הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

אמרתי פה לפני כמה הודעות , אי אפשר לסמוך על 3 שחקנים שמשחקים 40 דקות והם היחידים שקולעים.
7 שחקנים בדאבל פיגרס בלי הפלאש בראדרס בכלל ועדיין כמעט 20 הפרש, לא כוחות בנתיים.

אמרתי פה לפני כמה הודעות , אי אפשר לסמוך על 3 שחקנים שמשחקים 40 דקות והם היחידים שקולעים.
7 שחקנים בדאבל פיגרס בלי הפלאש בראדרס בכלל ועדיין כמעט 20 הפרש, לא כוחות בנתיים.
ברור שלא כוחות כל עוד הספסל של קליבלנד לא תרם כלום בניגוד לזה של גולדן.

ברור שלא כוחות כל עוד הספסל של קליבלנד לא תרם כלום בניגוד לזה של גולדן.

אגב נראה ג'יימס משחק הבא ירצה לקחת הכל על עצמו ויסיים עם 40
אני רוצה שיהיה גמר טוב ובא לי משחק 7 מקווה שזה יקרה

הוא חייב. האיבודים שלו היו לא אופייניים. הזריקות באחוזים דיי נמוכים ובכללי משחק סביר שלו.
ומה השורה הסטטיסטית? עדיין מרחק אסיסט מטריפל דאבל. מדהים.

לטעמי חלק גדול מאוד מהקרדיט על מה שראינו הלילה מגיע לסטיב קר.
מעבר לתרגילים עצמם, אין הרבה מאמנים, אם בכלל, שיודעים ככה לשתף ספסל ואשכרה להאמין בו.

שלדון מותק, ראית את המשחק הלילה? מה שאני וסטיץ׳ אומרים לך כבר מזמן התממש בצורה הטובה, הברורה ובמעמד היוקרתי ביותר.
אז אם זה לא היה ברור, גולדן סטייטס היא הרבה מעבר לקרי וגם תומפסון.
מה מיוחד בלנצח את הקבוצה היחידה שאפשר לקרוא לה קבוצה במזרח?

מה מיוחד בלנצח את הקבוצה היחידה שאפשר לקרוא לה קבוצה במזרח?
חשבתי שטענת שלקליבלנד סגל מצוין ושאת גולדן אי אפשר לנצח כשקרי בשיאו.
קרי היה ההפך משיאו, כנל תומפסון והספסל של קליבלנד לא תרם כלום לעומת זה של גולדן.
מה אתה מסיק?

חשבתי שטענת שלקליבלנד סגל מצוין ושאת גולדן אי אפשר לנצח כשקרי בשיאו.
קרי היה ההפך משיאו, כנל תומפסון והספסל של קליבלנד לא תרם כלום לעומת זה של גולדן.
מה אתה מסיק?
שגם תרנגול עיוור מוצא גרגר פעם ב..
תלמד סטטיסטיקה עחי

לא אני זה שרשם על רוברסון, אבל מאוד קשה להתווכח עם המספרים:
ב26 דקות ממוצעות בפלייאוף יש לו 5.6 נקודות, 5.6 ריבאונדים, 0.8 אסיסטים(בעונה הוא על 4.8 נק', 3.6 ריב', 0.7 אסיסט' ככה שזה שיפור), מהקו הוא על 56%.
אני לא מוצא בו יותר מדי נקודות אור חוץ מאחוזי 3(שהם סבירים לNBA, לא יותר לא פחות)

תזכורת:
קארמה בעמדה של רוברסון: OKC החליפו לפני כמה שנים אתCole Aldrich תמורת Eric Bledsoe 🤩🤩🤩

על מה אתה מדבר? רוברסון הוא שומר על, התועלת שלו היא הגנתית, הוא יכול לשמור את הגארדים הכי זריזים שיש עם, היא נלחם על המשחק, זוכה בכדורים 50-50 הוא יכול להיות אקס פקטור אם ישפר את המשחק ההתקפי שלו ויתן נקודות שאף אחד לא מצפה ממנו.

בקשר ל okc, הקבוצה החביבה עלי ב nba, במשחקים האחרונים שראיתי אותם נזכרתי שהם אותה קבוצה שהפסידה 14 משחרקם בעונה הרגילה אחרי שהתחילו את הרבע האחרון ביתרון.

לתקופה מסויימת הם נראו בלתי מנוצחים.
קווין דוראנט השחקן האהוב עלי היה קרוב מאוד לטבעת, יש לו מזל גדול לשחק לצד ראסל ווסטברוק אבל ברגע האמת זה גם הקללה שלו, לא מעניין אותי כמה אסיסטים הוא נותן כל משחק וכמה טריפל דאבלס, ברגע האמת הוא לא מקבל את ההחלטות הנכונות, הוא לא רכז אמיתי. הוא מנסה ללמוד את העמדה אבל זה לא זורם בדם שלו וזה לא הטבע שלו. הוא השחקן עם הלב הכי גדול בליגה הוא נותן 100 מעצמו בכל דריבל והוא משחק כל המשחק במהירות 200 קמ"ש.
לווסטבוק יש דרך ארוכה כדי להיות רכז אמיתי לדעתי אוקלהומה צריכים להשיג רכז סביר לא עם שם גדול ולהזיז את ווסטברוק לעמדת 2 בעמדה שלא הוא מקבל את ההחלטות אלא רק תיקף את הסל או עושה פוסט על גארדים קטנים ממני.
צריכים רכז שברגע האמת יתן לראסל או קווין את הכדור בצורה מתאימה ונוחה.
אוקלהומה סיטי ריב הסדרה מול גולדן סטייט נראתה הקבוצה האיכותי, הדומיננטית, הכישרונית. ברגע שהעניינים מתחברים אפילו קבוצה עם רקורד של 73-9 מתקשה לעמוד איתם באותו מגרש,
אגב קרדיט למאמן שבמשחקים 3-4 היה אמיץ מספיק לתת לקבותה שלו להיות עם הרכב נמ כדי להתאים את עצמם לגולדן סטייט עם איבקה כסנטר, ודווקא בדקות האלה מול הרכב המוות של גולדן סטייט שדרס את הלילה , במשחק 3 ההרכב הנמוך הוביל 70-36 בערך כשהלכו ראש בראש.
חייב למציא פיתרון לראסל כי כל עוד הוא יהיה בעמגת הפוינט okc לא יהיה אלופיל, אם מוצאים פתרון להעביר אותו להיות קלעי, אסור לקווין לעבור.
תחשבו על זה דוראנט עם ווסטברוק, איבקה, קנטר, אדאמס, וויטרס, רוברסון כשומר ברמת עילית. הסגל הכי כשרוני ואיכותי בליגה רק הבעיה שהוא קצר מידי.

בקשר לגמר הנוכחי, אני רוצה להגיד שהגמר האמיתי היה כבר ונגמר אחרי 7 משחקים

אני יותר ויותר מתרשם שנקודה שלו פירושה שתיים פחות בשביל יתר השחקנים בקבוצה שלו.
הוא חייב. האיבודים שלו היו לא אופייניים. הזריקות באחוזים דיי נמוכים ובכללי משחק סביר שלו.
ומה השורה הסטטיסטית? עדיין מרחק אסיסט מטריפל דאבל. מדהים.
אין שקרים יותר גדולים מסטטיסטיקה. הוא היה גרוע מאד במשחק הזה.
אגב, זה פשוט מתחיל להכאיב לראות אותו. סגנון משחק כל כך אגרסיבי ומכוער לא ראיתי מאז לארי ג'ונסון וצ'ארלס אוקלי.

דייויד יצא מהשוק ברגע שחזר לאירופה, חבל.. גם אם היה עוזר מאמן עונה אחת אני מאמין שהיה חוזר לאמן בעונה לאחר מכן כמאמן ראשון.

אני יותר ויותר מתרשם שנקודה שלו פירושה שתיים פחות בשביל יתר השחקנים בקבוצה שלו.

אין שקרים יותר גדולים מסטטיסטיקה. הוא היה גרוע מאד במשחק הזה.
אגב, זה פשוט מתחיל להכאיב לראות אותו. סגנון משחק כל כך אגרסיבי ומכוער לא ראיתי מאז לארי ג'ונסון וצ'ארלס אוקלי.
חחח קצת דילאי.
בכל מקרה, זה נכון גם על שאר הטריו שהיו חלשים.
וזה מצחיק, כולם עברו את ה20 נקודות אז זה נחשב שהם שיחקו טוב, אבל הם לא באמת שיחקו טוב.
לאב היה ראש בקיר והחטיא לייאפים דיי פשוטים, ארווינג עם הגנה גרועה וקבלת החלטות לא טובה ולברון עם איבודים מיותרים וחוסר ריכוז שלא אופיינים לו.
חבל שפריי וסמית לא היו פקטורים.

חחח קצת דילאי.
בכל מקרה, זה נכון גם על שאר הטריו שהיו חלשים.
וזה מצחיק, כולם עברו את ה20 נקודות אז זה נחשב שהם שיחקו טוב, אבל הם לא באמת שיחקו טוב.
לאב היה ראש בקיר והחטיא לייאפים דיי פשוטים, ארווינג עם הגנה גרועה וקבלת החלטות לא טובה ולברון עם איבודים מיותרים וחוסר ריכוז שלא אופיינים לו.
חבל שפריי וסמית לא היו פקטורים.
יש פתגם, לפי דעתי נכתב במקור בשיר של ביאליק. אולי של רחל. הוא אומר: כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת.
או שהם משחקים במזרח 😛

יש פתגם, לפי דעתי נכתב במקור בשיר של ביאליק. אולי של רחל. הוא אומר: כשאנשים קטנים עושים צל גדול, זה סימן שהשמש שוקעת.
או שהם משחקים במזרח 😛

הכל טוב ויפה, אבל תמיד מומלץ להתאפק מעט עם מסקנות סופיות כי באמת שכבר קרו בספורט הזה כל מיני דברים.
(קופץ לי לראש סידרת גמר של הבולס נגד יוטה: משחק ראשון בולס באיזה 40; משחק שני הם חוטפים 30)

ולברון לטעמי היה טוב. חלק גדול מהנקודות שלו (בעיקר חצי ראשון) היו מאוד בשטף המשחק ועם להיכנס פנימה שזה מה שמבקשים ממנו.

הלכת רחוק. אוקלהומה חטפה 40 בראש מסן אנטוניו רק לפני כמה שבועות.

אני עדיין לא מאמין שאוקלהומה לא עברו את גולדן, זה היה הגמר שם והם היו אונסים את קליבלנד. איזה שיט של סדרת גמר משעממת

אני עדיין לא מאמין שאוקלהומה לא עברו את גולדן, זה היה הגמר שם והם היו אונסים את קליבלנד. איזה שיט של סדרת גמר משעממת

אני גם לא מאמין דוראנט איבד יתרון של 3-1 כי בפלייאןף הוא היה שחקן מספר 1 ו-ווסטברוק 2 או הפוך והם עשו ריצה מרשימה של 7 נצחונות מ 8 משחקים מול 2 הקבוצות הכי טובות בעולם עד ה 3-1, אבל ה nba זה הכל עניין של match ups ופסיכולוגיה, אני חושב שקליבלנד כן היו לוקחים אליפות מול אוקלהומה ושברגע האמת דוראנט יעלם מול לברון וראסל לא יסמוך על חבריו לקבוצה וישחק לבד.

קליבלנד לא הגיעו לגמר, היו להם סטטיסטיקות של מכבי הרצליה במשחק 2.
חוץ אולי מלברון שמביא מספרים סולידיים וקרוב לטריפל דאבל כל משחק(וגם הוא מאבד יותר מדי)
המשחקים כל כך חד צדדיים בעיקר בגלל שהם משחקים כל כך נורא.
טיירון לו בכלל לא מייצר נקודות מהספסל שלו למרות שיש לו שם מספיק כאלה(נותן מנוחה לשחקנים בגרבאג', למה לא להשתמש בפריי שהוא אחד הקלעי 3 הגדולים בליגה?), אין fastbreak, התכנון משחק פשוט לא שם.
שחקנים: כאילו הגיעו אחרי 3 סדרו של 7 משחקים:
J.R בכלל לא הגיע לסדרה(8 נקודות ב65 דקות ב2 המשחקים, בערך רבע מהתרומה שלו בעונה)
קווין לאב היה מחריד במשחק 2, קיירי קלע באחוזים נמוכים מאוד וגם לא סיפק אסיסטים, דלבדובה כמעט לא סיפק אסיסטים(אסיסט כל 10 דקות בערך).

כל הקבוצה עצמה הייתה במשחק 2 על פחות מ22% מה3 ו35% מהשדה(לעומת 45 ו54 אחוז בGS) להשוואה במשחק האחרון של קליבלנד מול טורונטו הם היו על 54% גם בשלשות וגם בשדה, במשחק 5 הם היו על 57% מהשדה.
בכללי היה יתרון של double figures בריבאונד ובאסיסטים לGS

ההגנה של GS קשוחה אבל לא מתרצת 22% מה3, אם קליבלנד לא תסיים עם 45% לפחות מהשדה במשחקים הקרובים היא תעוף בסוויפ.

על מה אתה מדבר? רוברסון הוא שומר על, התועלת שלו היא הגנתית, הוא יכול לשמור את הגארדים הכי זריזים שיש עם, היא נלחם על המשחק, זוכה בכדורים 50-50 הוא יכול להיות אקס פקטור אם ישפר את המשחק ההתקפי שלו ויתן נקודות שאף אחד לא מצפה ממנו.

בקשר לגמר הנוכחי, אני רוצה להגיד שהגמר האמיתי היה כבר ונגמר אחרי 7 משחקים

אני לא מסכים איתך לגבי רוברסון, הוא לא שומר על ולא ניטרל שום דבר בסדרה מול GS, לא הייתי ממקם אותו אפילו בטופ 10(וכדי להצדיק את המספרים שלו הוא צריך להיות המגן הכי טוב בליגה).
אם תשים אותו בשורה עם שחקני הגנה יותר טובים ממנו כמו ג'ימי באטלר, טוני אלן, ג'ורג' היל, דני גרין, קליי תומפסון, דווין וויד ואייברי בראדלי תגלה שכולם גם תורמים הרבה יותר ממנו(נקודות, אסיסטים, ריבאונדים)
רוברסון לא מתאים לOKC כמו שהם, הם צריכים SG ברמה הרבה יותר גבוהה, הוא צריך ללכת להשתפר בקבוצה כמו מילווקי ולחזור עוד 3 שנים

בקשר לגמר מסכים איתך לגמרי, OKC נגד GS היה הסדרה האמיתית, אני אתפלא אם יהיו 6 משחקים בסדרה עכשיו

נערך לאחרונה:
קליבלנד לא הגיעו לגמר, היו להם סטטיסטיקות של מכבי הרצליה במשחק 2.
חוץ אולי מלברון שמביא מספרים סולידיים וקרוב לטריפל דאבל כל משחק(וגם הוא מאבד יותר מדי)
המשחקים כל כך חד צדדיים בעיקר בגלל שהם משחקים כל כך נורא.
טיירון לו בכלל לא מייצר נקודות מהספסל שלו למרות שיש לו שם מספיק כאלה(נותן מנוחה לשחקנים בגרבאג', למה לא להשתמש בפריי שהוא אחד הקלעי 3 הגדולים בליגה?), אין fastbreak, התכנון משחק פשוט לא שם.
שחקנים: כאילו הגיעו אחרי 3 סדרו של 7 משחקים:
J.R בכלל לא הגיע לסדרה(8 נקודות ב65 דקות ב2 המשחקים, בערך רבע מהתרומה שלו בעונה)
קווין לאב היה מחריד במשחק 2, קיירי קלע באחוזים נמוכים מאוד וגם לא סיפק אסיסטים, דלבדובה כמעט לא סיפק אסיסטים(אסיסט כל 10 דקות בערך).

בקשר לגמר מסכים איתך לגמרי, OKC נגד GS היה הסדרה האמיתית, אני אתפלא אם יהיו 6 משחקים בסדרה עכשיו

אחלה סיכום, לברון כאילו שכח איך מכדררים בלי לאבד בתכלס. תעודת עניות למזרח שהאלופה שלו נראית ככה בגמר. JR SMITH יכול להתחיל לחפש עבודה ולאב לא סטאר כנראה למרות הכל ולמרות כל מה שחשבנו, הבן אדם קופא כשיש משחק קשה.

וכן גם אני אמרתי, הגמר היה באוקלהומה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית