עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלט יש, מה לעשות, פשיטת ברכיים במכונה ייעודית לא עובדת כמו סקוואט.אך אין תרגיל טוב יותר או טוב פחות לפיתוח מסת שריר, הכל תלוי בעומס הכללי שמופעל על השריר והיכולות של המתאמן
כמה שאני שונא את המכונה הזאת אני עדיין נוטה לחלוק עליך פה, אם תיצור אותו עומס על הארבע ראשי בסקוואט או בפשיטת ברכיים תגרום בשתי המקרים לעליה במסת שריר, למרות שההשוואה הזאת גרועה כי סקוואט משתף עוד קבוצות שרירים ויש יותר שיפור בעוד אלמנטים של יציבה פרופריוספציה והפרשה הורמנלית גדולה יותרבהחלט יש, מה לעשות, פשיטת ברכיים במכונה ייעודית לא עובדת כמו סקוואט.
לא, זו לא השוואה גרועה, אבל אני מוכן גם לתת לך את זה: סקוואט > פשיטת ברכיים + כפיפת ברכיים + קירוב ירך + הרחקת ירך במכונות ייעודיות. עכשיו ההשוואה טובה? עדיין סקוואט יותר טוב מכולם לבד, וגם ביחד.ההשוואה הזאת גרועה כי סקוואט משתף עוד קבוצות שרירים
אני עדיין נוטה לחלוק עליך פה
אז אתה גם לא מסכים איתי וגם מסביר למה אני צודק?סקוואט משתף עוד קבוצות שרירים ויש יותר שיפור בעוד אלמנטים של יציבה פרופריוספציה והפרשה הורמנלית גדולה יותר
שכחת פשיטת ירך 😉סקוואט > פשיטת ברכיים + כפיפת ברכיים + קירוב ירך + הרחקת ירך
אני לא מסכים איתך על זה שסקוואט יעלה מסת שריר יותר מפשיטת ברכיים במכונה בשריר הארבע ראשי, אני כן מסכים איתך שסקוואט תרגיל טוב יותראז אתה גם לא מסכים איתי וגם מסביר למה אני צודק?
אני לא מסכים איתך על זה שסקוואט יעלה מסת שריר יותר מפשיטת ברכיים במכונה בשריר הארבע ראשי
אז במה הוא יותר טוב מפשיטת ברכיים + קירוב ירך + פשיטת ירך + הרחקת ירך במכונות ייעודיות? ולמה?אני כן מסכים איתך שסקוואט תרגיל טוב יותר
אפשר לתכנן את העומס נכון יותר ולהתקדם בצורה עיקבית יותר בסקוואט מאשר בפשיטת ברכיים.שכחת פשיטת ירך 😉
אני לא מסכים איתך על זה שסקוואט יעלה מסת שריר יותר מפשיטת ברכיים במכונה בשריר הארבע ראשי, אני כן מסכים איתך שסקוואט תרגיל טוב יותר
אגב אני שם לב שאתה אוהב להתווכח אבל בשלוש בלילה? ✋🛑✋
נושא הפוסט היה עלייה במסת שריר, אני אמרתי שאין עדיפות בין שום תרגיל לעליה במסת שריר, לא דיברתי על איזה תרגילים טובים יותר מבחינת דברים אחרים, תהיה עקבי.אז במה הוא יותר טוב מפשיטת ברכיים + קירוב ירך + פשיטת ירך + הרחקת ירך במכונות ייעודיות? ולמה?
מסכים, אני שונא מכונות לרגליים, מצידי להעיף את כולם מהחדר כושר (חוץ מלג פרס) אבל שוב הויכוח היה על מסת שריראפשר לתכנן את העומס נכון יותר ולהתקדם בצורה עיקבית יותר בסקוואט מאשר בפשיטת ברכיים.
בגלל מה שציינתי, יהיה אפשר לפתח יותר מסת שריר.מסכים, אני שונא מכונות לרגליים, מצידי להעיף את כולם מהחדר כושר (חוץ מלג פרס) אבל שוב הויכוח היה על מסת שריר
אתה מנסה לשכנע את המשוכנעים בדברים לא קשורים.נושא הפוסט היה עלייה במסת שריר, אני אמרתי שאין עדיפות בין שום תרגיל לעליה במסת שריר, לא דיברתי על איזה תרגילים טובים יותר מבחינת דברים אחרים, תהיה עקבי.
סקוואט טוב יותר מפשיטת ברכיים כי:
1. הוא עובד על יותר קבוצות שרירים בתנועה אחת.
2. הוא משפר יותר יציבות ופרופריוסציה
3. הוא תרגיל יותר פוקציונלי לחיים
4. הוא יחזק שרירי ליבה (בטן וזוקפי גו)
5. הוא יגרום לתגובה הורמונלית גדולה יותר
6. הוא ילמד מתאמנים לעבוד נכון עם האגן שלהם (בין הגורמים העיקריים לבעיות גב עתידיות)
7. מחקרים מראים שבעומס מתאים הוא יכול לגרום לעיבוי הסחוס ההיאליני בברכיים ולמנוע פציעות ברך.
8. להמשיך??
סקוואט הוא תרגיל טוב יותר, אין ויכוח פה, שוב אני חוזר לנושא הפוסט, אם תשווה אותו לכל תרגיל שיעבוד גם על הארבע ראשי הוא לא יעלה מסת שריר יותר, מה שיעלה מסת שריר הוא העומס שיופעל על אותו שריר.
אהבתי את המשפט, ללא ספק יאמץ אותו 😃השלם פשוט לא שווה לסכום חלקיו.
זו בדיוק הסיבה שסקוואט גם יעלה אותך ביותר מסת שריר בארבע ראשי מפשיטת ברכיים
אז עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם עומס מערכתי יגרום לעליה גדולה במסת שריר? אני מניח שעוד לא חקרו את זה, אבל באופן תאורתי זה נשמע הגיוניעומס מערכתי
גם לא חקרו אם דיאנבול מעלה במסת שריר. בשני המקרים אנחנו פשוט ניאלץ להסתמך על המציאות וההיגיון.אהבתי את המשפט, ללא ספק יאמץ אותו 😃
אז עכשיו השאלה שנשאלת היא, האם עומס מערכתי יגרום לעליה גדולה במסת שריר? אני מניח שעוד לא חקרו את זה, אבל באופן תאורתי זה נשמע הגיוני
המון מחקרים בוצעו על סטרואידים אנאבולים והשפעתם על מסת שריר, קח אחד לדוגמאגם לא חקרו אם דיאנבול מעלה במסת שריר.
מסכים איתךאנחנו פשוט ניאלץ להסתמך על המציאות וההיגיון.
לא כתבתי "סטרואידים אנאבולים", כתבתי "דיאנבול". זה שהוא שייך לאותה קבוצה לא אומר / מחייב שההשפעות שלו זהות, או אפילו דומות. אבל כל מי שיצא לו להכיר כמה אנשים שהשתמשו ויש לו היגיון בריא, יכול להסיק שהסטרואיד מעלה במסת שריר, גם אם הוא לא ראה על זה מחקר.המון מחקרים בוצעו על סטרואידים אנאבולים והשפעתם על מסת שריר, קח אחד לדוגמא
http://europepmc.org/abstract/med/1917227
מסכים איתך
במוט מתחילים כשהמוט מעל הציר - מפרק הכתף, ויורדים לחזה (מסלול מוט לא אנכי)תודה לכולם על התגובות אין על הפורום הזה
עכשיו שאלה קטנה לחיצת חזה בשכיבה עם מוט/מכונה מתחילים את התנועה שהמוט/ידיות של המכונה בערך בקו של הפטמות נכון?