הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דלקת בכתף ב-SS

LuisEnrique

משתמש מתחיל
135
22
נק' מוניטין:
52
135
22
שלום, לאחרונה נוצרה לי דלקת בכתף מעומס יתר מג'ודו ומחדר הכושר,
שמעתי שהרבה אומרים פה שיעזור לי מאוד לעבור עכשיו לSS ( אני כבר חצי שנה בערך ב-FBW)
אבל הבעיה היא שאני מעדיף שלא לעשות תרגילי כתפיים עד שהכתף תחלים (מילטרי פרס).
ד''א הלכתי לפיזיותרפיסט והוא אמר לי שללכת לחדר כושר בלי לעשות כתפיים אפילו יעזור לי להעביר את הדלקת.
מה אתם אומרים?

הכתפיים עובדות לא רק בפרס, אלא גם בלחיצת חזה\מתח\חתירות
כל עוד מדובר בדלקת הייתי מציע מנוחה וטיפול מקומי אולי (קרח למשל)
כמה זמן כבר יש לך את הדלקת?

• פותח/ת השרשור
אבל מתח נראה לי כדאי לעשות
הכתפיים עובדות לא רק בפרס, אלא גם בלחיצת חזה\מתח\חתירות
כל עוד מדובר בדלקת הייתי מציע מנוחה וטיפול מקומי אולי (קרח למשל)
כמה זמן כבר יש לך את הדלקת?

אני בטיפול בדלקת והפיזיותרפיסט אמר לי שזה לא רק בסדר שאני אלך לחדר הכושר, אלא אפילו יעזור לי בהחלמת הדלקת (כל עוד אני לא עושה כתפיים).
אמרתי לו שבבנץ' הכתפיים גם עובדות לא? והוא ענה שבכל דבר הכתפיים עובדות וזה בסדר.
במתח וחתירה אני לא מרגיש שום דבר שונה בכתף, בבנץ' קצת.
יש לי את הדלקת כבר תקופה ארוכה, (משהו כמו 4 חודשים) עשיתי גם הפסקה מהחדר כושר לשבועיים, היה לי נדמה שזה כבר עבר ואז זה פתאום חזר ולכן התחלתי גם טיפול (פיזיותרפיה).

הפיסיותרפיסט לא נתן לך תרגילים לשיקום?
בכל מקרה להימנע לגמרי מתרגילי כתף לא נראה לי אידיאלי. תתנסה בבנצ' ובפרס בוריאציות קלות- אצלי הגדלת רוחב האחיזה בבנצ' ושימוש בטכניקת פאוורליפטינג הקלה מאוד על הכתף. אם עדיין ממשיך לכאוב, שותף את הפיזיותרפיסט בתרגילים הספציפיים שכואבים. במידה ואתה מרגיש שהוא לא עוזר, אולי שווה לחפש פיזיותרפיסט ספורט או מישהו שיותר מתמחה באזור הזה.
.

• פותח/ת השרשור
הפיסיותרפיסט לא נתן לך תרגילים לשיקום?
בכל מקרה להימנע לגמרי מתרגילי כתף לא נראה לי אידיאלי. תתנסה בבנצ' ובפרס בוריאציות קלות- אצלי הגדלת רוחב האחיזה בבנצ' ושימוש בטכניקת פאוורליפטינג הקלה מאוד על הכתף. אם עדיין ממשיך לכאוב, שותף את הפיזיותרפיסט בתרגילים הספציפיים שכואבים. במידה ואתה מרגיש שהוא לא עוזר, אולי שווה לחפש פיזיותרפיסט ספורט או מישהו שיותר מתמחה באזור הזה.
.

הוא כן פיזיותרפיסט ספורט שמתמחה בזה וכן נתן לי תרגילים לשיקום..

הוא כן פיזיותרפיסט ספורט שמתמחה בזה וכן נתן לי תרגילים לשיקום..
טוב, אנחנו לא הרופאים כאן, אלא הוא. יכול להיות שהדלקת במצב שבאמת לא מאפשר לך לעבוד חזק על הכתפיים. בכל מקרה, הייתי מתעקש לשאול אותו על אלטרנטיבות. תרגילי השיקום אני מניח שמכילים גומייה ודאמבלים קלים? אבל מתישהו תגיע/הגעת לנקודה בה כדאי להתקדם קצת. שתף אותו, וכשאתה יכול - נסה את הבנצ' והפרס בוריאציות, כמו שהצעתי. בהצלחה והחלמה מהירה

• פותח/ת השרשור
טוב, אנחנו לא הרופאים כאן, אלא הוא. יכול להיות שהדלקת במצב שבאמת לא מאפשר לך לעבוד חזק על הכתפיים. בכל מקרה, הייתי מתעקש לשאול אותו על אלטרנטיבות. תרגילי השיקום אני מניח שמכילים גומייה ודאמבלים קלים? אבל מתישהו תגיע/הגעת לנקודה בה כדאי להתקדם קצת. שתף אותו, וכשאתה יכול - נסה את הבנצ' והפרס בוריאציות, כמו שהצעתי. בהצלחה והחלמה מהירה

טוב, תודה גבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית