הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בעייה בתזונה במהלך חיטוב

גיא119966

משתמש מתחיל
49
1
נק' מוניטין:
4
49
1
שלום לכולם
לפני כחודשיים וחצי התחלתי חיטוב רגיל 1700 קלוריות ביום עם פחות מ100 גרם פחמימות
הניטרלי שלי זה 2000 קלוריות ואני עושה 3 אימוני אינטרוולים בשבוע ו3 אימוני כח אינטנסיביים בהתחלה הלך טוב
ירדתי באחוזי שומן ועכשיו אני מרגיש תקוע ואני מפחד לרדת בשריר כי אני עדיין מוריד משקל אבל אני לא יודע כמה מזה שומן
אני מאמין שחלק גם שריר
מה אתם ממליצים? לעבור לניטרלי?להוריד עוד בפחמימות אולי ולהעלות חלבון?
תודה
נ.ב כרגע התפריט שלי הוא עם ערכים סופיים:
פחמימה 95 גרם
חלבון 175 גרם
שומן 70 גרם

מסתכלים במראה
יש מצב שאתה לא אובייקטיבי (אפילו לפי הגדרה )

אם אתה יורד לא יותר מקילו בשבוע והמשקלי עבודה שלך עולים ואתה צורך מספיק חלבון אתה לא תרד הרבה שריר

• פותח/ת השרשור
יש מצב שאתה לא אובייקטיבי (אפילו לפי הגדרה )

אם אתה יורד לא יותר מקילו בשבוע והמשקלי עבודה שלך עולים ואתה צורך מספיק חלבון אתה לא תרד הרבה שריר
יש בזה משהו טוב נראלי אני אלך על שבועיים דל פחמימה שבועיים עם 100 גרם פחמימה ונראה מה עובד יותר טוב

כן אני כבר 3 חודשים כמעט בחיטוב על 90 גרם פחמימה ככה ואני יורד לאט אבל בכל מקרה אני לא רוצה לשקול פחות מ69 קילו
אני לא מבין מה אתה עושה. אתה יושב על 90 גרם ואתה ממשיך לרדת אז אתה ממשיך ככה אם לא אתה יורד לפחות פחמימה מה זה יעזור לעלות ל100?

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה אתה עושה. אתה יושב על 90 גרם ואתה ממשיך לרדת אז אתה ממשיך ככה אם לא אתה יורד לפחות פחמימה מה זה יעזור לעלות ל100?
כי אמרתי לך כבר אני מרגיש תקוע מבחינת אחוזי שומן אבל אני עדיין יורד במשקל אז אני מנסה לגוון
אולי יותר פחמימה יכול לעזור זה מאוד אינדיבידואלי

כי אמרתי לך כבר אני מרגיש תקוע מבחינת אחוזי שומן אבל אני עדיין יורד במשקל אז אני מנסה לגוון
אולי יותר פחמימה יכול לעזור זה מאוד אינדיבידואלי
ההגיון שלך עובד ככה:
אני לא יורד במשקל אז בוא נדפוק בורקס אולי זה יעזור למוטבוליזם.

דבר ראשון אני לא יודע בגלל זה שאלתי
דבר שני אתה יכול לתת עצות במקום לנסות לקטול כל דבר שאני אומר
אני עניתי לך.
ואתה ענית לי שאתה משחק עם הפחמימה כאילו שזה יעזור. אז שאלתי אם זה ההגיון שלך ואתה ענית לי תשובה לא לעניין.
בכ"מ עניתי לך תוריד פחמימות ותעדכן אם יש שינוי. אם לא תחזור לניטרליי לשבוע שבועיים ותרד בחזרה עוד פעם.

• פותח/ת השרשור
אני עניתי לך.
ואתה ענית לי שאתה משחק עם הפחמימה כאילו שזה יעזור. אז שאלתי אם זה ההגיון שלך ואתה ענית לי תשובה לא לעניין.
בכ"מ עניתי לך תוריד פחמימות ותעדכן אם יש שינוי. אם לא תחזור לניטרליי לשבוע שבועיים ותרד בחזרה עוד פעם.
אוקיי
ואם שקלתי 75 לפני החיטוב ועכשיו אני 71 עד מתי להמשיך לדעתך?כאילו באיזה משקל לעצור או תוך כמה זמן בערך

אוקיי
ואם שקלתי 75 לפני החיטוב ועכשיו אני 71 עד מתי להמשיך לדעתך?כאילו באיזה משקל לעצור או תוך כמה זמן בערך
א. כול אחד נראה אחרת.
ב. אתה יורד למשקל עד שאתה מרוצה מעצמך לא אנחנו. 😃

• פותח/ת השרשור
א. כול אחד נראה אחרת.
ב. אתה יורד למשקל עד שאתה מרוצה מעצמך לא אנחנו. 😃
אני התחלתי מסה ב68 קילו עליתי ל75 ועכשיו אני 71 אז אני מפחד להגיע ל68 כי זה כאילו לא עשיתי כלום
למרות שאולי הייתי יותר אחוזי שומן כשהתחלתי

א. 68 אחרי חיטוב ומסה זה ממש לא אותו הדבר אתה על אחוזי שומן נמוכים יותר ובעל מסת שריר גדולה יותר.(בהסתמך על זה שעשית את הכול בסדר)
ב. למה הפסקת את המסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית