הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית 5 *5 קצת בעיתית

• פותח/ת השרשור Guy76
  • פורסם בתאריך

Guy76

משתמש מתחיל
118
8
נק' מוניטין:
1
118
8
לדעתי יש קושי רב בביצוע תוכנית מכוון שכאשר אני עושה 5 חזרות נניח בנצ פרס 75 קילו שrm5= 75
כלומר הסט השני יהיה מאוד קשה לעשות שוב את ה5 חזרות כמו בראשון השריר נחלש מעט ושלא לדבר על הסט השלישי שעוד יותר קשה לבצע שוב 5 חזרות עד עכשיו נראה לי תוכנית חולנית עדיף התוכנית של ביל סטאר שאתה עולה בשבוע במשקל יותר הגיונית לא ואם אני טועה תסבירו לי למען השם מה ההיגיון לעשות 5 חזרות בכל סט שאתה כבר בסט הראשון מתאמץ ב100 אחוז ל Rm 5 שלך ?
אייך תצליח לעשות זאת גם בסט השני והשלישי מבלי כשל או עזרה מחבר ששומר

קראתי את ביל סטאר וכל התוכנית אבל לא ברור לי
שאלתי שאלה פשוטה במקום לשלוח אותי למאמרים יכלתה לענות לי
עכשיו אני בצעתי 75 קילו 5 חזרות ל3 סטים
אז אימון הבא אני יעשה 77.5 או ישאר על 75 כי הצלחתי נקי לעשות זאת ?
אבל למען השם אם אני יעשה 77.5 באימון הבא סביר מאוד להניח שאני לא יצליח זה הגיוני או לא
ואם אני ישאר על אותו המשקל כמו האימון הזה אז לא תיהיה התקדמות מאימון לאימון
לא מבין את ההיגיון המטומטם הזה
אוקיי אני אנסה להסביר לך בצורה פשוטה.
1) כשאתה מתחיל את התוכנית אתה עושה ריסט כדי שבהתחלה כמה שבועות תהיה לך התקדמות בטוחה. מה זה אומר? נגיד אם המשקל המקסימלי שלך ל3X5 הוא 75 קילו אז אתה מתחיל את התוכנית ב65 קילו ומעלה 2.5 כל אימון ואז אחרי 2-3 שבועות אתה מתחיל לשבור שיאים
2) המטרה שלך היא לסגור 3 סטים של 5 חזרות. עשית היום 3X5 עם 75 קילו? יפה! אימון הבא תיקח 77.5 ולדוגמא תצליח 5,4,4. מה עושים במצב הזה? מנסים עוד פעם, עד שמצליחים, ואז מעלים משקל. אם מרגישים שאין פוטנציאל התקדמות עושים ריסט עוד פעם.

עכשיו יותר ברור?

• פותח/ת השרשור
אוקיי ברור ברור ברור
אבל אני מקווה שאתה מבין את החוסר ההיגיון שהתכוונתי אליו ,לנסות מותר אבל מראש אין מצב שאני יכול לעשות 77.5 קילו לשלושה סטים של 5 חזרות אתה מבין למה התוכנית הזו ממש לא של אדם חכם במיוחד
התוכנית של ביל סטאר לעומת זאת ששם יש פירמידה ויש שלושה חזרות לעדכון משקל חדש וכו הגיוני בהחלט אבל למען השם התוכנית הזו של 5 חזרות ל3 סטים פשוט ההגדרה שלה לא נכונה כי אף פעם אבל אף פעם אחרי שאתה מצליח משקל חדש של 5 חזרות ל 3 סטים המשקל הבא שהוא מן הסתם גבוה יותר לא תצליח לבצע אותו ל3 סטים
אלא אם אתה על סמים או אוכל כמו בהמה
קבלתי הודעה פרטית מבחור בשם Brock lensar
טוען שהגבתי בזלזול לאנשים שמנסים לעזור לי
איפה בדיוק רשמתי משהו בזלזול בדיוק מותר לבן אדם להתעצבן ולהיות מתוסכל על התוכנית שלי אבל בין זה לבין לומר שהגבתי בזלזול זה וואלה לא בסדר אני רוצה לדבר עם המנהל
Tank תוכל להעביר מסר למנהל פה כי הבחור הזה פשוט חוצפן נתן לי מוניטין שלילי במקום לעזור הוא מחפש להרגיז אותי

ברצינות נראה לי זה אחד הטרולים הכי מוצלחים אי פעם
אם התוכנית של בן אדם מטומטם אל תעשה אותה. איזה רעיון גאוני, אה?

• פותח/ת השרשור
לא נראה לי שאף אחד מבין את ההיגיון פה אז אשמח להסברים מדוע ישמ היגיון בכך שלעשות תוכנית של וידוי הריגה

• פותח/ת השרשור
זאת תגובה מאוד חכמה
טוב ויתרתי על השרשור לא מגיע לתובנות בנושא העיקר שאני מטומטם

אוקיי ברור ברור ברור
אבל אני מקווה שאתה מבין את החוסר ההיגיון שהתכוונתי אליו ,לנסות מותר אבל מראש אין מצב שאני יכול לעשות 77.5 קילו לשלושה סטים של 5 חזרות אתה מבין למה התוכנית הזו ממש לא של אדם חכם במיוחד
התוכנית של ביל סטאר לעומת זאת ששם יש פירמידה ויש שלושה חזרות לעדכון משקל חדש וכו הגיוני בהחלט אבל למען השם התוכנית הזו של 5 חזרות ל3 סטים פשוט ההגדרה שלה לא נכונה כי אף פעם אבל אף פעם אחרי שאתה מצליח משקל חדש של 5 חזרות ל 3 סטים המשקל הבא שהוא מן הסתם גבוה יותר לא תצליח לבצע אותו ל3 סטים
אלא אם אתה על סמים או אוכל כמו בהמה
קבלתי הודעה פרטית מבחור בשם Brock lensar
טוען שהגבתי בזלזול לאנשים שמנסים לעזור לי
איפה בדיוק רשמתי משהו בזלזול בדיוק מותר לבן אדם להתעצבן ולהיות מתוסכל על התוכנית שלי אבל בין זה לבין לומר שהגבתי בזלזול זה וואלה לא בסדר אני רוצה לדבר עם המנהל
Tank תוכל להעביר מסר למנהל פה כי הבחור הזה פשוט חוצפן נתן לי מוניטין שלילי במקום לעזור הוא מחפש להרגיז אותי
אתה לא מסוגל? תנסה בכל מקרה כדי לראות כמה אתה כן מסוגל, אימון הבא תנסה עוד פעם. אם כמה אימונים אתה לא מצליח התוכנית פשוט לא בשבילך. אתה לא חייב לעשות אותה בכוח אם אתה מעדיף את התוכנית של ביל סטאר בכל מקרה. חבל על הזמן שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית