הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ במסה וקשה לי לאכול

מצב
השרשור נעול

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
פרטים,

משקל: 74.4.
אחוזי שומן: 17-18.

מותר לי לאכול בסביבות ה2000 קלוריות ביום, ומאחר שאני במסה אני צריך לשמור על מאזן קלורי חיובי, הבעיה היא.. שזה קשה, לא יודע מה לאכול.
אני לא רוצה לאכול שטויות, כי אם אני אוכל שטויות.. תוך דקה אני מגיע ל3 אלף קלוריות. אני מגיע משהו כמו ל1500 קלוריות ביום ואני ממש לא רוצה את זה...
מישהו יכול להמליץ לי על דברים לאכול? ד"א, שיבולת שועל, יש מתכון מומלץ, יש למישהו?

כשהייתי במסה לא היה לי יותר מידי תיאבון. מה שעשיתי על מנת להתרגל לכמויות אוכל גדולות זה לאכול ארוחה גדולה ממש בבוקר(גג 10 דקות אחרי השינה) וככה פחות או יותר התרגלתי לכמויות גדולות. לולא זה גם לא הייתי מרגיש רעב אפילו שעה אחרי השינה. ממליץ לך לנסות.
לגבי שיבולת שועל יש המון מתכונים. כמה אופציות -
1.לאכול עם חלב כמו קורנפלקס. אפשר להוסיף סקופ חלבון/פרי כלשהו מעל/בצד.
2.לטחון בבלנדר עם עוד מאכלים.
3.להרתיח את השיבולת שועל שאז נהפכת לרכה.
4.להכין חביתת שיבולת שועל עם ביצים(לטחון בבלנדר X גרם ש"ש וY ביצים, לשפוך למחבת ולהכין).

• פותח/ת השרשור
כשהייתי במסה לא היה לי יותר מידי תיאבון. מה שעשיתי על מנת להתרגל לכמויות אוכל גדולות זה לאכול ארוחה גדולה ממש בבוקר(גג 10 דקות אחרי השינה) וככה פחות או יותר התרגלתי לכמויות גדולות. לולא זה גם לא הייתי מרגיש רעב אפילו שעה אחרי השינה. ממליץ לך לנסות.
לגבי שיבולת שועל יש המון מתכונים. כמה אופציות -
1.לאכול עם חלב כמו קורנפלקס. אפשר להוסיף סקופ חלבון/פרי כלשהו מעל/בצד.
2.לטחון בבלנדר עם עוד מאכלים.
3.להרתיח את השיבולת שועל שאז נהפכת לרכה.
4.להכין חביתת שיבולת שועל עם ביצים(לטחון בבלנדר X גרם ש"ש וY ביצים, לשפוך למחבת ולהכין).
יש מצב אתה מביא לי ערך תזונתי מדויק של שיבולת שועל לאחר בישול? חיפשתי ולא מצאתי.
לקחתי עכשיו סתם ככה קצת שיבולת שועל וזה טעים רצח 😲

מתכון ש"המצאתי" לפני כמה ימים לש"ש:
ש"ש
מים
חמאת בוטנים
קינמון
בננה
סקופ חלבון טעם בננה

שים הכל בקערה ואז מיקרו וכל חצי דקה-דקה תוציא לערבב ותחזיר עד שזה ניראה טוב.

רק חבל שאני לא יכול לאכול את זה יותר 😵

תאכל דברים שומניים
שתה חלב סתם ככה כשאתה צמא.
חלק מזה זה גם לדעת לדחוף, לאט לאט אתה מרחיב את הקיבה, אחר כך בחיטוב אתה תצטער על זה... (ותהיה רעב כל הזמן).

זה כל האתגר במסה , תגיד תודה שאתה צריך רק 2000 מה יגידו אלה שצריכים לאכול יותר 😋🍴

בלנדר זה החבר הכי טוב שלך
תזרוק את כל הדברים שאמרו למעלה (אני הייתי שם ימבה שיבולת שועל , 2 סקופים אבקת חלבון ,פירות למיניהם שהחשוב זה בנננננננה! חשוב מאוד בננה ,כמובן חלב כי מים זה לחיטוב חח,חמאת בוטנים טבעית של B&D שהיא נוזלית כזאת וקלה לעירבוב,דבש למתיקות או סטיביה ) . בכיף אתה יכול להגיע ככה לאיזה 800 קלוריות וכל מה שיש לך לעשות זה לשתות את זה בכמה שלוקים על הבוקר .
ככה הייתי סוגר פעם על הבוקר איזה אלף קלוריות ,וזה בא בכיף בקיץ כשזה קר ונחמד וטעים.ולא צריך ללעוס כלום .

עם מה שנשאר אתה יכול להוסיף ביצים וקמח ולעשות מזה פנקייקים ,אם יש לך קצת יותר זמן .

ואזהרה ,תתכן מכת פלוצים מחלבון במשך זמן מה .

אם יש לך ימים ממש לחוצים,אפשר לחשוב על גיינר ,סקופ אחד בערך סוגר חצי מקלוריות שאתה צריך ביום .

• פותח/ת השרשור
ואי עזבו אותי אין כמו להיות שחיף !! :D
טוב יהיה טוב אני מניח.. היום בלחץ הגעתי 2300 קלוריות -_-
שרפתי גם איזה 200 באימון.. אז גירעון חיובי של 100? 😲 ז

סלח לי,אבל יצא מכל החורים פוסטים של "קשה לי לאכול במאסה" וזה נראה כמו תקליט שבור,היית עושה חיפוש באתר או אפילו בגוגל ומצרף את המילה ,LBS" והיית מוצא קרטון של פוסטים.
נאלץ לנעול מהסיבה הזו ומהסיבה שאין פה תרבות דיון

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית