הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ היי

• פותח/ת השרשור Nat1z
  • פורסם בתאריך

Nat1z

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
0
24
0
אני בן 14
שוקל 50
בSS ניטקעתי מלא פעמים בהכל אז אני רוצה להתחיל תוכנית של בילדינג יותר מליפטינג(אני מודע לכך שSS לא תוכנית לליפטינג אך זה תוכנית לעלות תמשקל)
יש לי בעיה אחת ענקית שהייתה לי ועכשיו יש לי בSS ובגלל זה אניל א רוצה יותר צריך לאכול הרבה ואני רוצה לאכול יותר בהדרגיתיות כל זה הזמן שאת זה אני יוכל לעשות בבילדינג ואם אני יעשה בליפטינג זה פשוט לא יעלה לי תמשקלים
כרגע המשקלים שלי הם
70 סקוואט
75 דדליפט
35 בנץ
25 מילטרי
אני ממש צריך עזרה בנושא הזה אני מעדיף AB אך אני כן יכול לעשות FBW
סליחה מראש אם יש שגיאות כטיב כי אני בארץ לכמות זמן מסויימת
ואני כן קראתי ואני מבין יש לי ידע ואני מבין שאני צריך לעשות סקוואט עד בערך 100 אבל כבר אני לא יכול אני כבר חודש תקוע ב70
וגם אני רוצה להתחיל בפיתוח גוף
תודה רבה

אתה רק בן 14 יכול מאוד להיות (והגיוני) שאתה לא בשלב גבוה מדי בהתפתחות המינית שלך ורמות הטוסטסטרון שלך לא גבוהות וזה ישתפר בעתיד, מעבר לזה אתה שוקל ממש מעט (לא פרסמת את הגובה שלך) ויכול להיות שמדובר בתזונה לקויה אתה צריך להפקיד על הרבה אוכל (דגש על חלבונים) ותזונה נכונה

• פותח/ת השרשור
אתה רק בן 14 יכול מאוד להיות (והגיוני) שאתה לא בשלב גבוה מדי בהתפתחות המינית שלך ורמות הטוסטסטרון שלך לא גבוהות וזה ישתפר בעתיד, מעבר לזה אתה שוקל ממש מעט (לא פרסמת את הגובה שלך) ויכול להיות שמדובר בתזונה לקויה אתה צריך להפקיד על הרבה אוכל (דגש על חלבונים) ותזונה נכונה
כן אני מאוד רזה מטר 64
ואני כן מנסה לעמוד על איזה שהוא תפריט שהכנתי
ומה אתה אומר על שאר הדברים

• פותח/ת השרשור
אני במקומך הייתי ממשיך בSS בכל זאת
אתה בטוח? לאיזה משקל בערך בסקוואט כי חבר שלי בן 14 גם והוא התחיל מFBW והוא נראה ממש מפותח אז מה נראה לך?
כי הSS מייאש אותי לראות שאני פשוט לא עולה במשקלים

אתה בטוח? לאיזה משקל בערך בסקוואט כי חבר שלי בן 14 גם והוא התחיל מFBW והוא נראה ממש מפותח אז מה נראה לך?
כי הSS מייאש אותי לראות שאני פשוט לא עולה במשקלים
תרשום את התזונה שלך (פה או בפורום תזונה ותוספים) ונראה אם שם הבעיה, יכול להיות שגם הטכניקה בתרגילים לא טובה.
ושוב יש גם את עניין ההתפתחות

• פותח/ת השרשור
תרשום את התזונה שלך (פה או בפורום תזונה ותוספים) ונראה אם שם הבעיה, יכול להיות שגם הטכניקה בתרגילים לא טובה.
ושוב יש גם את עניין ההתפתחות
בסדר רק עוד כמה דקות
האם אני צריך להגיע לתלת ספרתי בSS? בגיל 14?

בסדר רק עוד כמה דקות
האם אני צריך להגיע לתלת ספרתי בSS? בגיל 14?
משתנה מאוד מאדם לאדם לפי הנתונים שלך אני מניח שפיזית אתה אדם קטן מאוד אין לך מה להילחץ או למהר יש לך עוד המון שנים לגדול ולהתפתח אז אל תיהיה מתוסכל גם אם בכל זאת בשנה הקרובה לא תגיע לשיפור משמעותי (גם אם חבר שלך בגילך מפתוח יותר - אנשים מתפתחים בקצב שונה).
עצם הרעיון שאתה בונה את הבסיס התנועתי ועקרונות אימון נכונים מאוד יקל עליך בעתיד וזה בסיס מצוין, רק אני מאוד מקווה שאתה באמת מבצע את התרגילים בצורה נכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית