל22 יום. לא שווה את הכסף לדעתי.

וכל הכבוד על המאמר בקרוב אקרא 😃
עכשיו הזמנתי 180 כדורים של גרם ב180 שקל

• פותח/ת השרשור
אני מניח שבתוכנית הראשונה צריך לאכול בפלוס קלורי ?
בוודאי. רשמתי שם:
זאת תוכנית מאד אינטנסיבית ודורשת כמויות גדולות של מזון ובעיקר חלבון בכדי לתחזק את הגוף, כמו גם שינה ומנוחה לצורך התאוששות.

• פותח/ת השרשור
תודה לא שמתי לב, לדעתך זה תוכנית שמתחילה למתאמן מתחיל בינוני מתקדם ?
לדעתי רק מתאמן בינוני-מתקדם יוכל לעמוד בעומס כזה, מתאמן שכבר עבר כמה תוכניות עמוסות בחיים שלו ושרד אותן. וזה נכון לשתי התוכניות שבמאמר. מתאמן מתחיל-בינוני יצטרך לעשות התאמות והפחתות כדי לא להיפצע.

• פותח/ת השרשור
מעולה תודה! ננסה בסבב החיטוב הבא.
מורן @White Walker יכול לספר שבחיטובים שלי אני משלב אימוני קרוספיט בסוף אימוני כוח והרבה פעמים גם על חשבונם, לפני הליכה בהליכון. לא היה לי מחקר לגבות את זה, אבל מסתבר שמזה החיטובים 🤭

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית