נק' מוניטין:
11,357
- 9,149
- 5,628
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
6% שומן.ערכים תזונתיים
תוקןהכוונה לנתח מספר 8, ישנה טעות בכותבת.
מורן (מנהל) - אבקש לתקן.
אכן כוונתי לשוק.אם אתה מתכוון לשוק (shank) לפי השרטוט הזה
צפה בקובץ המצורף 27076
אז מצאתי ערכים עבור עגל, חזיר וטלה. הכל לבשר רזה, ללא שומן עד כמה שאפשר, ולפני בישול (נא).
הרבה תודה.6% שומן.
פירוט עד לרמה של מיקרוגרמים, כולל כל חומצות האמינו, חומצות השומן ובכלל הרבה יותר מידע ממה שאי פעם תרצה לקבל, בחסות האתר הזה מדנמרק. אני ממליץ לשמור במועדפים את דף הבית למידע מפורט מאד על הרבה סוגי מזון.
הערכים שמצאתי לכתף בקר נא הם: 21 חלבון, 4.8 שומן.אדחף רגע לאשכול..
מה לגביי כתף בקר טחון?
לא מצאתי משהו מדוייק לגביי זה ואני מסתמך על בקר טחון רגיל (שאני מניח שיש בו יותר שומן)
ל 100 גרם מבושל\לא מבושל ?הערכים שמצאתי לכתף בקר נא הם: 21 חלבון, 4.8 שומן.
100 גרם לא מבושלל 100 גרם מבושל\לא מבושל ?
בישול מוסיף למזון כמות בלתי ידועה של מים, כך שיותר טוב לשקול לפני הבישול (וזה עוד לפני שמבררים אם כשאתה אומר "בישול" אתה באמת מתכוון לבישול ולא לצליה או לטיגון).האם בידך נתונים למוצר מבושל?
כוונתי היא לבישול במים רותחים על הגז.בישול מוסיף למזון כמות בלתי ידועה של מים, כך שיותר טוב לשקול לפני הבישול (וזה עוד לפני שמבררים אם כשאתה אומר "בישול" אתה באמת מתכוון לבישול ולא לצליה או לטיגון).
אתה יכול לשקול מספר פעמים לפני ואחרי בישול ככה תדע בערך את הכמות מים היחסית שזה סופח, ואחר כך לשקול כל פעם אחרי בישול ולדעת כמה להוריד מזהקצת בעייתי לי לשקול כל פעם מוצר לפני הבישול
גם אם לא, הטעות לא תהיה גדולה. אגב, לפי הצצה בטבלאות נראה שבשר לא סופח מים בבישול אלא להיפך , כלומר משקלו קטן (כך שהטעיתי אותך קודם), אבל ההצעה של יוג'ין כמובן טובה בכל מקרה.אני יכול להסיק שאכן זהו אותו נתח?
אני פדנט בקטע הזה.בוודאי שמשקלו קטן, ועוד יותר באפיה, ועוד יותר בצליה. ואני חושב שנשבר פה שיא חדש בקטנוניות לגבי ערכים תזונתיים 😃
כמובן. כוננתי הייתה (אך התעלמתי בקריאה) להוצאת נוזלים.גם אם לא, הטעות לא תהיה גדולה. אגב, לפי הצצה בטבלאות נראה שבשר לא סופח מים בבישול אלא להיפך , כלומר משקלו קטן (כך שהטעיתי אותך קודם), אבל ההצעה של יוג'ין כמובן טובה בכל מקרה.
כן, כנראה מה שאעשה בסופו של דבר.אתה יכול לשקול מספר פעמים לפני ואחרי בישול ככה תדע בערך את הכמות מים היחסית שזה סופח, ואחר כך לשקול כל פעם אחרי בישול ולדעת כמה להוריד מזה
סליחה שאני מפריע אבל יש לי שאלה.גם אם לא, הטעות לא תהיה גדולה. אגב, לפי הצצה בטבלאות נראה שבשר לא סופח מים בבישול אלא להיפך , כלומר משקלו קטן (כך שהטעיתי אותך קודם), אבל ההצעה של יוג'ין כמובן טובה בכל מקרה.
Google translateסליחה שאני מפריע אבל יש לי שאלה.
אני לוקח את הערכים של הבשר בגוליגנו אבל לא נראה לי שזה אמין זה הגיוני שבבשר אווזית יש רק 2 גרם שומן? ובויסברטן יש רק גרם שומן 1 זה לא נראה לי הגיוני. אני מנסה לחפש בNUTRION DATA אבל אני לא יודע איך קוראים לזה באנגלית.
6% שומן.
פירוט עד לרמה של מיקרוגרמים, כולל כל חומצות האמינו, חומצות השומן ובכלל הרבה יותר מידע ממה שאי פעם תרצה לקבל, בחסות האתר הזה מדנמרק. אני ממליץ לשמור במועדפים את דף הבית למידע מפורט מאד על הרבה סוגי מזון.