הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

אתה יודע , בגלל האבולוציה של המשחק גם השחקנים והסופרסטרים משתנים אני בעיקרון מסכים איתך אבל אתמול דווקא כן ראיתי משחק קשוח והגנה חזקה גם מכיוון גולדן וגם מכיוון קליבלנד, נפלו על כדורים ונלחמו ולא נתנו פוזשנים קלים אבל, הבעיה היא שקליבלנד עייפים ובגלל זה יש המון מקרים שגולדן סטייט מוצאים את עצמם לבד לשלוש או לבד בדרך לסל במתפרצת.
אגב שימי ריגר אמר בשידור שהשופטים התחילו לקבל קנסות על טעויות שיפוט (הזוי)
וברור שהמשחק השתנה , אתה רואה את זה לפי איך קבוצות בנויות ולפי הסופרסטרים החדשים.

אני מסכים איתך שהמשחק שונה מפעם מבחינת הכדורסל , זה ידוע שהNBA הפך לתחרות של יכולת אישית ופחות למשחק של קבוצות ושאני חושב על זה, אפילו סקרמנטו של ג'ייסון וויליאמס , וובר, סטוייקוביץ וכו' הייתה מנצחת את ג"ס בסדרה הטוב מ7 רק בגלל משחק קבוצתי והגנה (אם היו משחקים לפי החוקים של פעם).
אבולוציה זה אחלה אבל משחק שהופך לתחרות קליעות לדעתי הסובייקטיבית פחות.
ריצות זה נחמד, קלעים זה נחמד, אבל למה שאתה קורה היום "הגנה" קיים רק בצבע כי לשחקן לא אכפת אם ישרקו לו או לא.
אין באמת קונטסטד שוטס מה3, שחקנים רצים וכאילו מרימים יד או עומדים ומרימים יד ונזהרים לא להתקדם או לא יודע מה,

אם תסתכל על חלוקת הדקות בקבוצות תגלה שדוראנט, תומפסון, גרין וקארי מקבלים יותר דקות משחק מקיירי, קווין לאב וJR.
נכון למשחק שעבר דוראנט שיחק יותר דקות גם מלברון.

בקשר למה שכתבת בסוף אני לא זוכר מתי הNBA לא הייתה ONE MAN SHOW, דווקא בקטע הזה חוזרים יותר ויותר לזמנים שיש 2-3 שחקנים שסוחבים על עצמם את הקבוצה, הבעיה היא שהיום אין טקטיקות משחק, יש חסימה וזריקה מ3 או ריצה וזריקה מ3(אם ראית אתמול היו אפילו מצבים של 2 על אחד ששחקנים העדיפו לזרוק מה3 מלתת מסירה לדאנק לשחקן מתחת לסל, עד כדי כך הגענו)

אני מאמין שבשנה שנתיים הקרובות הליגה תהיה יותר תחרותית, שנה הבאה בוסטון עם בחירה ראשונה בדראפט, שהם כנראה יקחו את הרכז ההוא או שיעשו טרייד ויקחו את ג'ימי באטלר, וזה בדיוק התוספת שהם צריכים. פילי תהיה תוספת מעניינת בשנה - שנתיים הקרובות, אם סימונס ואמביד בריאים הם שווים מקום בפלייאוף, מה גם שלאורי יהיה פרי אייג'נט אחרי העונה הבאה ודובר על חזרה הביתה ככה שהפרויקט של פילי בדרך להצליח לדעתי

אגב, אתה אוהד לייקרס ?
אכן, סיכוי טוב שהלייקרס יביאו בדראפט את לונזו

קווין לאב מרוויח כמו סופרסטאר(יותר מקיירי, יותר מ20 מיליון) וחוץ ממשחק 2 הוא לא הופיע. במשחק 3 הוא קלע 12% מהשדה, שים את מיקי ברקוביץ' בגילו היום באמצע הלילה והוא יביא לך משחק קליעה יותר טוב.

טריסטן תומפסון אחד הסנטרים הכי חלשים שאני זוכר בסדרת גמר בהיסטוריה של המשחק מרוויח כמעט כמו קיירי והוא קלע 8 נקודות ו11 ריבאונדים במצטבר ב3 משחקים(!) ב70 דקות, למעשה חוץ מלרוץ כמו בת יענה הוא לא עושה כלום(פצ'וליה "הנגר הרוצח" תרם במשחק 1 יותר ממה שהוא תרם ב3 משחקים)

JR SMITH עוד אחד שמרוויח 13 מיליון , במשחקים 1-2 3 נקודות ב40 דקות(להזכיר- JR נכנס במשבצת של מספר 2 או קלע), אי אפשר להיות SG פותח ולהיכשל בצורה אומללה במאני טיים. גם בעונה שעברה ברוב המשחקים הוא פשוט לא הופיע.

אין פה באמת מה להשוות, כשג"ס מגיעה עם ספסל יציב ליבינגסטון/קלארק/איגואדלה/ווסט שמשחקים יותר טוב מ2 שחקני חמישייה שלך זה עצוב.
האשם העיקרי חוץ מJR וטריסטן הוא טיירון לו שלא באמת עושה משהו חוץ מלקוות שהם יופיעו.
Jr פשוט יודע לקלוע וזהו. וגם זה הוא לא עושה עד כדי כך מדהים והוא לוקח זריקות הזויות לפעמים (נגיד בתנועה בסיבוב אני זוכר שראיתי, בשביל מה)

אכן, סיכוי טוב שהלייקרס יביאו בדראפט את לונזו
הוא יתגלה כבלוף לדעתי, ככה גם שאר האחים שלו, הבול היחיד שאני חושב שיצא ממנו משהו זה בול בול, הבן של מאנוט בול
מקווה מאוד שלא נבחר בלונזו בסוף

הוא יתגלה כבלוף לדעתי, ככה גם שאר האחים שלו, הבול היחיד שאני חושב שיצא ממנו משהו זה בול בול, הבן של מאנוט בול
מקווה מאוד שלא נבחר בלונזו בסוף

האח הקטן לא מספיק גבוה ולא מספיק חזק. אני בספק אם אחד מהם בכלל יגיע לNBA

Jr פשוט יודע לקלוע וזהו. וגם זה הוא לא עושה עד כדי כך מדהים והוא לוקח זריקות הזויות לפעמים (נגיד בתנועה בסיבוב אני זוכר שראיתי, בשביל מה)
מסכים איתך, יש בערך 8 קלעים יותר טובים בליגה ועדיין הוא שחקן חמישייה בקליבלנד איכשהו

משחק אליפות היום?גולדן סטייט בלי הפסד אחד כל הפליאוף ? האם?

קליבלנד נראו טוב משחק 3, לא חושב שהם יפסידו היום

כן אבל זה לא הספיק, מה שכן- כמעט בטוח שיהיה משחק צמוד שזה מעולה (ולא עוד 20 הפרש של גולדן סטייט). את המשחק האחרון היה מאוד כיף לראות.

גם אם קליבלנד ינצחו היום הסיפור יגמר באוקרל ארנה. רק נותר להנות עוד קצת ממה שנשאר, אלא אם כן נראה מהפך שגובל בבלתי אפשרי.

כן אבל זה לא הספיק, מה שכן- כמעט בטוח שיהיה משחק צמוד שזה מעולה (ולא עוד 20 הפרש של גולדן סטייט). את המשחק האחרון היה מאוד כיף לראות.
מסכים. ממש מעצבן אותי שלא יכלו לשמור על 6 נקודות יתרון עם 3 דקות לסיום הסדרה עכשיו יכולה להיגמר בכל רגע.
בוא נקווה שקליבלנד ינצחו 4 ברצף וגולדן יהפכו ללוזרים הגדולים בכל הזמנים

מסכים. ממש מעצבן אותי שלא יכלו לשמור על 6 נקודות יתרון עם 3 דקות לסיום הסדרה עכשיו יכולה להיגמר בכל רגע.
בוא נקווה שקליבלנד ינצחו 4 ברצף וגולדן יהפכו ללוזרים הגדולים בכל הזמנים

אני שוקל לשים על זה BET לכיף של איזה 100$ הסיכוי כל כך קטן שיש מצב שאני אעשה מזה כסף טוב 😃

משחק אליפות היום?גולדן סטייט בלי הפסד אחד כל הפליאוף ? האם?
זכור מה אני אומר- מתחת ל33% מה3 ג"ס מפסידה מעל 40% מנצחת, באחוזים בין לבין יכול להיות הכל תלוי כמה שחקנים מכל קבוצה יתעלו

מחצית הזויה , קליבלנד כמעט עם 90!!!!!! במחצית
אין הגנות אבל כיף לראות

איזה מהלך של לברון בצבע..
אין הגנות. מרגיש כמו מזרח-מערב באולסטאר, לא יודע מה לחשוב

בסוף הם לא ניצחו על להשאיר את גולדן סטייט על סקור נמוך, אלא קלעו סקור יותר גבוה. ראיתי את המחצית השנייה וזה היה כבר כמעט גמור אז, קליבלנד לא היו שאננים והשאירו את היתרון אצלם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית