הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

באסה. זה יכול היה להיות חצי גמר \ גמר קלאסי.
אוהב את 2 הנבחרות.
זה לא יקרה כי בגדול כל הגדולות יעפו בגלל ההצלבה הקשה והמוזרה מהבתים. לגמר תגיע למעשה רק ״גדולה״ אחת, כאשר היריבה יכולה להיות ווילס/פורטוגל/קרואטיה.

טוב, חייב להקפיץ.
רעידת אדמה בNBA - קווין דוראנט שם סוף לספקולציות וחותם בווריורס לשנתיים. פני הליגה לאן?

טוב, חייב להקפיץ.
רעידת אדמה בNBA - קווין דוראנט שם סוף לספקולציות וחותם בווריורס לשנתיים. פני הליגה לאן?
גם איתו הם לא יקחו אליפות
לפייאוף חוקים משלו
מקסימום שוב ישברו שיא נצחונות - בפועל לא תהיה טבעת

אנשים, לגולדן סטיט תהיה את אחת החמישיות הכי טובות שהיו בעשור האחרון לדעתי.

קרי , תומפסון , דוראנט , גרין וכנראה בוגוט.

פשוט מושלמת לדעתי. לא רואה מצב שהם לא לוקחים אליפות לא משנה נגד מי.

אנשים, לגולדן סטיט תהיה את אחת החמישיות הכי טובות שהיו בעשור האחרון לדעתי.

קרי , תומפסון , דוראנט , גרין וכנראה בוגוט.

פשוט מושלמת לדעתי. לא רואה מצב שהם לא לוקחים אליפות לא משנה נגד מי.
בוגוט לא ישאר ככל הנראה..

על הנייר זו קבוצה שיכולה להעמיד ממוצע קליעה למשחק של 120 נקודות, אבל אני דווקא רואה הרבה בעיות ביעילות של דוראנט עם סטף ותומפסון.
מה שהוציא את המיטב מדוראנט בתאנדר זה שהיה לו שחקן שכל הזמן הזין אותו באסיסטים בתור תחנה אחרונה(במובן הזה גם דוראנט עזר לווסטברוק כי מכל חצי מצב שהוא פתוח הוא קולע קאץ' אנד שוט).
המשחק של גולדן סטייט מאוד לא דומה למשחק שדוראנט רגיל אליו, יש שם 2 תחנות אחרונות מוכנות ועוד שחקני גיבוי פנויים לקליעה מבחוץ בכל רגע. יהיה מעניין לראות אם הקבוצה תתאים את עצמה אליו הוא להיפך, כך או כך נראה לי ש:
1. ווסטברוק יצנח באסיסטים ב30-40 אחוז(אם לא הוא פשוט תופעה)
2. או דוראנט או תומפסון ירדו בPPG בצורה דרמטית.

מה שבטוח שיהיה כיף גדול לראות אותם משחקים

התקפית כנראה אחת החמישיות הטובות שנראה. הימור שלי טבעת השנה כבר,
אלא אם קווין לאב יחליט לעלות רמה ולשחק כמו אולסטאר

גם איתו הם לא יקחו אליפות
לפייאוף חוקים משלו
מקסימום שוב ישברו שיא נצחונות - בפועל לא תהיה טבעת
מה גורם לך להיות כל כך בטוח?
דוראנט יהווה תוספת כוח משמעותית בעמדת הPF. גולדן סטייטס שיחקה העונה לפרקים כדורסל הכי קרוב לשלמות, ואת העובדה שהם טחנו את עצמם בעונה הסדירה הם כבר הבינו.
אם המעבר של דוראנט לקבוצה יעבוד כמו שצריך והם לא יגיעו סחוטים לפלייאוף - קשה מאוד יהיה לעצור אותם.

מה גורם לך להיות כל כך בטוח?
דוראנט יהווה תוספת כוח משמעותית בעמדת הPF. גולדן סטייטס שיחקה העונה לפרקים כדורסל הכי קרוב לשלמות, ואת העובדה שהם טחנו את עצמם בעונה הסדירה הם כבר הבינו.
אם המעבר של דוראנט לקבוצה יעבוד כמו שצריך והם לא יגיעו סחוטים לפלייאוף - קשה מאוד יהיה לעצור אותם.
לא אומר שהם לא ידרסו בליגה
אומר שבפלייאוף אנשים ממציאים את עצמם מחדש - גם אנדרדוג'ס וקבוצות עם המאזן השני בטיבו (ע"ע קליבלנד)

על הנייר זו קבוצה שיכולה להעמיד ממוצע קליעה למשחק של 120 נקודות, אבל אני דווקא רואה הרבה בעיות ביעילות של דוראנט עם סטף ותומפסון.
מה שהוציא את המיטב מדוראנט בתאנדר זה שהיה לו שחקן שכל הזמן הזין אותו באסיסטים בתור תחנה אחרונה(במובן הזה גם דוראנט עזר לווסטברוק כי מכל חצי מצב שהוא פתוח הוא קולע קאץ' אנד שוט).
המשחק של גולדן סטייט מאוד לא דומה למשחק שדוראנט רגיל אליו, יש שם 2 תחנות אחרונות מוכנות ועוד שחקני גיבוי פנויים לקליעה מבחוץ בכל רגע. יהיה מעניין לראות אם הקבוצה תתאים את עצמה אליו הוא להיפך, כך או כך נראה לי ש:

אני דיי מסכים איתך בהכל וגם אותי מסקרן השאלות שהצגת למעלה. מי ירד בנקודות ? יכול להיות ששלושתם ישארו על 25+ נקודות למשחק ? סביר להניח שלא, אבל הם יכולים לשחק ברוצטיות (ככה כותבים ?) שונות ומגוונות וזה יהיה מטורף, שלושה שחקנים על מעל 35 דקות למשחק זה הרבה לדעתי, את האמת שאין לי מושג אם זה סביר או לא, במחשבה שנייה יכול להיות שזה מצב אידיאלי.
אוקלהומה תשבר או הקבוצה תשאר באותה רמה ?

בכללי, תומפסון קלעי יותר טוב מדוראנט מבחוץ כנראה, בקאץ' אנד שוט בתנועה, דונראנט קולע יותר טוב מהמיד אוף דה דריבל ויכול לקלוע כל קאץ' אנד שוט פנוי וכל זריקת עונשין שישמח מאוד לקבל, ושחקן צבע מטורף בלי לדבר על יכולת אתלטית מטורפת.
דריימונד אולי יותר נמוך מKD, אבל יש לו סגנון משחק של יותר PF מאשר לKD, ומישהו פה אמר שKD יהיה אחלה PF, ואת החסימות עדיף לקבל מאחד כמו דריימונד, בלי קשר לסנטר כרגע (בוגאט אם ישאר ?), גם דריימונד קולע יפה בפיק אנד פופ מחסימה, אבל KD... לא משנה סיבכתי את עצמי אפילו, נראה מה יהיה.

בקיצור מת לראות אותם, אשמח אם עוד אנשים יתייחסו לתגובה של הנחש למעלה ויביעו את דעתם, זה מעניין אותי.

מה אתם חושבים על הטריידים של שיקאגו-ניקס?

רוס נכה... בעיה

דוראנט/תומפסון/קרי חייבים לרדת בפוינטס פר גיים לא אחד מהם אלא כולם לפי דעתי יש גבול לכמה אפשר לקלוע במשחק וכמה סופרסטארים קבוצה יכולה להכיל
בתור אוהד אוקלהומה דוראנט אתה בן זונה (אם כי אני מבין את הרצון לטבעת) ווסטברוק פשוט הולך לשחק לבד ולאסוף כל כך הרבה נקודות.
Screenshot_2016-07-05-19-42-20.png

@rombillet תומפסון ניצח את קרי בתחרות שלשות ולא בתנועה כנראה הקלעי הכי טוב שיש כרגע
דוראנט פשוט יודע לעשות את הכל. לא מחזיק מתומפסון איזה שחקן

דוראנט/תומפסון/קרי חייבים לרדת בפוינטס פר גיים לא אחד מהם אלא כולם לפי דעתי יש גבול לכמה אפשר לקלוע במשחק וכמה סופרסטארים קבוצה יכולה להכיל
בתור אוהד אוקלהומה דוראנט אתה בן זונה (אם כי אני מבין את הרצון לטבעת) ווסטברוק פשוט הולך לשחק לבד ולאסוף כל כך הרבה נקודות.
צפה בקובץ המצורף 35098
@rombillet תומפסון ניצח את קרי בתחרות שלשות ולא בתנועה כנראה הקלעי הכי טוב שיש כרגע

לדעתי קליי יכול להיות שחקן שני בהובלת קבוצה כמעט בכל קבוצה בליגה. דוראנט תותח כן בהכל, אבל קרי קלעי שאין כמוהו במצבי משחק.

צפה בקובץ המצורף 35098
דווקא קרי ישמור על ממוצע מעל 25 נקודות לדעתי ואפילו ישפר את הממוצע אסיסטים, אבל יהיה מעניין לראות את הדינמיקה בקבוצה כי לרוב כשיש שחקן כמו דוראנט חצי משחק מתנהל סביבו

***מטאטא את הפוסט***

שלום לכל אנשי הNBA, חזרנו לעניינים, מוקדם לדבר אחרי 3-4 משחקים אבל בנוגע לזה:

1. ווסטברוק הוא אכן תופעה
2. קליי תומפסון נפגע מאוד, מביא את המספרים הכי נמוכים מאז 2012 כרגע, דוראנט משחק חצי משחק לבד
3. ורז'או הוא המעודדת/נגר מיובא הכי יקר בתולדות הNBA

דווקא קרי ישמור על ממוצע מעל 25 נקודות לדעתי ואפילו ישפר את הממוצע אסיסטים, אבל יהיה מעניין לראות את הדינמיקה בקבוצה כי לרוב כשיש שחקן כמו דוראנט חצי משחק מתנהל סביבו
קרי עם 25.7 נק'(קל לו)...

עונה שמחה לכולם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית