ואו. זה הטיעון הכי גרוע ששמעתי אי פעם.ברור. גם אתה למשל, כבד יותר מאלוף העולם בריצה ויותר איטי ממנו = יותר מהיר.
.
א לברון גבוה מווסטברוק במשהו כמו 15 סמ? ככה זה שזה משפיע על המשקל
ב זה לא משנה אם זה מגיע ממסת שריר או שומן מסה זה מסה (למה אני נשמע כמו ריפטו)
בחור א 110 קילו 90 שריר 20 שומן
בחור ב 110 קילו 100 שריר 10 שומן
מבחינה ויזואלית הם שונים
שניהם מרימים אותו דבר
גובה שווה
כל מרכיבי האתלטיות אצלם שווים (שווי משקל, זריזות וכו')
על המגרש שניהם אותו דבר.
30 קילו זה הבדל משמעותי ואם נגיד אני איטי משחיף בשכבה שלי בהפרש די קטן יחסית וגם אם אני מאחוריו בכל מרכיבי האתלטיות מלבד כח ומסה, בגלל העובדה שאני מסוגל להזיז את הגוף שלי בצורה כמעט שווה לשלו למרות כל המשקל זה אני יותר אתלט ממנו.
זה שווה ערך לזה שתגיד שמישהו שרץ 40 יארד ב4.35 שניות ושוקל 80 קילו יותר(דמיין שחיף כדורגל) אתלט ממישהו שהוא 4.45 שניות ושוקל 110 קילו (דמיין שחקן פוטבול על בערך 10% שומן)
אל תתבלבל, אף אחד לא השווה בין לברון לווסטברוק, רק את האתלטיות שלהם. כדורסל זה הרבה יותר מאתלטיותלא חושב שאפשר עדיין להשוות את שניהם, לברון לקח את קליבלנד לגמר ולמשחק 7 די לבד עונה שעברה, יש לו 2 אליפויות. ווסטברוק צריך להוכיח הרבה כדי לעמוד עם לברון , יש לו את הפוטנציאל אבל אני לא חושב שכרגע הם ברי השוואה.
אם לברון לוקח עוד 2 אליפויות אני שם אותו שלישי אחרי קובי וההוא שלא אומרים את שמו לשווא וכדי להגיע לרמה שאתה מדבר עם שחקנים ברמה כזאת צריך להוכיח המון בליגה. יש המון שחקנים שהיו טובים ופוטנציאל אבל בסופו של דבר אין מה לעשות מה שמדבר פה זה הדומיננטיות והיכולת במשחקים גדולים ולהיות ווינר , ווסטברוק עוד לא שם.