הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

היום היה משחק חלש, אבל המלך שלט, וטריסטן תומפסון לדעתי השפיע המון, לעומת דריימונד ואיגי, ברנס המשיך ברצף ההחטאות, והיחיד שהיה על אחוזים טובים זה ברבוסה. קרי וקליי היו חלשים יחסית לעצמם, וקיירי היה מעולה במחצית הראשונה, אז עוד פעם המשחק היה יחסית חד צדדי.
רציתי שהווריורס יקחו בחוץ את האליפות, אבל משחק שביעי יהיה מעניין.

תגיד לי אתה רציני?
15 הפרש
33 הפרש
30 הפרש
11 הפרש
15 הפרש
14 הפרש
כמו שאמרתי, הפתיחה הייתה יותר חלשה ופחות מעניינת..
שאר המשחקים היו יחסית דיי צמודים והפערים רק גדול מעט בסיום.
כמו הלילה שקליבלנד טחנה את גולדן ברבע הראשון ולאחר מכן הפער הצטמצם.

נערך לאחרונה:
הכל תלוי בווריורס בקיצור
אם יש דבר שמתברר כמוטעה שוב ושוב בסדרה, זה בדיוק זה. פרט לגיים 5 שבו הם הפסידו כי לא מצאו פתרון לחסרון של גרין, כל משחק אחר הוכרע בהתאם לרמת האגרסיביות והמחויבות של קליבלנד. בכל פעם שהם באו להרביץ, לנשוך, להכנס לשחקנים לגופיה, הם שחטו.

מאד עצוב לומר, כי אני מאד אוהב את הכדורסל שלהם, אבל האגרסיביות והמחויבות של גולדן סטייט מתאימות לילדים ביסודי, לא לקבוצה שטוענת לתואר אלופת העולם ואפילו אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה. יותר מדי פעמים בפלייאוף הזה הצטערתי כבר ברבע הראשון שקמתי למשחק (הזונות שם לא טרחו כבר חודשיים לשים משחק ביום ראשון בצהרים כדי שלא נצטרך לקום בלילה!) בגלל שהיה נראה שקבוצה של ילדות עם קוקיות עלו במקומם. ההלם הזה מול האגרסיביות, מול החסימות (הנעות) בהתקפה, מול הדורסנות של לברון והתנועה ללא כדור של שחקנים מסביבו, ומול המכות שהם חטפו כשניסו להתקיף - זאת לא קבוצה אלופה, לא משנה איך יסתיים גיים 7.

נ.ב. השיפוט בסדרה הזאת - גובל כבר במכור.

אם יש דבר שמתברר כמוטעה שוב ושוב בסדרה, זה בדיוק זה. פרט לגיים 5 שבו הם הפסידו כי לא מצאו פתרון לחסרון של גרין, כל משחק אחר הוכרע בהתאם לרמת האגרסיביות והמחויבות של קליבלנד. בכל פעם שהם באו להרביץ, לנשוך, להכנס לשחקנים לגופיה, הם שחטו.

מאד עצוב לומר, כי אני מאד אוהב את הכדורסל שלהם, אבל האגרסיביות והמחויבות של גולדן סטייט מתאימות לילדים ביסודי, לא לקבוצה שטוענת לתואר אלופת העולם ואפילו אחת הקבוצות הטובות בהיסטוריה. יותר מדי פעמים בפלייאוף הזה הצטערתי כבר ברבע הראשון שקמתי למשחק (הזונות שם לא טרחו כבר חודשיים לשים משחק ביום ראשון בצהרים כדי שלא נצטרך לקום בלילה!) בגלל שהיה נראה שקבוצה של ילדות עם קוקיות עלו במקומם. ההלם הזה מול האגרסיביות, מול החסימות (הנעות) בהתקפה, מול הדורסנות של לברון והתנועה ללא כדור של שחקנים מסביבו, ומול המכות שהם חטפו כשניסו להתקיף - זאת לא קבוצה אלופה, לא משנה איך יסתיים גיים 7.

למה אתה פשוט לא מקליט ורואה את המשחקים בבוקר? אני ראיתי הרבה משחקים בלייב והשתגעתי מהשעות שינה.

נכון. השיפוט באמת חלש. אבל עדיין - לא היה משחק שהוכרע לאחד מהצדדים בגלל שריקה קריטית.

ם יש דבר שמתברר כמוטעה שוב ושוב בסדרה, זה בדיוק זה. פרט לגיים 5 שבו הם הפסידו כי לא מצאו פתרון לחסרון של גרין, כל משחק אחר הוכרע בהתאם לרמת האגרסיביות והמחויבות של קליבלנד. בכל פעם שהם באו להרביץ, לנשוך, להכנס לשחקנים לגופיה, הם שחטו.

האמת הופתעתי מהמשחק. אני עדיין חושב שהוא היה ככה בעיקר בגלל שGS שיחקו ממש רע.

בארנס שחקן של 30 דקות בממוצע שיקח 16 דקות וסיים עם 0-8, ליבינגסטון עוד שחקן של 30 דקות סיים עם 1-6.
קרי היחיד שהביא משחק ממוצע מינוס לעומת עצמו עם 40% מהשדה.
תומפסון עם 4-7 מהקו ו33% אחוז מה3(נראה לי שבכל המשחקים בפלייאוף ביחד הוא לא החטיא 3 זריקות עונשין)
אם לא ברבוסה וספייטס הווריורס היו מסיימים ב33% מהשדה, היו להם גם 14 איבודי כדור.

איגואדאלה/ליבינגסטון/בארנס פשוט לא הגיעו, קשה לנצח עם 2 שחקנים וחצי במשחק ממוצע+ את הקאבס

בקשר לשיטת המשחק של הווריורס: אני בוכה כבר שנתיים שמשחק בNBA נהיה תחרות שלשות ולא משחק כי מפחדים להפליץ ליד ג'אמפ שוט.

יותר מדי פעמים בפלייאוף הזה הצטערתי כבר ברבע הראשון שקמתי למשחק (הזונות שם לא טרחו כבר חודשיים לשים משחק ביום ראשון בצהרים כדי שלא נצטרך לקום בלילה!)
מסכים לגמרי אחי, הרבע הראשון של GS היה מבייש את מכבי קרית גת, המשחק נגמר בדקה השמינית בערך

עזוב איגודלה, מה לגבי בארנס? בארנס כשיר? הוא ישחק? זה כל מה שמדאיג אותי עכשיו.
צריך לשבור לו את 2 הידיים שלא ישחק הוא נוראי ב2 משחקים האחרונים

קיצר סדרה פח לפחות יש לנו משחק 7 עם הרבה דם רע

צריך לשבור לו את 2 הידיים שלא ישחק הוא נוראי ב2 משחקים האחרונים

קיצר סדרה פח לפחות יש לנו משחק 7 עם הרבה דם רע
אוהדי הקאבס מנסים לאסוף 10 מיליון דולר כדי להושיב את קווין לאב בחוץ. סיפור אמיתי. אני לא מבין למה 10 מיליון דולר, מסומם שישבור לו את הרגל עם אלת בייסבול עולה הרבה פחות, אבל אם הם מצליחים - שישתמשו בעודף כדי לטפל בהאריסון. הבנאדם נותן הגדרה חדשה למילה "מחבל".
אני, בכל מקרה, פותח קרן התרמה חדשה כדי לקנות לחמישיה של הווריורס ביצים. כמעט בכל משחק חוץ הם מקבלים 20 בראש כבר ברבע הראשון כשהם נראים כמו היתום אוליבר טוויסט שמבקש Please sir, may I have some more.

טוב, זהו, זה נגמר - הלילה המשחק האחרון לעונה.
הקרים מול הלברונים במשחק שכולו היסטוריה. אז מי לוקחת? 🍦

משחק פסיכי, סוף סוף משחק שלא מוותרים על פוזשנים, הגנות ברזל, יד בפרצוף בכל קליעת 3 שניה... משחק ראשון צמוד ומעניין בסדרה, כל השאר נגמרו בהפרשים דו ספרתיים

מודה בטעות שלי, חשבתי שהקאבס עפים במשחק 6.

אי אפשר לזלזל בלברון(טריפל דאבל, שלשה בקלאץ' בק טו בק עם הבלוק הכי גדול שאני זוכר) וקיירי(שלשת אליפות), אבל הם כרגיל שווים את ה60 נקודות שלהם, זה שהפעם לאב שיחק ממש טוב ובפעם שעברה טריסטן זה מה שעשה את ההבדל(ריבאונדים בשני הצדדים, הגנה ששיתקה את האחוזים מ3 של הווריורס)

אגב איזה משחק של דריימונד גרין, הזוי.

משחק פסיכי, סוף סוף משחק שלא מוותרים על פוזשנים, הגנות ברזל, יד בפרצוף בכל קליעת 3 שניה... משחק ראשון צמוד ומעניין בסדרה, כל השאר נגמרו בהפרשים דו ספרתיים

מודה בטעות שלי, חשבתי שהקאבס עפים במשחק 6.

אי אפשר לזלזל בלברון(טריפל דאבל, שלשה בקלאץ' בק טו בק עם הבלוק הכי גדול שאני זוכר) וקיירי(שלשת אליפות), אבל הם כרגיל שווים את ה60 נקודות שלהם, זה שהפעם לאב שיחק ממש טוב ובפעם שעברה טריסטן זה מה שעשה את ההבדל(ריבאונדים בשני הצדדים, הגנה ששיתקה את האחוזים מ3 של הווריורס)

אגב איזה משחק של דריימונד גרין, הזוי.
הרבה הרבה קרדיט מגיע גם לארווינג מאז הקאמבק של קליבלנד.
והבלוק הקריטי של לברון..וואו.

המשחק הזכיר את הקרב במשחק 7 בין מיאמי לספרס לפני שלוש שנים. שניהם היו מטורפים.
חבל לי על גולדן בסופו של דבר מאחר ועונה שלמה הם הפגינו עליונות על הליגה, אבל כשאתה משחק מול קבוצה בבעלות לברון ג׳יימס...

אפשר להמשיך לדבר על היורו וה-5 קורות/משקופים שהיו במשחק אתמול בין צרפת ושוויץ. אבל נראה לי שזה יעניין שישית מהמשתתפים כאן באשכול 🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית