הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע ערכים תזונתיים של בשר בקר מס' 8 (זרוע)

מצב
השרשור נעול

Daniel Barack

משתמש על
9,149
5,628
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
11,357
9,149
5,628
מבקש את עזרתכם,

הבקר שאני מתבסס עליו בתפריט הוא מספר 8 (שריר הזרוע).
לא מצאתי ערכים תזונתיים שלו במדוייק.
באנגלית אני די בטוח שהחלק נקרא Shin או Leg.

@Moshe
@יהושע60
@stitch
@shahar18
@SweetBamba

אם אתה מתכוון לשוק (shank) לפי השרטוט הזה

imagesMWGJL5LR.jpg

אז מצאתי ערכים עבור עגל, חזיר וטלה. הכל לבשר רזה, ללא שומן עד כמה שאפשר, ולפני בישול (נא).

אדחף רגע לאשכול..
מה לגביי כתף בקר טחון?
לא מצאתי משהו מדוייק לגביי זה ואני מסתמך על בקר טחון רגיל (שאני מניח שיש בו יותר שומן)

• פותח/ת השרשור
הכוונה לנתח מספר 8, ישנה טעות בכותבת.
מורן (מנהל) - אבקש לתקן.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מתכוון לשוק (shank) לפי השרטוט הזה

צפה בקובץ המצורף 27076

אז מצאתי ערכים עבור עגל, חזיר וטלה. הכל לבשר רזה, ללא שומן עד כמה שאפשר, ולפני בישול (נא).
אכן כוונתי לשוק.
אך של בקר ולא יתר הבשרים שכתבת.
6% שומן.
פירוט עד לרמה של מיקרוגרמים, כולל כל חומצות האמינו, חומצות השומן ובכלל הרבה יותר מידע ממה שאי פעם תרצה לקבל, בחסות האתר הזה מדנמרק. אני ממליץ לשמור במועדפים את דף הבית למידע מפורט מאד על הרבה סוגי מזון.
הרבה תודה.
האתר נוח ויעיל בהשוואה ל-Nutrition Data.

עם זאת, הנתונים כאן מתייחסים למוצר חא מבושל. האם בידך נתונים למוצר מבושל?

אדחף רגע לאשכול..
מה לגביי כתף בקר טחון?
לא מצאתי משהו מדוייק לגביי זה ואני מסתמך על בקר טחון רגיל (שאני מניח שיש בו יותר שומן)
הערכים שמצאתי לכתף בקר נא הם: 21 חלבון, 4.8 שומן.

האם בידך נתונים למוצר מבושל?
בישול מוסיף למזון כמות בלתי ידועה של מים, כך שיותר טוב לשקול לפני הבישול (וזה עוד לפני שמבררים אם כשאתה אומר "בישול" אתה באמת מתכוון לבישול ולא לצליה או לטיגון).

• פותח/ת השרשור
בישול מוסיף למזון כמות בלתי ידועה של מים, כך שיותר טוב לשקול לפני הבישול (וזה עוד לפני שמבררים אם כשאתה אומר "בישול" אתה באמת מתכוון לבישול ולא לצליה או לטיגון).
כוונתי היא לבישול במים רותחים על הגז.

קצת בעייתי לי לשקול כל פעם מוצר לפני הבישול, לכן תהיתי אם יש איזשהו טווח סטיית תקן של ספיחת נוזל. כמו שמעריכים שבאורז אחרי בישול יש 27-28 גרם פחמימה (לפני בישול 80 גרם פחמימה).

אגב, בפודס דיקשינארי (אתר ישראלי שמתבסס על Nutrition Data), רשום שבבקר 5% שומן לפני בישול יש את הערכים הבאים:
http://www.foodsdictionary.co.il/Products/1/בשר בקר טחון - 5% שומן

והם הכי קרובים לערכים של בשר מספר 8 שאני משתמש, על פי האתר הדני שהבאת.
אני יכול להסיק שאכן זהו אותו נתח? כי אם כן, רשום גם שם (באתר הישראלי) ערכים לבקר מבושל באפיה/צלייה/טיגון

קצת בעייתי לי לשקול כל פעם מוצר לפני הבישול
אתה יכול לשקול מספר פעמים לפני ואחרי בישול ככה תדע בערך את הכמות מים היחסית שזה סופח, ואחר כך לשקול כל פעם אחרי בישול ולדעת כמה להוריד מזה

אני יכול להסיק שאכן זהו אותו נתח?
גם אם לא, הטעות לא תהיה גדולה. אגב, לפי הצצה בטבלאות נראה שבשר לא סופח מים בבישול אלא להיפך , כלומר משקלו קטן (כך שהטעיתי אותך קודם), אבל ההצעה של יוג'ין כמובן טובה בכל מקרה.

בוודאי שמשקלו קטן, ועוד יותר באפיה, ועוד יותר בצליה. ואני חושב שנשבר פה שיא חדש בקטנוניות לגבי ערכים תזונתיים 😃

• פותח/ת השרשור
בוודאי שמשקלו קטן, ועוד יותר באפיה, ועוד יותר בצליה. ואני חושב שנשבר פה שיא חדש בקטנוניות לגבי ערכים תזונתיים 😃
אני פדנט בקטע הזה.
פשוט הכנתי טבלה מסודרת ושמתי לב שיש סטיות.
קל וחומר שאני די מתבסס על בקר בתור מקור לחלבון.
גם אם לא, הטעות לא תהיה גדולה. אגב, לפי הצצה בטבלאות נראה שבשר לא סופח מים בבישול אלא להיפך , כלומר משקלו קטן (כך שהטעיתי אותך קודם), אבל ההצעה של יוג'ין כמובן טובה בכל מקרה.
כמובן. כוננתי הייתה (אך התעלמתי בקריאה) להוצאת נוזלים.
אתה יכול לשקול מספר פעמים לפני ואחרי בישול ככה תדע בערך את הכמות מים היחסית שזה סופח, ואחר כך לשקול כל פעם אחרי בישול ולדעת כמה להוריד מזה
כן, כנראה מה שאעשה בסופו של דבר.

סליחה שאני מפריע אבל יש לי שאלה.

אני לוקח את הערכים של הבשר בגוליגנו אבל לא נראה לי שזה אמין זה הגיוני שבבשר אווזית יש רק 2 גרם שומן? ובויסברטן יש רק גרם שומן 1 זה לא נראה לי הגיוני. אני מנסה לחפש בNUTRION DATA אבל אני לא יודע איך קוראים לזה באנגלית.

סליחה שאני מפריע אבל יש לי שאלה.

אני לוקח את הערכים של הבשר בגוליגנו אבל לא נראה לי שזה אמין זה הגיוני שבבשר אווזית יש רק 2 גרם שומן? ובויסברטן יש רק גרם שומן 1 זה לא נראה לי הגיוני. אני מנסה לחפש בNUTRION DATA אבל אני לא יודע איך קוראים לזה באנגלית.
Google translate

6% שומן.
פירוט עד לרמה של מיקרוגרמים, כולל כל חומצות האמינו, חומצות השומן ובכלל הרבה יותר מידע ממה שאי פעם תרצה לקבל, בחסות האתר הזה מדנמרק. אני ממליץ לשמור במועדפים את דף הבית למידע מפורט מאד על הרבה סוגי מזון.

היי יהושע. נכנסתי לאתר הדני וניסיתי למצוא נתונים על מזונות אחרים, אבל אין שם שום שורת חיפוש וכדו'. אודה אם תוכל להסביר.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית