הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית - חדש בפורטל קילוגרם!

• פותח/ת השרשור stitch
  • פורסם בתאריך

stitch

משתמש משקיע
5,836
6,264
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,834
5,836
6,264
שתי תוכניות אימון המותאמות למתאמנים בינוניים-מתקדמים בחדר הכושר. במחקר נעזרו בתוסף התזונה הטבעי HMB במינונים גבוהים יחסית כדי להעצים את העלאה במסת השריר לאורך זמן. התוכניות מכילות מגוון רחב של תרגילים מורכבים: סקוואט, דדליפט, לחיצת חזה, חתירה, לחיצת כתפיים ועוד.

שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית

תהנו 😃
תודה ל @יהושע60 על הגהה ועריכת המאמר

גם 100 לחודש רק לתוסף אחד זה הרבה. כשאני הזמנתי hmb זה עלה לי כ120 שקל ל90 קפסולות שזה 4 קפסולות ביום כלומר 120 ל22 יום. לא שווה את הכסף לדעתי.

וכל הכבוד על המאמר בקרוב אקרא 😃
כבר ראיתי 120 קפסולות של 1 גרם ב-80 ש"ח....

הייתי מתאמן שנתיים וחצי והפסקתי לפני שנה בגלל כל מיני בעיות ואני רוצה לחזור, זה מתאים גם לי? (כמובן עם תפריט וידע בתכניקות)

1.מה זה HMB?
2.מה ההגדרה של בינוניים?
3.יש למישהו פה ניסיון איתן?
1. תוסף תזונה. תחפש מידע עליו בגוגל אם מעניין אותך
2. מתאמן שעוד לא ניצל את מירב הפוטנציאל הטבעי שלו אבל כבר לא מסוגל להתקדם במשקלי העבודה משבוע לשבוע

מאמר מעניין ותודה רבה ל @stitch ו @יהושע60 על העבודה. כהערת אגב לקוראים, קשה לתפוס כמה זמן מושקע בכל מאמר כזה.

בעיניי אין פה חידוש מהפכני אלא בעיקר חיזוק לכך שאימונים קשים מאוד למי שמסוגל לעמוד בהם הם מאוד יעילים ונותנים לגוף סיגנל מאוד משמעותי 'לבנות' את עצמו, מנגד אימונים 'כאילו' קשים בפלוס קלורי גדול נותנים לגוף סיגנל אחר לגמרי שמוביל להשמנה ופחות עלייה במסה

• פותח/ת השרשור
תודה חנן. אתה צודק לחלוטין לגבי החיזוק. ישנן תוכניות ששותות ממך כל טיפת מאמץ ועבורן "פלוס קלורי גדול" מקבל משמעות אחרת.

לא קראתי את התוכנית השניה כי המילה קרוספיט הופיעה שם, ולא יכול להיות שם שום דבר מדעי. המחקר הראשון הוא לא הוכחה מדעית לשום דבר שעובד. הוא מקסימום ״הוכחה״ שהתוסף יעיל. תוכנית האימונים די מטופשת ומתאמן שיש לו קצת ניסיון עם נפח דומה, לא ירוויח ממנה כלום חוץ מסבל.

מאמר מעניין ותודה רבה ל @stitch ו @יהושע60 על העבודה. כהערת אגב לקוראים, קשה לתפוס כמה זמן מושקע בכל מאמר כזה.

בעיניי אין פה חידוש מהפכני אלא בעיקר חיזוק לכך שאימונים קשים מאוד למי שמסוגל לעמוד בהם הם מאוד יעילים ונותנים לגוף סיגנל מאוד משמעותי 'לבנות' את עצמו, מנגד אימונים 'כאילו' קשים בפלוס קלורי גדול נותנים לגוף סיגנל אחר לגמרי שמוביל להשמנה ופחות עלייה במסה
אני חושב שאתה מעניק משקל יתר לשיטת האימון...

מה זה לעזאזל "מאומנים"?
שאלה טובה, ולצערי אין בגוף המאמר תשובה טובה. אתה יכול לראות שמבחינת הכושר האירובי יש כמה רמות של מתאמנים (הגרף מחלק אותם לפי צריכת החמצן המירבית) , אבל רמת המיומנות שלהם ב crossfit לא מצוינת במחקר; כל מה שכתוב לגביהם הוא
"Healthy subjects of both genders (23 males, 20 females) spanning all levels of aerobic fitness and body composition" ושהם גויסו מבין המתאמנים בקרוספיט במועדון מסויים באוהיו, כך שאנחנו יודעים שזה לא היה המפגש הראשוני שלהם עם קרוספיט. מה שלא ברור זה כמה מהם עוסקים בקרוספיט כבר שנים וכמה התחילו שבועיים לפני תחילת הניסוי (ואי לכך חלק מההישגים שלהם נובע מאפקט המתאמן המתחיל). מסיבות השמורות עימם החוקרים לא חשבו שזה מידע מעניין (אני מניח בצד כרגע את האפשרות היותר חמורה שהמידע הזה הושמט בכוונה). אבל עכשיו, אחרי הפרסום באתר, אנחנו צריכים רק לחכות כמה שבועות ונוכל ללמוד מנסיונם של אלפי הקוראים הנועזים שייענו לאתגר 😃

סחטיין על הקריאה הביקורתית.

לא קראתי את התוכנית השניה כי המילה קרוספיט הופיעה שם, ולא יכול להיות שם שום דבר מדעי. המחקר הראשון הוא לא הוכחה מדעית לשום דבר שעובד. הוא מקסימום ״הוכחה״ שהתוסף יעיל. תוכנית האימונים די מטופשת ומתאמן שיש לו קצת ניסיון עם נפח דומה, לא ירוויח ממנה כלום חוץ מסבל.
אחי, כל המאמרים של ריפטו חרא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית