תוכנית 5 *5 קצת בעיתית

• פותח/ת השרשור Guy76
  • פורסם בתאריך

Guy76

משתמש מתחיל
118
8
נק' מוניטין:
1
118
8
לדעתי יש קושי רב בביצוע תוכנית מכוון שכאשר אני עושה 5 חזרות נניח בנצ פרס 75 קילו שrm5= 75
כלומר הסט השני יהיה מאוד קשה לעשות שוב את ה5 חזרות כמו בראשון השריר נחלש מעט ושלא לדבר על הסט השלישי שעוד יותר קשה לבצע שוב 5 חזרות עד עכשיו נראה לי תוכנית חולנית עדיף התוכנית של ביל סטאר שאתה עולה בשבוע במשקל יותר הגיונית לא ואם אני טועה תסבירו לי למען השם מה ההיגיון לעשות 5 חזרות בכל סט שאתה כבר בסט הראשון מתאמץ ב100 אחוז ל Rm 5 שלך ?
אייך תצליח לעשות זאת גם בסט השני והשלישי מבלי כשל או עזרה מחבר ששומר

אתה לא עובד ב rm5 אלא במשקל קצת יותר נמוך..נגיד 67.5-70, מנוחה של 3-5 דקות אמורה להספיק

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי התוכנית אומרת לבצע 5 חזרות של 3 סטים עם אותו המשקל כל פעם לא פירמידה זה מה שמוזר וקשה עד כמעט בלתי אפשרי
אייך אתה קובע מה rm-5 של מתאמן ? לפי כמה פעמיים הוא יכול להרים את אותה התנגדות נניח מתאמן מרים 75 קילו בנץ פרס 5 פעמיים ולא מסוגל עוד חזרה אחת נוספת
אז קובעים ש rm5 שלו = 75 קילו אבל אם בסט השני שלו הוא מצליח אם אותו משקל 4 חזרות אז הקביעה לעבוד 5 חזרות בכל הסטים עם אותו משקל לא הגיונית כלל
אולי התוכנית הזו למתאמנים שאוכלים כמו בהמות ולא כמו בני אדם

לאיזו 5X5 אתה מתכוון? בכל ה5X5 של ביל סטאר יש רק עבודה בפירמידות. בטקסס מת'וד יש 5X5 באקרוס (אותו משקל) אבל אתה לוקח כ80% מהRM5 האמיתי כדי שתוכל לשרוד איתו 5 סטים. אף אחד לא אומר לך לעשות משהו שאתה לא מסוגל לעשות

אתה מאוד מפוזר ולא ברור... בגדול כאשר אתה עובד 5*5 או 3*5 אפילו מן הסתם לא תעבוד עם הRM5 שלך אלא אם 80-90% ממנו. בשפה פשוטה יותר: נניח אני לוחץ חזה 100 קילו ל5 חזרות (זה המקסימום שלי - RM5) ואני רוצה לעשות 5 סטים אז אני אתחיל נגיד מסטים של 80-85 קילו וכל אימון/כל שבוע אעלה קצת עד שלא אוכל לעלות עוד.

• פותח/ת השרשור
אני מדבר על התוכנית שהכנתי לי לא של ביל סטאר אלא לינארית איפה אני מוצא את השרשור של התוכנית שלך אני יראה לך משם

• פותח/ת השרשור
Ss
אומרת בפירוש 3 סטים של 5 חזרות ולא פירמידה
מה זה משנה מה הרמה שלהם אייך יכול להיות שאדם יעשה את אותו המשקל 3 סטים
בהנחה שהוא עובד על הrm 5 שלו 3 סטים

Ss
אתה מפספס את הרעיון

לא מרימים את המשקל המקסימלי למספר החזרות. כלומר לא עושים rm5 אלא משקל נמוך יותר בסגנון 6rm או. Rm7 לחמש חזרות בלבד
מנוחה בין הסטים תאפשר לך להשלים גם את הסטים הבאים.

תחפש את הספרים של ריפטו הם נותנים הסברים מאוד טובים

Ss
בהנחה שהוא עובד על הrm 5 שלו 3 סטים
אתה נכנס לקטנות אחי... תנסה להבין את הרעיון של התוכנית. אתה לוקח את המשקל המקסימאלי שאתה יכול לעשות ל3X5, ואז מוסיף משקל כל אימון. זאת המטרה של התוכנית. סמוך עליי שיש בה הגיון אתה מדבר פה כאילו שכל העולם לא שם לב למשהו שאתה עכשיו הבחנת בו...

• פותח/ת השרשור
חנן אני הבנתי מהתוכנית ss שזה לא פירמידה אלא אותו משקל זהה בכל שלושת הסטים זה ממש לא פירמידה אני מבין למה אתה מתכוון וזה נשמע לי יותר הגיוני אבל שאני נכנס פה לתוכנית אימון של ss לא מציינים את מה שאתה טוען
רגע אז הבנתי נכון טנק אותו משקל נניח ואני עכשיו עושה סט ראשון מקסימום 75 קילו בנץ אז סט שני אני אמור גם כן לעשות אותו משקל הבנתי נכון ?
זה לא קטנות אחי זה מתסכל שאני לא מצליח לעשות את אותו משקל בכל שלושת הסטים

תקרא את הספר. לא מתחילים את האימונים במשקל המקסימלי אלא מורידים 20-25% ואז עולים שתגיע שוב ל 100% הישן, הוא כבר יהיה בפועל יותר גבוה.

חנן אני הבנתי מהתוכנית ss שזה לא פירמידה אלא אותו משקל זהה בכל שלושת הסטים זה ממש לא פירמידה אני מבין למה אתה מתכוון וזה נשמע לי יותר הגיוני אבל שאני נכנס פה לתוכנית אימון של ss לא מציינים את מה שאתה טוען
רגע אז הבנתי נכון טנק אותו משקל נניח ואני עכשיו עושה סט ראשון מקסימום 75 קילו בנץ אז סט שני אני אמור גם כן לעשות אותו משקל הבנתי נכון ?
זה לא קטנות אחי זה מתסכל שאני לא מצליח לעשות את אותו משקל בכל שלושת הסטים
כן. קח משקל שאותו אתה מסוגל להרים ל3X5. לא משקל RM5 שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה נכנס לקטנות אחי... תנסה להבין את הרעיון של התוכנית. אתה לוקח את המשקל המקסימאלי שאתה יכול לעשות ל3X5, ואז מוסיף משקל כל אימון.

למה הוא התכוון פה חנן אם לא למשקל המקסימאלי שלי
לשלושה סטים של חמש חזרות
מה אני מטומטם או מה אני נגנב עכשיו
באמא שלי אני נראה לי משתגע פה עכשיו rm 5- שלי הוא 75 קילו בנץ אוקיי
עכשיו אני צריך לעבוד כך:
סט ראשון-75
סט שני 75
סט שלישי 75
מה לא ברור לא הבנתי באמא שלי משתגע

עכשיו אני צריך לעבוד כך:
סט ראשון-75
סט שני 75
סט שלישי 75
יואוווו אומרים לך להוריד משקל ולעשות עם משקל שאתה יכול לתת איתו 3X5
פשוט תוריד משקל ל65-70 ותעשה איתו שלוש סטים של חמש חזרות (אותו משקל כל הסטים)

עכשיו אני צריך לעבוד כך:
סט ראשון-75
סט שני 75
סט שלישי 75
אוקיי בוא נרגע שניה. נגיד 75 זה הRM5 שלך, ואתה צריך לסגור 3 סטים של 5. בוא תרד אימון הבא ל65 קילו ותנסה להוסיף 2.5 כל אימון.

• פותח/ת השרשור
טוב חזרתי מאימון בנץ הצלחתי 75 קילו 5 חזרות
ל3 סטים
אימון הבא איזה משקל ? אני מניח שאני צריך לעלות ל 77.5 קילו אבל אינעל ראבק אייך אני יצליח לעשות אותו 3 סטים ל 5 חזרות תסבירו לי בבקשה

• פותח/ת השרשור
קראתי את ביל סטאר וכל התוכנית אבל לא ברור לי
שאלתי שאלה פשוטה במקום לשלוח אותי למאמרים יכלתה לענות לי
עכשיו אני בצעתי 75 קילו 5 חזרות ל3 סטים
אז אימון הבא אני יעשה 77.5 או ישאר על 75 כי הצלחתי נקי לעשות זאת ?
אבל למען השם אם אני יעשה 77.5 באימון הבא סביר מאוד להניח שאני לא יצליח זה הגיוני או לא
ואם אני ישאר על אותו המשקל כמו האימון הזה אז לא תיהיה התקדמות מאימון לאימון
לא מבין את ההיגיון המטומטם הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית