ייעוץ לא שוקל הרבה אבל יש כרס, איך להוריד ככה בשומן?

The_MotivatoR

משתמש מתחיל
94
3
נק' מוניטין:
3
94
3
טוב אז ככה.
אני לא שוקל הרבה, הגובה שלי הוא בערך 1.73 והמשקל הוא בערך 60 קילו. הקטע הוא שאני לא שמן פשוט יש עליי כמות מסויימת של שומן לדוגמה בבטן וזה עושה כרס.

עכשיו הקטע הוא שאין לי מושג מה לעשות, הרי אני לא שוקל הרבה, באמת שאני לא מחפש לרדת במשקל (מאזן קלורי שלילי וכל העניין הזה) אני פשוט מחפש דרך יעילה לשרוף הרבה שומן אבל גם לא להכנס לתת משקל על הדרך.

אני כבר איזה חודשיים בערך לא אוכל שטויות (קינוחים, חטיפים, ממתקים, שתיה מתוקה וכו׳), גם מלח כבר הפסקתי לשים באוכל שאני אוכל ואני לא רואה שזה כל כך עוזר.. אשמח לעזרה.

תודה מראש !

במצב שלך אתה צריך לעלות במסת השריר ואז לחטב

כן, המשקל שלך כבר עכשיו הוא מאוד נמוך. אם תחטב יותר אתה תגיע לתת משקל.

• פותח/ת השרשור
כן, המשקל שלך כבר עכשיו הוא מאוד נמוך. אם תחטב יותר אתה תגיע לתת משקל.
ומה בנוגע לריצות? אני רוצה להתחיל לעבוד על סיבולת לב ריאה וכו׳.. אתמול רצתי 3.3 קילומטר ואני רוצה להמשיך בריצות גם על הדרך זה שורף שומן. מה בנוגע לזה?

אם תהיה במאזן קלורי שלילי אתה תוריד במשקל....

• פותח/ת השרשור
אם תהיה במאזן קלורי שלילי אתה תוריד במשקל....
אוקיי, יש כזה דבר מאזן קלורי ניטרלי עם הורדה בשומן? מה שאני מתכוון זה ריצות אבל במקום לאכול שטויות וכו׳ אז לאכול בריא, ואז בעצם הריצה תשרוף שומן אבל המאזן הקלורי עדיין יהיה ניטרלי (כן אני יודע שצריך להוסיף את הקלוריות שנשרפו בריצה לארוחות).

הגיוני מה שכתבתי?

אם תהיה במאזן קלורי ניטרלי אתה תישאר באותו משקל...

אוקיי, יש כזה דבר מאזן קלורי ניטרלי עם הורדה בשומן? מה שאני מתכוון זה ריצות אבל במקום לאכול שטויות וכו׳ אז לאכול בריא, ואז בעצם הריצה תשרוף שומן אבל המאזן הקלורי עדיין יהיה ניטרלי (כן אני יודע שצריך להוסיף את הקלוריות שנשרפו בריצה לארוחות).

הגיוני מה שכתבתי?
ריצה לא שורפת שומן.
אם תהיה על מאזן נטרלי ותעשה אירובי ומבלי להשלים את הקלוריות, יצא מצב שתהיה על מאזן שלילי.

• פותח/ת השרשור
אם תהיה במאזן קלורי ניטרלי אתה תישאר באותו משקל...
בסדר אבל אני מדבר על שריפת שומן ובמקום לאכול דברים משמינים לאכול בריא ואז אולי אני אשאר באותו משקל אבל עם פחות שומן, לא?
ריצה לא שורפת שומן, היא שורפת קלוריות.

ריצה לא שורפת שומן אם רצים יותר מ30 דקות או משהו כזה? באמת שאין לי מושג מאיפה הבאת את הטענה שריצה לא שורפת שומן.. אני לא אומר שאתה טועה פשוט אשמח לקבל מאמר שמצדיק את הטענה הזאת.

כי בסך הכל אם ריצה לא שורפת שומן אז מה כן שורף?

מאזן קלורי שלילי "שורף" שומן,לא ריצה ולא שום פעילות אירובי אחרת.
מאזן קלורי יקבע האם תשמין,תשאר באותו משקל או שתרזה.

בסדר אבל אני מדבר על שריפת שומן ובמקום לאכול דברים משמינים לאכול בריא ואז אולי אני אשאר באותו משקל אבל עם פחות שומן, לא?

ריצה לא שורפת שומן אם רצים יותר מ30 דקות או משהו כזה? באמת שאין לי מושג מאיפה הבאת את הטענה שריצה לא שורפת שומן.. אני לא אומר שאתה טועה פשוט אשמח לקבל מאמר שמצדיק את הטענה הזאת.

כי בסך הכל אם ריצה לא שורפת שומן אז מה כן שורף?
ולי אין מושג מאיפה אתה הבאת תטענה שריצה שורפת שומן.
שום דבר לא ישרוף לך שומן חוץ מהתזונה שלך, תהיה על מאזן חיובי - תעלה במשקל. תהיה על מאזן נטרלי - תשאר באותו משקל (לא ממש). תהיה על שלילי - תרד במשקל.

• פותח/ת השרשור
ולי אין מושג מאיפה אתה הבאת תטענה שריצה שורפת שומן.
שום דבר לא ישרוף לך שומן חוץ מהתזונה שלך, תהיה על מאזן חיובי - תעלה במשקל. תהיה על מאזן נטרלי - תשאר באותו משקל (לא ממש). תהיה על שלילי - תרד במשקל.
מה זה מאיפה הבאתי את הטענה.. לא חסר מקומות שזה כתוב בהם. לדוגמה פה:
http://www.physical.co.il/אז-איך-בכלל-שורפים-שומן/

תרד לחלק של ״איזו פעילות אירובית שורפת יותר שומן?״.

מבין על מה דיברתי?

ודבר שני למה כתבת לא ממש בנטרלי?

1. לא הייתי סומך על אתר של מכון כושר ישראלי בשום דבר. כבר נפגשתי כמה פעמים עם מאמרים של מכונים שאומרים שתקנה אצלהם חלבון\פחיות חלבון או מוצרים שלהם שכביכול בונים שריר (וזה פאקינג חלבון).
אירובי לא שורף שומן, נקודה.
2.כתבתי לא ממש כי אתה בחיים לא תדע באמת מה הנטרלי המדויק שלך, וגם אם, לא תצליח לשמור על הדיוק הזה בכל יום. נגיד והצלחת למצוא את הנטרלי, אתה לא תדייק בדיוק על הקלוריה, ולכן תמיד תהיה במאזן חיובי\שלילי (גם אם זה פלוס\מינוס ממש קטנים).

אירובי לא שורף שומן זה לא נתון לויכוח
מאזן קלורי שלילי שורף שומן
למה אנשים מקשרים ריצה לשריפת שומן ? ריצה זו פעילות שדורשת הוצאה של מס רב של קלוריות מה שעוזר לנו להגיע למאזן קלורי שלילי מה ששורף שומן.

• פותח/ת השרשור
אירובי לא שורף שומן זה לא נתון לויכוח
מאזן קלורי שלילי שורף שומן
למה אנשים מקשרים ריצה לשריפת שומן ? ריצה זו פעילות שדורשת הוצאה של מס רב של קלוריות מה שעוזר לנו להגיע למאזן קלורי שלילי מה ששורף שומן.
1. לא הייתי סומך על אתר של מכון כושר ישראלי בשום דבר. כבר נפגשתי כמה פעמים עם מאמרים של מכונים שאומרים שתקנה אצלהם חלבון\פחיות חלבון או מוצרים שלהם שכביכול בונים שריר (וזה פאקינג חלבון).
אירובי לא שורף שומן, נקודה.
2.כתבתי לא ממש כי אתה בחיים לא תדע באמת מה הנטרלי המדויק שלך, וגם אם, לא תצליח לשמור על הדיוק הזה בכל יום. נגיד והצלחת למצוא את הנטרלי, אתה לא תדייק בדיוק על הקלוריה, ולכן תמיד תהיה במאזן חיובי\שלילי (גם אם זה פלוס\מינוס ממש קטנים).

אוקי חידשתם לי.
1. Tamtamon אתה מסכים עם זה שאירובי יכול להכניס למאזן קלורי שלילי שזה בעצם מה שיגרום לשריפת שומן?

2. כל מה שאנחנו אוכלים מתורגם לשומן (נניח ומי שאוכל לא נמצא בתקופת מסה)? אני מדבר גם על דברים די בריאים כמו טונה גבינות ביצים פירות וכו׳.

תודה מראש !

אוקי חידשתם לי.
1. Tamtamon אתה מסכים עם זה שאירובי יכול להכניס למאזן קלורי שלילי שזה בעצם מה שיגרום לשריפת שומן?

2. כל מה שאנחנו אוכלים מתורגם לשומן (נניח ומי שאוכל לא נמצא בתקופת מסה)? אני מדבר גם על דברים די בריאים כמו טונה גבינות ביצים פירות וכו׳.

תודה מראש !

1.נכון, אבל אם תרצה לשפר ריצה מבלי להרזות, תוכל להיות במאזן קלורי חיובי ולרוץ וכך לא תשרוף שומן.

2.כן כל דבר יכול להשמין גם טונה אפילו ירקות.
הכל תלוי בסך קלורי היומי כשאתה על חיובי אתה תשמין.
למעשה למה למאכלים ספציפיים קוראים משמינים ? כי מס הקלוריות שלהם גבוה ביחס לתרומה שלהם ולכן הם נחשבים בעיני הרבה אנשים כמאכלים "משמינים"

אתה נראה ככה בגלל שהאחוז שומן שלך גבוהה לעומת האחוז שריר ...
האחוז שומן כנראה לא גבוה במיוחד ... אבל לעומת המסת שריר כן .. ובגלל זה נרא ככה ..
בכל מקרה תתחיל להתאמן ולאכול ואתה תיגדל וזה יסתדר לך .
כל העניין הזה של "לאכול אוכל משמין או לא משמין " זה דיבורים שלך אנשים שלא מבינים כלום בדיאטות .. לרוב בנות שמנות .
קרא מדריך למאסה . בנה תפריט ותתחיל להתאמן . ככל שתעלה במשקל זה יסתדרל לאט לאט .

Back
למעלה תחתית