נק' מוניטין:
4,829
- 2,998
- 2,102
- פותח/ת השרשור
גמר שנה שעברה. מה ההבדל?זה לא חוכמה כשיש לך כל כך הרבה הזדמנויות לשפר את הממוצע!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גמר שנה שעברה. מה ההבדל?זה לא חוכמה כשיש לך כל כך הרבה הזדמנויות לשפר את הממוצע!
צודק מאד, ויותר מזה, עם ההגנה של גרין - שיודע בדיוק מתי לבוא לעזרה בצבע ולהפריע לשחקן שכבר התחייב לזריקה - לא היתה הצגה כזאת של אירווינג, בטח שלא באחוזי קליעה כאלה.ההבדל במשחק היה דריימונד גרין, אם הוא אז גם בהצגה הזאת של קיירי ולברון ספק אם הקאבס היו מנצחים, שאר הקבוצה פשוט לא עושה מספיק
לא זוכר שחקן שראיתי בפלייאוף באף סדרה שקולע באחוזים כמו קיירי, זה היה הזוי הבנאדם לא החטיא.צודק מאד, ויותר מזה, עם ההגנה של גרין - שיודע בדיוק מתי לבוא לעזרה בצבע ולהפריע לשחקן שכבר התחייב לזריקה - לא היתה הצגה כזאת של אירווינג, בטח שלא באחוזי קליעה כאלה.
אגב, בפעם המי יודע כמה - קליי פאקינג תומפסון. איזה שחקן אדיר זה.
גרין יחזור ומן הסתם תצוגות קליעה כאלה לא יהיו...אבל באותה מידה אפשר לומר שהחיסורים של קליבלנד בגמר שעבר שיחקו לטובת גולדן. הם שיחקו עם 7 וחצי שחקנים.
בכל מקרה, משהו יודע איפה קרי?
הבעיה היא שהאקס פקטור של הקאבס זה קווין לאב שנראה כמו שחקן ספסל בתיכון ליד דריימונד גרין(3 ריבאונדים ו2 נקודות ב33 דק', 0-3 מה3 ו20% מהשדה, תזכירו לי למה הקאבס משלמים לו 20 מיליון דולר?)
מי לעזאזל יקח אותו עם חוזה המקסימום שלו? לטרייד צריך שני צדדים. אולי הניקס... 🤦♂️קליבלנד צריכה לחתוך את לאב ולפנות מקום לתקרת השכר ל2 שחקנים אחרים.
אי אפשר לקצץ לו מהחוזה? או בהסכמה? למרות שמן הסתם הוא לא יקצץ בשכר שלו בהסכמה.מי לעזאזל יקח אותו עם חוזה המקסימום שלו? לטרייד צריך שני צדדים. אולי הניקס... 🤦♂️
לפי דעתי לא. אפילו בהסכמה. קווין לאב ישאר ב-5 השנים הקרובות עוד דוגמא לשחקן שהוא קורבן של החוזה שלו, שחקן שהיה טוב ואפילו מצוין בחוזה הקודם אבל הקפיצה שלו בשכר גרמה לציפיות שהוא לא מסוגל לעמוד בהן, והרשימה של שחקנים כאלה היא ארוכה מאד (אמרה סטודמאייר הוא דוגמא מצוינת).אי אפשר לקצץ לו מהחוזה? או בהסכמה? למרות שמן הסתם הוא לא יקצץ בשכר שלו בהסכמה.
אני לא הכי בקיע בחוקים של הטריידים.
מחצית ראשונה צמודה, רבע שלישי יתחיל להיפתח פער קטן, רבע לרביעי לפרוטוקול ויגמר 10-15 הפרש לווריורסהלילה ישוחק מספר 6 שעשוי להיות משחק האליפות של גולדן. גרין חוזר.
הימורים? (זה בחינם).
אני מהמר על משחק צמוד ואגרסיבי שבסופו קליבלנד תנצח.
אני מסכים איתך, רק שאת משחק שבע קשה להאמין שגם את זה הם יקחו (אם הם יגיעו בכלל).אתם לא סופרים את קליבלנד בבית?
אני ממש מקווה וחושב שזה יגיע לגיים 7 כמו שהתפללתי שיקרה
כשהווריורס באחוזים הרגילים מהשדה אין להם סיכוי, הם קבוצה של 115 נקודות למשחק ממוצע(הקאבס 104, פשוט אין מי שייצר שם נקודות)אתם לא סופרים את קליבלנד בבית?
אני ממש מקווה וחושב שזה יגיע לגיים 7 כמו שהתפללתי שיקרה
לא חושב שירגישו בחסרונו יותר מדי, אולי בהגנה קצת אבל גם ככה כל הנקודות של הCAVS באים מלברון וקיירי, רק קווין לאב חוטף בלוקים(והוא יחטוף גם מאחרים).ובוגוט שחקן (חמישייה) משמעותי ככה שה 115 הנ"ל וההכל תלוי בווריורס הופכים למעט פחות הכל תלוי..
מזכיר לך ששנה שעברה בוגוט בקושי ראה דקות בסדרת גמרובוגוט שחקן (חמישייה) משמעותי ככה שה 115 הנ"ל וההכל תלוי בווריורס הופכים למעט פחות הכל תלוי..
מישהו צדק לגבי הגמרגולדן תעבור את אוקלהומה ב-4-1 או 4-2
ותקבל בגמר את קליבלנד, שם לדעתי האליפות תוכרע במשחק שביעי