הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

נראה אש.. אולי נבוא לנסות תחרות פעם ראשונה נראה מה התוצאות שלי יהיו לחזרה אחת עוד כמה ימים

הסרטון ערוך טוב. אבל לדעתי הוא משיג אפקט הפוך אם רוצים להגדיל את מספר המשתתפים ו/או הצופים.
בסרטון רואים הרבה 'סוסים' שמרימים משקל כבד וזה לא משדר ספורט לקהל הרחב.
אם הייתם מצלמים גם את הנוער, נשים ואפילו
שחיפים' זה היה מעביר מסר אחר.

הסרטון ערוך טוב. אבל לדעתי הוא משיג אפקט הפוך אם רוצים להגדיל את מספר המשתתפים ו/או הצופים.
16-17 לא נחשב נוער? יש שם כמה בגיל הזה

על מה אתה מדבר? מצולם שם הרבה נוער.

על מה אתה מדבר? מצולם שם הרבה נוער.
לא זאת הפואנטה, בצפיה שניה ראיתי גם את הנוער. האוירה הכללית בסרטון היא מאוד "קשוחה" ולא פונה לקהל הרחב (בהנחה שזאת המטרה).
תשווו את הסרטו הזה לדוגמא -

לא זאת הפואנטה, בצפיה שניה ראיתי גם את הנוער. האוירה הכללית בסרטון היא מאוד "קשוחה" ולא פונה לקהל הרחב (בהנחה שזאת המטרה).

זה ספורט שהמטרה בו היא להרים כבד.
זה גם מה שמעניין קהל שבא לצפות.

00:46, השחיף הכי חזק שאני מכיר 😃

זה ספורט שהמטרה בו היא להרים כבד.
זה גם מה שמעניין קהל שבא לצפות.
מי שפרסם את הסרטון כתב "ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים."
אני בתור צופה פוטנציאלי ואפילו מתחרה פוטנציאלי, אחרי צפיה בסרטון רמת המוטיבציה שלי לבוא לתחרות במקרה הטוב לא השתנתה ובמקרה הפחות טוב ירדה.
כאמור זאת רק דעתי

מי שפרסם את הסרטון כתב "ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים."
אני בתור צופה פוטנציאלי ואפילו מתחרה פוטנציאלי, אחרי צפיה בסרטון רמת המוטיבציה שלי לבוא לתחרות במקרה הטוב לא השתנתה ובמקרה הפחות טוב ירדה.
כאמור זאת רק דעתי

זה אמור ללמד אותך על האהבה שלך לספורט הזה ומידת הרצינות שלך בו.

זה אמור ללמד אותך על האהבה שלך לספורט הזה ומידת הרצינות שלך בו.
אני כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.
מטרה של סרטון כזה הוא להיות ויראלי כדי להגדיל חשיפה. אני לא אעשה share לחברים שלי שלא בתחום לסרטון כזה.

ידוע לך מי צילם (ואיפה) את הסרטון הזה?

אני כנראה לא הסברתי את עצמי נכון.
מטרה של סרטון כזה הוא להיות ויראלי כדי להגדיל חשיפה. אני לא אעשה share לחברים שלי שלא בתחום לסרטון כזה.
קודם כל תופתע כמה אנשים שלא מהתחום, מביעים עניין רב במה שקורה בתחרויות או אימונים כבדים במכון, מנסיון.
דבר שני הסרטון עצמו הוא טריילר לתחרות הקרובה, מה שאומר שגם המתחרים עצמם אמורים לקבל קצת רייג' ממנו ו"להתעורר".

ידוע לך מי צילם (ואיפה) את הסרטון הזה?
לא יודע
קודם כל תופתע כמה אנשים שלא מהתחום, מביעים עניין רב במה שקורה בתחרויות או אימונים כבדים במכון, מנסיון.
דבר שני הסרטון עצמו הוא טריילר לתחרות הקרובה, מה שאומר שגם המתחרים עצמם אמורים לקבל קצת רייג' ממנו ו"להתעורר".
אני שמח לשמוע, זה מצוין

• פותח/ת השרשור
אני מצלם ועורך את הסרטונים האלו.

חנן, PL הוא ספורט אינטנסיבי עם רמות אנדרנלין גבוהות, המון רייג' והמון כיף.
with that been said
הוא לא מתאים לכל אחד, ולא כל אחד שעושה סקוואט בנץ' דדליפט הוא פאוורליפטר. זה ספורט שהוא מעל הכל דרך חיים המבטאת את הפילוסופיה של העוצמה. קל מאוד לדעת אם זה מדבר אליך או לא, פשוט מאוד - אם אהבת את הסרטון או לא.

מה שקורה בסרטון זה בדיוק מה שקורה בתחרויות. הכאפות, הזעם, האקשן זה מה שעושה את כל ההנאה, וזה בהחלט לא חייב להתאים לכולם. PL הוא לא קרוספיט והטריילר בהתאם.

עם כל זאת, אני מעודד אותך לבוא ולהתחרות ולראות שהחבר'ה האלה נראים כמפלצות רק על הבמה, מחוצה לה הם אולי האנשים המדהימים ביותר שתוכל אי פעם לפגוש, באחריות.

בברכה,.

@THEDJSKAY1
כמו שכתבתי בפוסט הראשון, הסרטון ערוך טוב.
בהמשך למה שאתה כתבת שאתם רוצים להגדיל את התפוצה.
לדעתי מתן דגש על הרייג׳ והצגה של מתחרים שנראים כמעט אותו דבר.
לא תגרום לי עם טוטאל 300 לבוא ולנסות להתחרות, כי התחושה שזאת לא ׳מסיבה׳ בשבילי בדיוק כמו שפלייר למסיבה עם בני נוער רוקדים מסמן לי על אופי האירוע.

@THEDJSKAY1
כמו שכתבתי בפוסט הראשון, הסרטון ערוך טוב.
בהמשך למה שאתה כתבת שאתם רוצים להגדיל את התפוצה.
לדעתי מתן דגש על הרייג׳ והצגה של מתחרים שנראים כמעט אותו דבר.
לא תגרום לי עם טוטאל 300 לבוא ולנסות להתחרות, כי התחושה שזאת לא ׳מסיבה׳ בשבילי בדיוק כמו שפלייר למסיבה עם בני נוער רוקדים מסמן לי על אופי האירוע.

אז יש 2 אופציות:
1. לא תצא מאזור הנוחות שלך ולא תגיע להתנסות ולהתחרות על מנת לצבור נסיון ולקבל מוטיבציה להמשך, וזה ישאיר אותך באותו מקום ,מפוחד ומאוים.
2.תגיע להתחרות למרות ה"חשש הכבד" גם אם לא מובטח לך פודיום ומדליות, תצבור נסיון תחווה חוויה שקשה לתאר במילים ותראה שהשד לא נורא כל כך ותקבל דחיפה ענקית להמשך האימונים והעיסוק בלהתחזק כמה שניתן.

אף אחד מאיתנו לא הגיע לתחרות ראשונה עם טוטאל 1000 תאמין לי .
כרגע משתמע מדברייך שאתה לא רואה את עצמך מתברג גבוה מבחינת תוצאה ולכן זה לא מדבר אלייך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית