הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

היה משחק נורמלי עד לאמצע הרבע השני. גרין איבד עשתונות והמשחק קיבל תפנית חדה.
מסוג הפעמים שמצפים ליותר בגמר המערב ובטח מקבוצה כמו גולדן.
חשבתי שאני רואה משחק בו בארסה או ריאל מתעללות בעוד קבוצת תחתית מהליגה הספרדית בכדורגל.

מקווה שגולדן יתעשתו על עצמם ומהר עד למשחק 4 אחרת קרוב לוודאי יהיה כבר אבוד.

דריימונד הפך לבלתי נסבל. שחצן ומלוכלך.
מקווה שאוקלהומה יבעטו אותם החוצה, אבל אני סקפטי. לדעתי ג.ס מנצחים את הרביעי.

הפתעת הפלייאוף בינתיים, מטורף. מצטער על זה שאני לא רואה משחקים, משחק הבא בטוח אראה.

הפתעת הפלייאוף? יש להם 2 שחקנים בטופ 10 של הnba קל.
בכלל לא מפתיע, אני דווקא שמח שזה המצב ואם קרי רוצה להכלל בין השמות של הטובים ביותר בכל הזמנים במשחק הוא צריך להוציא אותם מהבוץ הזה.
יהיה מעניין לכן או לכן , דווקא מתחיל להשמע טוב סדרה בין לברון לדוראנט

הפתעת הפלייאוף? יש להם 2 שחקנים בטופ 10 של הnba קל.
עדיין הפתעה. גם קרי ותומפסון שם, וכנראה גם גרין, וקר הוא המאמן הכי טוב שראיתי.
בתכלס, למרות שרק ווסטברוק ודוראנט זורקים שם, כיף לראות את זה, בטח נגד גולדן.
הפסדתי אונס 😭
אני לא מבין איך המשפט הראשון והשני קשורים אחד לשני
שכחתי שאני מדבר עם שני הפשושים הכי קשוחים בחצי הכדור המזרחי.

עדיין הפתעה. גם קרי ותומפסון שם, וכנראה גם גרין, וקר הוא המאמן הכי טוב שראיתי.

שכחתי שאני מדבר עם שני הפשושים הכי קשוחים בחצי הכדור המזרחי.

לא יודע איך אפשר לקרוא לאוקלהומה הפתעה, יש להם סגל מדהים ו2 שחקנים מהטובים בליגה

לאוקלהומה יש שניים מהשחקנים הטובים בליגה כבר שנים. זה לא עזר להם. זאת הפתעה כי סן אנטוניו וג. ס קבוצות הרבה יותר טובות.

הפוטנציאל קיים כבר שנים, ואני טוען כבר הרבה זמן שמתישהו העסק יתפוצץ. יכול להיות שזאת השנה.

לאוקלהומה יש שניים מהשחקנים הטובים בליגה כבר שנים. זה לא עזר להם. זאת הפתעה כי סן אנטוניו וג. ס קבוצות הרבה יותר טובות.

הפוטנציאל קיים כבר שנים, ואני טוען כבר הרבה זמן שמתישהו העסק יתפוצץ. יכול להיות שזאת השנה.

נכון זאת הפתעה שהם לא לקחו אליפות עדיין

לא יודע איך אפשר לקרוא לאוקלהומה הפתעה, יש להם סגל מדהים ו2 שחקנים מהטובים בליגה

אין להם סגל מדהים. יש להם שני שחקני על וסגל משלים מאד בינוני, שאף שחקן ממנו לא היה מוצא מקום בגולדן סטייט. שיטת המשחק שלהם אמנם מתאימה לסגל אבל פרימיטיבית מאד, ובילי דונובן שווה להם הרבה פחות נקודות מסטיב קר. והכי חשוב - זאת הפתעה כי לא משנה כמה הם טובים, הם משחקים נגד קבוצה שטובה מהם בהרבה.

אין להם סגל מדהים. יש להם שני שחקני על וסגל משלים מאד בינוני, שאף שחקן ממנו לא היה מוצא מקום בגולדן סטייט. שיטת המשחק שלהם אמנם מתאימה לסגל אבל פרימיטיבית מאד, ובילי דונובן שווה להם הרבה פחות נקודות מסטיב קר. והכי חשוב - זאת הפתעה כי לא משנה כמה הם טובים, הם משחקים נגד קבוצה שטובה מהם בהרבה.

אני לא משחקים לגבי סגל משלים בינוני כי בעיקרון שאתה בונה קבוצה על 2 שחקנים כאלו אם השחקנים שליד תורמים , לא מפריעים ועושים מה שהם צריכים לעשות הקבוצה תצליח.

אתה צודק שגולדן יותר טובים וסטיב קר לדעתי ויינר גדול אולי המאמן הכי ויינר בליגה ששיחק לצד השחקן הכי ויינר בכל הזמנים שזה גם שווה הרבה בעיני היום שהוא מאמן.

הסגל של אוקלהומה לא כזה חזק. יש להם שני סופרסטארים שעושים הכל.
רוב ההתקפות שלהם זה דוראנט וחברו זורקים לסל, ועוד שלושה שקופצים לריבאונד.
אצל גולדן הסגל חזק ומאוזן יותר בכל העמדות.

צודק
הספסל של אוקלהומה אחד הדלים בתרומתו למול יתר קבוצות הליגה
כך או כך הסדרה מעניינת

פופביץ׳? פיל ג׳קסון?
אתה באמת אומר את שני השמות האלה באותה הנשימה?
פיל ג'קסון הוא פסיכולוג נהדר. אם יום אחד אני אצטרך לעבור פסיכותראפי, אני אשמח להיעזר בו (אלא אם הוא מתעקש שהמטופלים שלו ישחקו את התקפת המשולש 🤦‍♂️ ).
פופ הוא מאמן ענק. ע-נ-ק. מה שסן אנטוניו הראתה לפני שנתיים היה poetry in motion, לא פחות. ועדיין, סטיב קר טוב יותר, ומה שמדהים הוא שהבנאדם מאמן ג'וניור. שנה שניה בליגה! וההתקפה של הקבוצה שלו נראית כמו ציור.

אתה באמת אומר את שני השמות האלה באותה הנשימה?
פיל ג'קסון הוא פסיכולוג נהדר. אם יום אחד אני אצטרך לעבור פסיכותראפי, אני אשמח להיעזר בו (אלא אם הוא מתעקש שהמטופלים שלו ישחקו את התקפת המשולש 🤦‍♂️ ).
פופ הוא מאמן ענק. ע-נ-ק. מה שסן אנטוניו הראתה לפני שנתיים היה poetry in motion, לא פחות. ועדיין, סטיב קר טוב יותר, ומה שמדהים הוא שהבנאדם מאמן ג'וניור. שנה שניה בליגה! וההתקפה של הקבוצה שלו נראית כמו ציור.
האמת לא בגלל זה רשמתי לך את זה.
אני מופתע. ואתה יודע מה. אבל ידעתי שזה יקרה במוקדם או במאוחר 😃

אני לא משחקים לגבי סגל משלים בינוני כי בעיקרון שאתה בונה קבוצה על 2 שחקנים כאלו אם השחקנים שליד תורמים , לא מפריעים ועושים מה שהם צריכים לעשות הקבוצה תצליח.

אתה צודק שגולדן יותר טובים וסטיב קר לדעתי ויינר גדול אולי המאמן הכי ויינר בליגה ששיחק לצד השחקן הכי ויינר בכל הזמנים שזה גם שווה הרבה בעיני היום שהוא מאמן.
שמע, עובדה שלברון לא לקח ארבע אליפות במיאמי עם וויד אלא 2. הכוכבים לא מספיקים לבד, אף פעם.

מה מלכלכים פה על הסגל של אוקלהומה
וייטרס מסיים משחקים עם 15 נקודות גם לא קצת ואיבקה אחד הפאוור הפורוורדים הכי טובים שיש. גם אדאמס עושה עבודה טובה וקולע לא קצת ולוקח ריבאונדים

שמע, עובדה שלברון לא לקח ארבע אליפות במיאמי עם וויד אלא 2. הכוכבים לא מספיקים לבד, אף פעם.

תגיד אתה אמיתי? אתה יודע מה זה 2 אליפויות ?! לא הרבה סופאסטארים מסיים ככה.
תראה כמה קשה לו עכשיו...
תספור כמה שנים קארי בליגה ויש לו אליפות אחת מ2009 לדעתי שנבחר 7 בדארפט.

קרי משחק בקבוצה שנבנתה לאט לאט וכל שנה התחזקה עד למצב עכשיו.
לברון דילג בין קבוצות.
והמאזן שלו דרך אגב זה 2 מ6 בגמר הפלייאוף לפי מה שאני זוכר.. גורדן 6 מ6, קובי 5 מ7 לשם השוואה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית