נק' מוניטין:
11,301
- 4,129
- 2,234
אבולוציה זה אחלה אבל משחק שהופך לתחרות קליעות לדעתי הסובייקטיבית פחות.אתה יודע , בגלל האבולוציה של המשחק גם השחקנים והסופרסטרים משתנים אני בעיקרון מסכים איתך אבל אתמול דווקא כן ראיתי משחק קשוח והגנה חזקה גם מכיוון גולדן וגם מכיוון קליבלנד, נפלו על כדורים ונלחמו ולא נתנו פוזשנים קלים אבל, הבעיה היא שקליבלנד עייפים ובגלל זה יש המון מקרים שגולדן סטייט מוצאים את עצמם לבד לשלוש או לבד בדרך לסל במתפרצת.
אגב שימי ריגר אמר בשידור שהשופטים התחילו לקבל קנסות על טעויות שיפוט (הזוי)
וברור שהמשחק השתנה , אתה רואה את זה לפי איך קבוצות בנויות ולפי הסופרסטרים החדשים.
אני מסכים איתך שהמשחק שונה מפעם מבחינת הכדורסל , זה ידוע שהNBA הפך לתחרות של יכולת אישית ופחות למשחק של קבוצות ושאני חושב על זה, אפילו סקרמנטו של ג'ייסון וויליאמס , וובר, סטוייקוביץ וכו' הייתה מנצחת את ג"ס בסדרה הטוב מ7 רק בגלל משחק קבוצתי והגנה (אם היו משחקים לפי החוקים של פעם).
ריצות זה נחמד, קלעים זה נחמד, אבל למה שאתה קורה היום "הגנה" קיים רק בצבע כי לשחקן לא אכפת אם ישרקו לו או לא.
אין באמת קונטסטד שוטס מה3, שחקנים רצים וכאילו מרימים יד או עומדים ומרימים יד ונזהרים לא להתקדם או לא יודע מה,
אם תסתכל על חלוקת הדקות בקבוצות תגלה שדוראנט, תומפסון, גרין וקארי מקבלים יותר דקות משחק מקיירי, קווין לאב וJR.
נכון למשחק שעבר דוראנט שיחק יותר דקות גם מלברון.
בקשר למה שכתבת בסוף אני לא זוכר מתי הNBA לא הייתה ONE MAN SHOW, דווקא בקטע הזה חוזרים יותר ויותר לזמנים שיש 2-3 שחקנים שסוחבים על עצמם את הקבוצה, הבעיה היא שהיום אין טקטיקות משחק, יש חסימה וזריקה מ3 או ריצה וזריקה מ3(אם ראית אתמול היו אפילו מצבים של 2 על אחד ששחקנים העדיפו לזרוק מה3 מלתת מסירה לדאנק לשחקן מתחת לסל, עד כדי כך הגענו)