- פותח/ת השרשור
מדבר עליי, אני באחוז שומן יותר גבוה ממך (נדמה לי) + הפלג גוף תחתון שלי יותר מסיבי מהעליון.אני באזור 13% שומן ורגליים לא כאלה גדולות -סבירות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מדבר עליי, אני באחוז שומן יותר גבוה ממך (נדמה לי) + הפלג גוף תחתון שלי יותר מסיבי מהעליון.אני באזור 13% שומן ורגליים לא כאלה גדולות -סבירות
טוב? אני מתאמן בערך חודשיים וחצי באמת רציניים, לא הבנתי מה כולם כאן רוצים ממני לעזאזל...אני 1.80 שוקל 74 לא התחלתי עדיין מסה ואני נראה יותר גדול ממך.
שהמשקל שלך לא תואם למציאות.טוב? אני מתאמן בערך חודשיים וחצי באמת רציניים, לא הבנתי מה כולם כאן רוצים ממני לעזאזל...
אני 1.90-92, מה לא תואם כאן למציאות בדיוק?שהמשקל שלך לא תואם למציאות.
לפי התמונות אתה נראה 80 קילו גג.אני 1.90-92, מה לא תואם כאן למציאות בדיוק?
אוקיי, ומה הפואנטה של כל השרשור הודעות הזה? לרמוז שאני משקר או להזכיר לי בשנית שאני רזה?לפי התמונות אתה נראה 80 קילו גג.
לנסות להבין מה לא בסדר.אוקיי, ומה הפואנטה של כל השרשור הודעות הזה? לרמוז שאני משקר או להזכיר לי בשנית שאני רזה?
ומה יכול להיות לא בסדר, לדעתך?לנסות להבין מה לא בסדר.
אם כך אולי תמונה של פלג גוף תחתון תתן מענה לספקניםמדבר עליי, אני באחוז שומן יותר גבוה ממך (נדמה לי) + הפלג גוף תחתון שלי יותר מסיבי מהעליון.
פתאום רגליים ענקות 😆אם כך אולי תמונה של פלג גוף תחתון תתן מענה לספקנים
אם הייתי כל-כך מעוניין "לספק" את הספקנים, בקלות יכולתי לעלות תמונה שלי על המשקל ונגמר העניין. הפלג גוף תחתון אצלי אמנם גדול יחסית לעליון, אבל לא מדובר בפער עד כדי כך ענקי, ככה שמדובר בבזבוז זמן.אם כך אולי תמונה של פלג גוף תחתון תתן מענה לספקנים
אה לא משהו כזה?אם הייתי כל-כך מעוניין "לספק" את הספקנים, בקלות יכולתי לעלות תמונה שלי על המשקל ונגמר העניין. הפלג גוף תחתון אצלי אמנם גדול יחסית לעליון, אבל לא מדובר בפער עד כדי כך ענקי, ככה שמדובר בבזבוז זמן.
בוודאי שהגיוני ששוקל 90, ביחוד אם הוא כדורגלן שאז מסת השריר בפלג הגוף התחתון תהיה גבוהה באופן יחסי לזאת של פלג הגוף התחתון.קצת קשה להאמין שאתה שוקל 90 קילו
אני 1.88 שוקל 77 ונראה יותר גדול ממך
אם לא מאמין תכנס ללוג שלי
אני לא מאמין שיש יותר מדי לאן לפנות כרגע, בסך-הכל רציתי לדעת אם יש מצב שיש מקום לאיזה חיטוב קצרצר על-מנת לא לסיים את התקופה הזו באח"ש גבוה מדי שיפגע לי ביכולות האתלטיות (הקוביות לקיץ ווכל מה שמתלווה אליהם רחוקות מלעניין אותי, כרגע לפחות). ואכן קיבלתי אחלה תשובות שהצביעו פה אחד על להמשיך במסה.בוודאי שהגיוני ששוקל 90, ביחוד אם הוא כדורגלן שאז מסת השריר בפלג הגוף התחתון תהיה גבוהה באופן יחסי לזאת של פלג הגוף התחתון.
קשה לקבל רשמים מהתמונה, חסרה פרספקטיבה ובכל אופן, אין טעם לשאול לעצתם של אחרים בנוגע למסה/חיטוב מבלי שיש להם מושג מה מטרתך. אחד מעוניין במסת שריר רצינית ואחר חייב את הקוביות לקיץ גם במחיר של מסת שריר מינימלית.