עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בפורטל אתה תמצא הכול, www.kilogram.co.il.שלח לי מאמר
אני אומר לך שקראתי מה אתה אהבל מה אתה לא מבין ולא מצאתי אם התפקיד שלכם לעזור אז למה אתם לא עוזרים
איך הגעתי לתוצאה הזאתי אם באיזה אתר לתפריט תזונה למשקל 65 קלוגרם רשום 2700 קלוריות
תשמע, אם לא טוב לך אתה לא חייב. גישה כזאת לא תתן לך כלום (לא רק בפורום.. אף אחד לעולם לא יאכיל אותך בכפית)אז מה עזרה אמיתית פה אהה? תגיד לי למה קראתי הרבה מאמרים פה בטוח מעל 30
נשמע הגיוני, איך חישבת את האימונים?אבל קראתי מלא חרשתי עליו יצא לי 2010 בלי פעילות גופנית אז הנה אני שואל שאלה
אם אני מתאמן בחדר כושר למסה אז אני צריך להוסיף 400 ובשביל להיות במאזן חיובי צריך עוד 300 בין 500 אז יצא לי הכל ביחד 2800 בערך זה נכון לפי הנתונים שלי??
נשמע ממש הגיוני, אבל אין נוסחת קסמים.אבל קראתי מלא חרשתי עליו יצא לי 2010 בלי פעילות גופנית אז הנה אני שואל שאלה
אם אני מתאמן בחדר כושר למסה אז אני צריך להוסיף 400 ובשביל להיות במאזן חיובי צריך עוד 300 בין 500 אז יצא לי הכל ביחד 2800 בערך זה נכון לפי הנתונים שלי??
נשמע הגיוני, איך חישבת את האימונים?
טוב אז מאיפה אני יודע את כול מה שאני יודע אמא שלי גילתה לי?
ראבאק תקרא קצת במאמרים ותשכיל לא כזה קשה.
כשאתה הולך בהליכון כתוב לך כמה זה יוצא.(משקל *10)+(גובה * 6.25)-(גיל* 5)+5=BMR
ואז אני מכפיל את התוצאה ב 1.2 = RMR מה שאני שורף ביום בלי פעילות גופנית
למה מה אתה לא מכיר את הנוסחה הזאתי ?
לפי מה אתה עושה אם לא?
זה באמת לא מופיע שם כמה אני שורף באימונים ריצה הליכה דברים כאלה עשיתי את זה דרך מחשבון.
תלויי אם אתה מרים כבד או קל וכמה זמןכשאתה הולך בהליכון כתוב לך כמה זה יוצא.
אימון משקולות נע בין 100-200 קלוריות.
וזה לא כזה קשה לדפוק חיפוש פה באתר עם המילים קלוריות ואימון משקולות.
וואו תקשיב אחי אתה שואל עשר אלף שאלות שיש להם תשובות במאמרים ראבאק תקרא קצת ותחזור .ל
תלויי אם אתה מרים כבד או קל וכמה זמן
אז רגע התוצאה כולל פעילות גופנית זה מה שאני צריך ביום?
וואיי אבל איך עכשו אני עושה תפריט ? 😭
אז רגע כדי לעלות במסה צריך לעשות 1.8 כפול משקל גוף 65 ק"ג כדי לדעת את החלבון שצריך?
ושומן זה? משקל 65 ק"ג כפול 1
והקלוריות שנשארו עושים לחלק ל 4 ומה שיוצא זה גרם הפחמימה?
מה שרשמתי פה זה בשביל לעלות מסת שריר ?
טוב גם תזלזל .חחח תגיד בן כמה אתה בכלל נראה לי אתה לא יודע כלום
לא נאכיל אותך בכפית ומה הקטע לבן 13?אתה בן 13 ? אם כן למה לי להקשיב לך -.- אתה לא יודע כלום שאלתי שאלה זה נכון כן או לא?
כל כך קשה לאמר אם זה נכון תגיד לי אה?
או שאתה לא יודע אז אתה אומר לקרוא במאמרים