הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחילתה של תוכנית SS

גם אני לא מצליח לשבת כמו בתמונה, רק עם גב עגול לגמרי.
ברכיים קדימה, החוצה, ולשבת אחורה.

• פותח/ת השרשור
וואלה תודה חבר'ה

אני אעשה תרגילי מתיחות לפני האימון ואצלם את הסקווט שלי ובטח שאשמח לתגובות

• פותח/ת השרשור
מה אתה מפגר ?

אני שואל.............. בינתיים מה אתה רוצה שאני אשאל, אם מישהו יכול למתוח לי את הרגליים במתיחות ?????
סתום........

אני שואל.............. בינתיים מה אתה רוצה שאני אשאל, אם מישהו יכול למתוח לי את הרגליים במתיחות ?????
סתום........

דני, אני עדין לא הבנתי את הבעיה. כשאתה מנסה להיתישב בצורה כזאת הגב מתעגל ?
מה מונע ממך לשבת ?

לפני שאתה מגיב, באימון הבא תעשה מה שאמרתי לך. שים את הברכים קדימה ואז יהיה לך מקום לשבת אחורה. אתה פשוט מתישב, אתה צריך להרגיש יותר יציב ולהעביר את מרב המשקל לעקבים מבלי להרים את הבהונות.

זו תנועה משולבת, אתה תצטרך לתרגל אותה המון עד שיצא לך לעשות אותה רצוף. תזכור קודם ברכים קצת קדימה ואז מתחיל לשבת אחורה.

כנס לפורם של ריפ, תעבור על הסרטונים והתיקונים אולי תתקל בבעיה דומה לשלך.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי, האמת שאני מוציא בירכיים קצת ומתיישב כמו שאמרת (משתדל לא להוציא בירכיים יותר מדי)
אבל אני ממש מרגיש שאני לא יכול לשבור מקביל (גם בלי מוט) אז אני עושה מדי פעם את מה שאמרת בשביל לעבוד על גמישות (זה באיזור המפשעות), אני יעבור בכל מקרה על הסרטונים של ריפטו.... תודה אחי!
וכן כרגע כשאני מנסה לשבור מקביל בכוח (בלי מוט, בלי כלום) הגב טיפ טיפה מתעגל וכמו שאמרתי אני מרגיש שמה ששמונע ממני לשבור זה האיזור הזה של המפשעות שאני לא גמיש בו מספיק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית