הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עקצוץ בכתף

LiftHeavy

משתמש קבוע
1,128
1
נק' מוניטין:
8,748
1,128
1
התחלתי SS,ואני משום מה מרגיש התחלה של דלקת בכתף(עקצוץ בכתף שמאל)
יש דרך מהירה לזרז את הריפוי? אמרו לי מדי פעם לעשות סיבובי כתף להזרים דם למקום
מה לעשות?
תודה לעונים

עקצוץ לא מעיד בהכרח על דלקת, ויכול לרמוז על עוד הרבה דברים.
כמה זמן אתה מתאמן? פעם ראשונה שאתה עושה פרס? (במילים פשוטות זה יכול להיות שהמערכת העצבית לא רגילה לתנועה ונוצר מעט עומס).
יש לך רקע של בעיות כתפיים? כמה חזק העקצוץ- כואב או מדגדג או ביניהם (יותר קרוב למה?)?

• פותח/ת השרשור
עקצוץ לא מעיד בהכרח על דלקת, ויכול לרמוז על עוד הרבה דברים.
כמה זמן אתה מתאמן? פעם ראשונה שאתה עושה פרס? (במילים פשוטות זה יכול להיות שהמערכת העצבית לא רגילה לתנועה ונוצר מעט עומס).
יש לך רקע של בעיות כתפיים? כמה חזק העקצוץ- כואב או מדגדג או ביניהם (יותר קרוב למה?)?

מתאמן בערך שנה,אולי חצי שנה מתוכם רציני.
הייתי בשבועיים מנוחה וביום רביעי החלתי SS
העקצוץ לא מורגש כ"כ רק בעומס די גדול על הכבד(הרמתי ארגז לדוגמה היום)
כרגע זה לא מהווה בכלל בעיה,מפחד שזה יחמיר

יכול להיות שזה רק המערכת העצבית. אני אתן לך דוגמה (מאוד מתאימה לפורומים אחרים, אבל עדיין דוגמה טובה): לך למכונה של הכפיפת מרפקים ובמקום המשקל שאתה מסוגל לעבוד איתו שים 30 קילו יותר (או משקל כלשהו שיהיה לך מאוד קשה להרים, אבל אפשרי). אם תעשה כמה חזרות (אולי אפילו בראשונה) תרגיש כנראה עקצוצים לכל אורך היד, בפרט באמה.
עקצוץ כזה הוא איתות של המערכת העצבית, איתות שיעלם אחרי שהגוף "יתרגל" לעומס בתנועה הזאת.

וזה המקום להוסיף: יחי הפאמפ!!!

אולי יש בעיה בטכניקה, נסה לבדוק זאת.
בכל מקרה הייתי ממשיך, אם זו דלקת אז אין הרבה מה לעשות זה ישאר ותצטרך לטפל בזה (איבופן או משהו בסיגנון).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית