הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית - חדש בפורטל קילוגרם!

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
שתי תוכניות אימון המותאמות למתאמנים בינוניים-מתקדמים בחדר הכושר. במחקר נעזרו בתוסף התזונה הטבעי HMB במינונים גבוהים יחסית כדי להעצים את העלאה במסת השריר לאורך זמן. התוכניות מכילות מגוון רחב של תרגילים מורכבים: סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, חתירה, לחיצת כתפיים ועוד.

שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית

תהנו 😃
תודה ל @יהושע60 על הגהה ועריכת המאמר

מורן @White Walker יכול לספר שבחיטובים שלי אני משלב אימוני קרוספיט בסוף אימוני כוח והרבה פעמים גם על חשבונם, לפני הליכה בהליכון. לא היה לי מחקר לגבות את זה, אבל מסתבר שמזה החיטובים 🤭
הרגע סיפרת בעצמך 😃

שתי תוכניות אימון המותאמות למתאמנים בינוניים-מתקדמים בחדר הכושר. במחקר נעזרו בתוסף התזונה הטבעי HMB במינונים גבוהים יחסית כדי להעצים את העלאה במסת השריר לאורך זמן. התוכניות מכילות מגוון רחב של תרגילים מורכבים: סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, חתירה, לחיצת כתפיים ועוד.

שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית

תהנו 😃
תודה ל @יהושע60 על הגהה ועריכת המאמר
ריספקט על ההשקעה. כיף לקרא הגשה כזאת!... 👑
קריאה ראשונה הוציאה אותי סופר-סקפטי... נתעמק בהמשך...😃

אוקיי יש לי זמן לקרוא עכשיו, רק רציתי לשאול לפני, האם לדעתך אחת מהתוכניות האלה מתאימה לחיטוב דל פחמימה? והאם ניתן לבצע אותה ללא סקוואט/דד ליפט? אם יש פה משהו מעניין שיעזור לי לשרוף שומן ולשמר את השריר אז אני חייב לקחת את זה כאופציה 😃

אוקיי יש לי זמן לקרוא עכשיו, רק רציתי לשאול לפני, האם לדעתך אחת מהתוכניות האלה מתאימה לחיטוב דל פחמימה? והאם ניתן לבצע אותה ללא סקוואט/דד ליפט? אם יש פה משהו מעניין שיעזור לי לשרוף שומן ולשמר את השריר אז אני חייב לקחת את זה כאופציה 😃
היא לא בשבילך, אתה צריך לבוא למכון ב 6 בבוקר ולעשות את התוכניות שעושים שם כל אותם אנשים שבאים בשעות האלו.

היא לא בשבילך, אתה צריך לבוא למכון ב 6 בבוקר ולעשות את התוכניות שעושים שם כל אותם אנשים שבאים בשעות האלו.
מה שמצחיק זה שגם כשהוא פצוע הוא מסקביט יותר ממך 😛

גודלין צודק. העקשנות שלך לנסות לחזור להתאמן במלוא הכוח סתם יכולה לפגוע בך.

גודלין צודק. העקשנות שלך לנסות לחזור להתאמן במלוא הכוח סתם יכולה לפגוע בך.
אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הדברים האלה. אני עובד עכשיו עם משקלי עבודה של 70% מהמקס שלי, בתוכנית FBW קלילה ללא סקוואט/דד ליפט ואני מרגיש בינתיים קצת שיפור בכאבים. אני כבר עשיתי את הטעות של לחזור להתאמן במלוא הכוח אני לא עושה את זה שוב אלה רק מתעניין.

Look_who's_mad.jpg

אין לי מושג מאיפה אתה מביא את הדברים האלה. אני עובד עכשיו עם משקלי עבודה של 70% מהמקס שלי, בתוכנית FBW קלילה ללא סקוואט/דד ליפט ואני מרגיש בינתיים קצת שיפור בכאבים. אני כבר עשיתי את הטעות של לחזור להתאמן במלוא הכוח אני לא עושה את זה שוב אלה רק מתעניין.
אני בדיוק התכוונתי לזה שחזרת ואז סתם פצעת את עצמך. אין לי מושג מה אתה עושה כרגע אבל סתם מציין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית