הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה למתאמן בחדר כושר

ilanmk11

מושעה
336
4
נק' מוניטין:
-4
336
4
קנטרי גן עברון בנהרי
אני בן 17 וחצי שוקל 65 קילו גובה 1.78
כמה חלבונים פחמימות שומן קלוריות כל ארוחה ולכמה אני צריך להגיע בכל הארוחות ביחד ?

ואחרי אימון צריך לאכול הכי הרבה?

נערך לאחרונה:
מצטער, כשאתה שואל אם צריך לאכול אחרי אימון הרבה מצביע על זה שקראת 0 מאמרים בפורטל. באמת שהפורטול בקילוגרם הוא הכי מושקע בארץ ובאמת שצריך לקרוא פעם אחת כל מאמר שם ויש לך בסיס מעולה. במקום זה אתה בא לפה ושואל שאלות, שב ותקרא שם ואם יש לך אחרי זה שאלות נשמח לענות, אבל לא על שאלות כאלה.

• פותח/ת השרשור
לסדר את השאלות שלי? יש לך בעיה?
שאלתי לפני אם הכפלתי נכון
ואתה בא לי בציניות אלק

לסדר את השאלות שלי? יש לך בעיה?
שאלתי לפני אם הכפלתי נכון
ואתה בא לי בציניות אלק
לא. שב תקרא מאמרים בפורטל, תראה שיש שם תשובות לכל השאלות שלך ושאתה לא צריך לשאול שום שאלה. לילה טוב.

• פותח/ת השרשור
מצטער, כשאתה שואל אם צריך לאכול אחרי אימון הרבה מצביע על זה שקראת 0 מאמרים בפורטל. באמת שהפורטול בקילוגרם הוא הכי מושקע בארץ ובאמת שצריך לקרוא פעם אחת כל מאמר שם ויש לך בסיס מעולה. במקום זה אתה בא לפה ושואל שאלות, שב ותקרא שם ואם יש לך אחרי זה שאלות נשמח לענות, אבל לא על שאלות כאלה.

לא על שאלות כאלה?
"אם צריך להכפיל משקל גוף ב 1.8 לדעת את החלבון
ושומן להכפיל ב 1
וקלוריות שנשארו לחלק אותן ב 4
זה מה ששאלתי מה הבעיה מאיפה הבאתי את זה מקיבינימט?

לא על שאלות כאלה?
"אם צריך להכפיל משקל גוף ב 1.8 לדעת את החלבון
ושומן להכפיל ב 1
וקלוריות שנשארו לחלק אותן ב 4
זה מה ששאלתי מה הבעיה מאיפה הבאתי את זה מקיבינימט?
אם זה כתוב במאמר זה נכון, למה אתה צריך את האישור שלנו? זה לא שמנסים לעבוד עלייך..
קיצר, 1.8 גרם חלבון. פחמימות ושומן זה לא כל כך משנה, איך שבא לך. קיבלת אישור להמשיך לבנות את התפריט.

• פותח/ת השרשור
מה ההבדל אם אני מכפיל ב1.8 או 1.2 רשום שמה בפורטל בין זה לזה אבל מה הכי עדיף זה מה שרציתי לדעת

חבל ששאלה כזאת הפכת לנושא של 3 עמודים. שיהיה יום טוב. אם יש לך עוד שאלה בנושא תשאל פה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית