בתכלס, למרות שרק ווסטברוק ודוראנט זורקים שם, כיף לראות את זה, בטח נגד גולדן.לא הפסדת כלום. כמו לראות אונס קבוצתי.
הפסדתי אונס 😭
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתכלס, למרות שרק ווסטברוק ודוראנט זורקים שם, כיף לראות את זה, בטח נגד גולדן.לא הפסדת כלום. כמו לראות אונס קבוצתי.
אני לא מבין איך המשפט הראשון והשני קשורים אחד לשנילא הפסדת כלום. כמו לראות אונס קבוצתי.
הפתעת הפלייאוף בינתיים, מטורף. מצטער על זה שאני לא רואה משחקים, משחק הבא בטוח אראה.
עדיין הפתעה. גם קרי ותומפסון שם, וכנראה גם גרין, וקר הוא המאמן הכי טוב שראיתי.הפתעת הפלייאוף? יש להם 2 שחקנים בטופ 10 של הnba קל.
בתכלס, למרות שרק ווסטברוק ודוראנט זורקים שם, כיף לראות את זה, בטח נגד גולדן.
הפסדתי אונס 😭
שכחתי שאני מדבר עם שני הפשושים הכי קשוחים בחצי הכדור המזרחי.אני לא מבין איך המשפט הראשון והשני קשורים אחד לשני
עדיין הפתעה. גם קרי ותומפסון שם, וכנראה גם גרין, וקר הוא המאמן הכי טוב שראיתי.
שכחתי שאני מדבר עם שני הפשושים הכי קשוחים בחצי הכדור המזרחי.
לאוקלהומה יש שניים מהשחקנים הטובים בליגה כבר שנים. זה לא עזר להם. זאת הפתעה כי סן אנטוניו וג. ס קבוצות הרבה יותר טובות.
הפוטנציאל קיים כבר שנים, ואני טוען כבר הרבה זמן שמתישהו העסק יתפוצץ. יכול להיות שזאת השנה.
לא יודע איך אפשר לקרוא לאוקלהומה הפתעה, יש להם סגל מדהים ו2 שחקנים מהטובים בליגה
פופביץ׳? פיל ג׳קסון?עדיין הפתעה. גם קרי ותומפסון שם, וכנראה גם גרין, וקר הוא המאמן הכי טוב שראיתי.
שכחתי שאני מדבר עם שני הפשושים הכי קשוחים בחצי הכדור המזרחי.
אין להם סגל מדהים. יש להם שני שחקני על וסגל משלים מאד בינוני, שאף שחקן ממנו לא היה מוצא מקום בגולדן סטייט. שיטת המשחק שלהם אמנם מתאימה לסגל אבל פרימיטיבית מאד, ובילי דונובן שווה להם הרבה פחות נקודות מסטיב קר. והכי חשוב - זאת הפתעה כי לא משנה כמה הם טובים, הם משחקים נגד קבוצה שטובה מהם בהרבה.
צודקאין להם סגל מדהים. יש להם שני שחקני על וסגל משלים מאד בינוני, שאף שחקן ממנו לא היה מוצא מקום בגולדן סטייט. שיטת המשחק שלהם אמנם מתאימה לסגל אבל פרימיטיבית מאד, ובילי דונובן שווה להם הרבה פחות נקודות מסטיב קר. והכי חשוב - זאת הפתעה כי לא משנה כמה הם טובים, הם משחקים נגד קבוצה שטובה מהם בהרבה.
אתה באמת אומר את שני השמות האלה באותה הנשימה?פופביץ׳? פיל ג׳קסון?
האמת לא בגלל זה רשמתי לך את זה.אתה באמת אומר את שני השמות האלה באותה הנשימה?
פיל ג'קסון הוא פסיכולוג נהדר. אם יום אחד אני אצטרך לעבור פסיכותראפי, אני אשמח להיעזר בו (אלא אם הוא מתעקש שהמטופלים שלו ישחקו את התקפת המשולש 🤦♂️ ).
פופ הוא מאמן ענק. ע-נ-ק. מה שסן אנטוניו הראתה לפני שנתיים היה poetry in motion, לא פחות. ועדיין, סטיב קר טוב יותר, ומה שמדהים הוא שהבנאדם מאמן ג'וניור. שנה שניה בליגה! וההתקפה של הקבוצה שלו נראית כמו ציור.
שמע, עובדה שלברון לא לקח ארבע אליפות במיאמי עם וויד אלא 2. הכוכבים לא מספיקים לבד, אף פעם.אני לא משחקים לגבי סגל משלים בינוני כי בעיקרון שאתה בונה קבוצה על 2 שחקנים כאלו אם השחקנים שליד תורמים , לא מפריעים ועושים מה שהם צריכים לעשות הקבוצה תצליח.
אתה צודק שגולדן יותר טובים וסטיב קר לדעתי ויינר גדול אולי המאמן הכי ויינר בליגה ששיחק לצד השחקן הכי ויינר בכל הזמנים שזה גם שווה הרבה בעיני היום שהוא מאמן.
שמע, עובדה שלברון לא לקח ארבע אליפות במיאמי עם וויד אלא 2. הכוכבים לא מספיקים לבד, אף פעם.