הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סופש קצת הורס בגלל עודף קלוריות ואכילת יתר

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
סופש אני מפרק קצת יותר מידי ולא ארוחה אחת. ואז במהלך השבוע זה מחזיר אותי קצת אחורה בחיטוב.יש אפשרות לקצץ במהלך השבוע שאני גם ארד ויחטב וגם בסופש יאכל קצת יותר מהציט.וככה להנות מכל הצדדים.זה יכול להצליח ?

הספירה הקלורית היא יותר שבועית מיומית כך שבפועל אתה יכול לאכול קצת יותר ביום אחד וקצת פחות ביום אחר לדעתי,
אבל אתה עדיין חייב לשמור על ערכי חלבון ושומן מספקים.

כמובן שאם כל זה בשביל לאכול יותר ג'אנק ביום צ'יט שלך אז הייתי מוותר על הרעיון.

חיטוב זה מילה נרדפת לסבל אין מה לעשות
הספירה הקלורית היא כביכול שבועית ככה שלמשל אני אוכל 2400 קלוריות ויש לי 2 ארוחות מחוץ לתפריט במהלך השבוע שמחפר על ההכנסה הקלורית היומית שלי.

למשל בתפריט שחי יש כרגע 2400 קלוריות אבל זה לא מספיק לי אני צריך בערך 3400 קלוריות, אז מה שקורה אני נגיד אוכל 2 ארוחות מחוץ לתפריט גמו לדוגמא שישי בערב.
אוכל חלה ובשר ופחמימות וסלטים וזה וזה מגיע לאזור 2000 קלוריות לארוחת ערב. סתם דוגמא אז זה מתחלק לי לשאר השבוע.
בוא ניתן דוגמא של ג'אנק.
למשל אני אוכל פיצה והמבורגר במהלך השבוע זה מגיע ל 8000 קלוריות
אם אתה מחלק את זה ל 7 ימים יוצא לך תוספת של בערך 1200 קלוריות ליום ככה שבימים שאכלתי נקי (2400) אתה מוסיף 1200 יוצא 3600 מה שאני כן צריל לאכול וגם זה לא מכביד עלי ביום יום

• פותח/ת השרשור
אם אכלת לדוגמא 8000 קלוריות באחד הימים פיצה או המבורגר אז אני מחלק את זה ל 7 ימים יוצא כמו שאמרת בערך 1200 קלוריות ובמצב שלי אני בחיטוב אז כאילו כל יום להוסיף אירובי של שיגיע ל1200 קלורייות או לקצץ 1200 קלוריות בשביל לשרוף את מה שאכלתי זה הכוונה שלך ?

השיטה שאתה עושה במסה עובדת לך ?

נערך לאחרונה:
יום שלישי המבורגר למשל זה 4000 קלוריות ביום שבת סתם דוגמא פיצה 3000 קלוריות זה 7000 קלוריות בכל השבוע אכלתי 2500 קלוריות כל יום אז ה 7000 מתחלק ל 7 זה עוד 1000 קלוריות ליום זה יוצא 3500 קלוריות ליום.
ככה עובדת השיטה.
זה לווא דווקא חייב להיות ג'אנק למשל ביום שישי אוכל חלה אוכל סלטים אורז בכמות לא מדידה עוף בשר וכ'ו מגיע לטווח קלורי גבוהה.
זה עובד ככה במסה לגבי חיטוב אני לא יודע למען האמת

הספירה הקלורית היא יותר שבועית מיומית כך שבפועל אתה יכול לאכול קצת יותר ביום אחד וקצת פחות ביום אחר לדעתי,
אבל אתה עדיין חייב לשמור על ערכי חלבון ושומן מספקים.

כמובן שאם כל זה בשביל לאכול יותר ג'אנק ביום צ'יט שלך אז הייתי מוותר על הרעיון.
WOWOWOW זה מחזיר אותי קצת אחורה בזמן על ויכוח שהיה בנינו שאם אני זוכר נכון שספירת קלוריות שבועית זה דבר טיפשי או משהו בסגנון
ולנושא
אין קיצורי דרך בחיטוב אתה חייב לעמוד ביעדים שנתת וככה הוא יסתיים יותר מהר
אתה חייב ללמוד לשלוט בעצמך גם כשקשה

זה עובד ככה במסה לגבי חיטוב אני לא יודע למען האמת
בדיוק הפוך, זה יכול לעבוד ככה בחיטוב בגלל שאתה מדבר על מאזן אנרגטי אבל במסה ממש לא, זה שתאכל 7000 קלוריות ביום לא יבנה לא יותר שריר מאם תאכל 3500 קלוריות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית