הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי תזונה בזמן חיטוב

Hello2You

משתמש פעיל
507
75
נק' מוניטין:
143
507
75
עוד כמה זמן שיבוא עליינו לטובה נכנס למוד חיטוב.
השאלה שלי מכייוון שזו פעם ראשונה שאני מחטב ( אחרי שנה פלוס מסה וממשיך לספור)
אשמח לדעת איזה תוספים הייתם ממליצים לקחת בחיטוב.
לדוגמא
שורפי שומן, בולשייט או באמת עובד.?
Pre workout משהו מיוחד אולי שנותן יותר אנרגיה.
ויטמינים למינהם וכו.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

• פותח/ת השרשור
התכוונתי לחוקיים, למרות שעל הלא חוקיים גם לא הייתי שם אפילו חצי גרוש, מסיבה פשוטה, כמאמן עבדתי עם המון אנשים, וכולם ירדו במשקל שנכנסו לגרעון קלורי, בחיים שלי לא חוויתי עם מתאמן מצב של תקיעה במשקל גם כשהם הגיעו ל6-7% שומן, ככה שבחיים לא ראיתי את הצורך הזה לשורפי שומן מכל סוג שהם - חוקיים ולא חוקיים.
אני אומר, אם כבר החלטת לאתגר את עצמך בריאותית בשביל הספורט תקנה סדרואידים זה יעשה עבודה פי 1000 יותר טובה. וגם באותו מחיר כספי

יהמובין למשל שהחוקיות שלו דיי שנויה במחלוקת נחשב לשורף שומן שלפי מה שאני שמעתי חזק מאוד
כמו כן קלן הוא גם סוג של שורף שלוקחים בזמן חיטוב.
אבל כמובן אתה צודק עם כבר אני פונה ללא חוקיים אני כבר יעשה את זה כמו שצריך.
אבל כרגע נלך על החוקי

ממתי חוקי / לא חוקי זה אינדיקציה להשתמש במשהו..
ומה זאת אומרת כמו שצריך? מישהו שלא על אנאבולים ומתשמש בקלן זה לא "מוצדק" ?
יהומבין די חלש ויעיל על אש נמוך..

האם זה נכון גם למי שרוב החלבון שלו זה מאבקות ולא ממזון?
למה לא? אני לא יודע מה קורה עם חלבון מאבקות צמחוניות כמו אורז, אבל אבקת חלבון "רגילה" כמו מי גבינה או קזאין מכילה חלבון מלא וטוב כולל BCAA בכמות מספקת.
שוב מזכיר על קטבוליזם בבוקר
גם זה נעוץ כנראה בתפיסה לפיה לתזמון האכילה יש חשיבות, שהיא ככל הנראה תפיסה לא נכונה. המאמר הזה אינו מתייחס ישירות לצריכת חלבונים על הבוקר, אבל כדאי לך לקרוא אותו בכ"ז (או את המקור באנגלית אם זה יותר קל לך). אם אתה מכיר מחקר שתומך בעמדה שלך, אשמח לקבל קישור.

יהמובין למשל שהחוקיות שלו דיי שנויה במחלוקת נחשב לשורף שומן שלפי מה שאני שמעתי חזק מאוד
כמו כן קלן הוא גם סוג של שורף שלוקחים בזמן חיטוב.
אבל כמובן אתה צודק עם כבר אני פונה ללא חוקיים אני כבר יעשה את זה כמו שצריך.
אבל כרגע נלך על החוקי
יוהמבין זה חרטא שלא עובד וכל מי שניסה אותו וירד זה כי הוא היה בגרעון קלורי, קלן חזק יותר ולכן הוא עף בחדרי כושר כמו סוכריות, אבל בעל הרבה תופעות לוואי לא נעימות כל כך.

עכשיו בוא אני ישאל אותך כזה דבר, תקח מחשב נייד עם 60% סוללה, ותשתמש כל יום ב2% סוללה, ותטעין אותו ב1% סוללה אחד, אני מניאק עם הסוללה לא תגמר תוך 60 ימים, זה משוואה פשוטה, יש לך מאגר אנרגיה גדול (רקמות שומן) תאכל פחות ממה שהגוף דורש והרקמות שומן יתרוקנו לאט לאט, ואם היה באמת מצב של תקיעה כמו שאנשים נוהגים לומר, כנראה שהרבה מאוד יהודים לא היו מתים בשואה מרעב, זה שתקח שורף שומן לא ישנה את המציאות זה סתם לזרוק כסף לאנשים שסוחרים בזה תאמין לי. הבאתי שתי מתאמנים ל6% שומן רק בחודשיים האחרונים, הם לא השתמשו בקפאין אפילו

• פותח/ת השרשור
יוהמבין זה חרטא שלא עובד וכל מי שניסה אותו וירד זה כי הוא היה בגרעון קלורי, קלן חזק יותר ולכן הוא עף בחדרי כושר כמו סוכריות, אבל בעל הרבה תופעות לוואי לא נעימות כל כך.

למען האמת ראיתי תוצאות של קלן ולא ככ התלהבתי
סבבה הוא מוריד הוא נחשב סטרואיד לחיטוב אבל או שהם לא השתמשו בו נכון או שלא יודע מה כי לא התלהבתי בכלל מהתוצאות.
כמובן שאני לא מוריד מערכו של קלן אבל על פני השטח לא ראיתי תוצאות משוגעות

למען האמת ראיתי תוצאות של קלן ולא ככ התלהבתי
סבבה הוא מוריד הוא נחשב סטרואיד לחיטוב אבל או שהם לא השתמשו בו נכון או שלא יודע מה כי לא התלהבתי בכלל מהתוצאות.
כמובן שאני לא מוריד מערכו של קלן אבל על פני השטח לא ראיתי תוצאות משוגעות
שמע קלן עובד, אין פה ספק, ובטוח שטוב יותר מיוהמבין, שלדעתי לא יעיל בכלל, אבל בסופו של דבר גרעון קלורי היא מילת המפתח בחיטוב, וכשאוכלים נכון, רואים שלא צריך שורפי שומן כדי להגיע לאחוזי שומן נמוכים, ואם אתה אומר שקלן לא עזר לך אז זה עוד יותר מחזק את עמדתי בנושא

• פותח/ת השרשור
שמע קלן עובד, אין פה ספק, ובטוח שטוב יותר מיוהמבין, שלדעתי לא יעיל בכלל, אבל בסופו של דבר גרעון קלורי היא מילת המפתח בחיטוב, וכשאוכלים נכון, רואים שלא צריך שורפי שומן כדי להגיע לאחוזי שומן נמוכים, ואם אתה אומר שקלן לא עזר לך אז זה עוד יותר מחזק את עמדתי בנושא
עוד לא הייתי בחיטוב למען האמת, אכל אם אתה אומר שקלן עוזר בחיטוב תמיד מומלץ לקחת עזר

תמיד מומלץ לקחת עזר
גם סטרואידים עוזרים, למה קלן כן וסטרואידים לא?
ואם אתה כל כך רוצה עזרים למה אתה לא על סייקל עכשיו??
אני אצטט את עצמי שוב
אם כבר החלטת לאתגר את עצמך בריאותית בשביל הספורט תקנה סדרואידים זה יעשה עבודה פי 1000 יותר טובה. וגם באותו מחיר כספי
ושלא תבין אותי לא נכון, כמאמן, אני לא תומך בשורפי שומן וסטרואידים מכל סוג שהם, אני חי בסביבת חברים שרבים מהם משתמשים, אני מכבד אותם וכל אחד בדרכו שלו, אבל אני לא אמליץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית