הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סוף מסה (?)

אני 1.80 שוקל 74 לא התחלתי עדיין מסה ואני נראה יותר גדול ממך.

• פותח/ת השרשור
אם כך אולי תמונה של פלג גוף תחתון תתן מענה לספקנים
אם הייתי כל-כך מעוניין "לספק" את הספקנים, בקלות יכולתי לעלות תמונה שלי על המשקל ונגמר העניין. הפלג גוף תחתון אצלי אמנם גדול יחסית לעליון, אבל לא מדובר בפער עד כדי כך ענקי, ככה שמדובר בבזבוז זמן.

אם הייתי כל-כך מעוניין "לספק" את הספקנים, בקלות יכולתי לעלות תמונה שלי על המשקל ונגמר העניין. הפלג גוף תחתון אצלי אמנם גדול יחסית לעליון, אבל לא מדובר בפער עד כדי כך ענקי, ככה שמדובר בבזבוז זמן.
אה לא משהו כזה?
Every+day+is+leg+day+_9d70f8c347a1db1ab22f726b59677311.jpg

צוחקת.. אני לא אתווכח עם המד משקל 😉
אבל תמיד עדיף לצלם גם פלג גוף תחתון כדי להעביר למשתמשים פה את "התמונה המלאה"..

קצת קשה להאמין שאתה שוקל 90 קילו
אני 1.88 שוקל 77 ונראה יותר גדול ממך
אם לא מאמין תכנס ללוג שלי
בוודאי שהגיוני ששוקל 90, ביחוד אם הוא כדורגלן שאז מסת השריר בפלג הגוף התחתון תהיה גבוהה באופן יחסי לזאת של פלג הגוף התחתון.
קשה לקבל רשמים מהתמונה, חסרה פרספקטיבה ובכל אופן, אין טעם לשאול לעצתם של אחרים בנוגע למסה/חיטוב מבלי שיש להם מושג מה מטרתך. אחד מעוניין במסת שריר רצינית ואחר חייב את הקוביות לקיץ גם במחיר של מסת שריר מינימלית.

• פותח/ת השרשור
בוודאי שהגיוני ששוקל 90, ביחוד אם הוא כדורגלן שאז מסת השריר בפלג הגוף התחתון תהיה גבוהה באופן יחסי לזאת של פלג הגוף התחתון.
קשה לקבל רשמים מהתמונה, חסרה פרספקטיבה ובכל אופן, אין טעם לשאול לעצתם של אחרים בנוגע למסה/חיטוב מבלי שיש להם מושג מה מטרתך. אחד מעוניין במסת שריר רצינית ואחר חייב את הקוביות לקיץ גם במחיר של מסת שריר מינימלית.
אני לא מאמין שיש יותר מדי לאן לפנות כרגע, בסך-הכל רציתי לדעת אם יש מצב שיש מקום לאיזה חיטוב קצרצר על-מנת לא לסיים את התקופה הזו באח"ש גבוה מדי שיפגע לי ביכולות האתלטיות (הקוביות לקיץ ווכל מה שמתלווה אליהם רחוקות מלעניין אותי, כרגע לפחות). ואכן קיבלתי אחלה תשובות שהצביעו פה אחד על להמשיך במסה.

בכל מקרה, כרגע לאחר המסקנות שהסקתי עקב האשכול הזה אני מכוון לעלות ל-95 ק''ג ואשתדל בצורה הכי נקייה שתתפשר לי. לאחר מכן כבר נראה לאן מועדות פנינו. ואני מניח שאין יותר מדי להרחיב, אתה מוזמן לנעול את האשכול אם אתה מוצא נכון בכך (אם יש לך עוד משהו להגיד - כמובן שאשמח לשמוע).

תודה רבה לך ולכולם, אגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית