הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיא ישראל בנץ' פסיכי לא רשמי

elchonon

משתמש על
13,513
13,610
נק' מוניטין:
8,167
13,513
13,610
חדרי כושר מזדמנים
אליה פינץ חבר טוב שאני מכיר אישית שנים שמתאמן אצל האחד והיחיד אליהו הנקין.
הוא טבעי לחלוטין, בחור ישיבה בן 21.

עשה היום את הבלתי יאומן, לחץ 240 ק"ג דדסטראט.

השיא הקודם היה של יגאל מוטדה בתחרות 237.5 ק"ג עם בית מרקחת.

לא יאומן מה שאליהו הנקין הכין במרתף בירושלים

• פותח/ת השרשור
בתקופה הראשונה שלי בPL וחדכ הייתי עושה טקסים ומנסה להכניס את עצמי לקריז בערך כל סט.
זה עוזר בהתחלה, בטווח הארוך זה שורף.

FAST FORWARD שמונה שנים בערך:
החלטתי שאני חוזר וש95% מהעבודה שלי תהיה רגועה ללא צורך בסטרס/טקסים או קריזים כאלה ואחרים.

מתי אני כן מוצא לנכון לעשות טקס/רייג'/קריז? רק בהרמות מקסימום (מקסימום הכוונה קרובות מאוד לRm1 או RM1 ולא נפח קשה או טריפל קשה).
טקס כזה או אחר צריך לתת אדג' ביחס לאימון רגיל ולא להיות הרגל לכל אימון.

הטקס שתבחר לעצמך זה כבר אישי לך בהתאם למה שאני יודע שמדרבן אותך ומכניס אותך למצב של 'Go time'.
הרבה טקסים מיותרים ומזיקים אפילו.
ויש יתרון גדול להתרגל להתאמן בלעדיהם שיהיו אפקטיביים יותר כשתצטרך אותם.

אבל אני רוצה להציג כאן דוגמה מהיום, המתאמן שלי כבר בכניסה הראשונה שלו שבר שיא ישראל בנץ' לקטגוריה שלו, ובכניסה השניה הוא נכנס למשקל שידענו שיש לו, אבל היה איזה חוסר ריכוז או חשש שפסל את ההרמה.

אני תמיד ממליץ למתחרים להתחרות בדיוק כמו האימונים שלהם, בלי הבדל, וזה מה שהוא עשה בכניסה השלישית והצליח.

ברגיל שלו בבית לבד הוא אוהב לצעוק לפני, לדעתי בגלל שלא נעים לצעוק ליד אנשים, זה הפריע לביטחון ולריכוז שלו, ולכן או נכשל.

בכניסה השלישית הוא כבר הרגיש הרבה יותר בנוח לצעוק, וההרמה הייתה מדהימה.

כשאתה מוצא מה שעובד לך, אתה צריך להיצמד לזה.

Login • Instagram

Facebook
  1. אני לא מתאמן על בנץ' אונלי אלא PL (סקוואט, בנץ', דדליפט). יש הבדל בכמה רחוק אפשר להגיע כשמתאמנים על כולם ביחד, לעומת כמה אפשר להגיע אם מתאמנים על הרמה אחת (חוץ, כמובן, מיצורי פלא כמו אלחנן, אדיר, ועוד כמה). זה נכון במיוחד כשכמות השערות הלבנות בראש גדולה יותר.
  2. הבנץ' שלי לא מרשים במיוחד ביחס למישהו אחר, אבל אותי הוא כן... וזה מה שחשוב בעצם, לא?
  3. בוודאי שהיו תקיעות, "החיים קורים" כמו שאומרים, ואף אחד לא וולברין באמת. בטח לא זקן שלא נגע מעולם ב"חומרים". אבל זה בדיוק המקום של הספורט הזה בחיים - תמיד להתקדם. זה גם בדיוק המקום של מאמן אמיתי: מלומד, מאמין בך, ומנוסה - הוא המשענת שלך ביציאה מכל סוגי ההיתקעות, וזה אולי לב הקשר שנוצר ביניכם עם הזמן.
  4. כן, שברתי שיאים, זה לא מסובך כשאתה המתחרה היחיד במשקל ובגיל שלך... אבל זה הולך ונהיה יותר קשה, למרבה השמחה, כי יש יותר מודעות ויש יותר מתאמנים. חוץ מזה, הזמן לא פועל רק עלי אלא על עוד שניים שלושה חבר'ה בעולם, אז מתחילים להיות לי מתחרים:sarcastic:. אבל ברצינות, השיאים הם באמת, אבל באמת לא העניין או המטרה.
כיף לראות אותך בתחרויות, כשאני אגדל אני רוצה להיות בדיוק כמוך.
עדיין מאוד שמן
גם ג'ינג'י, מה הקשר?
מרים יותר ממה שאי פעם הורם בארץ עם כימיה, והוא טבעי לחלוטין.
הבחור מגרד את ה600 פאונד טבעי בבנץ', את מי מעניין אם יש לא חור במקום אף? זה כזה לא קשור וטיפשי הדעה שלך בעניין.

בריצה ובשחיה לא מעניין קטגוריות משקל, הדבר נכון ברמת העיקרון בפאוורליפטינג, את מי זה מעניין ה145 ק"ג בנץ' שלך מול כמעט רבע טון גם אם זה היה אדם ששוקל 200 ק"ג?

הבחור כולה 135 ק"ג, והוא גוש שריר, הסקוואט והדדליפט שלו גם כן מדהימים, מדובר כאן בספורטאי הכי מבטיח בארץ בפער, והוא רק בן 21.

לעבור אותו גם עם בית מרקחת צמוד ו20 שנה לא תצליח, הרבה יותר קל להסיט ומזער את ההישג כששלך נראה כל כך אפסי ליד שלו.

בתור חבר שלו, אני שואב ממנו השראה, חבל שאתה לא יודע לעשות את זה, ספורטאי מוצלח זה לא מישהו עם נקודת פתיחה טובה, זה מישהו שיודע להמשיך ולהגיע רחוק למרות הכל בזכות כלים יותר מפותחים מלפסול כישרון נדיר.

גם המון מסת שריר.
אני גם מאמין שלפני תחרות הוא שומר..
איזה שומר הוא בOPEN מה אכפת לו
המון מסת שריר ועדיין מאוד שמן

גם ג'ינג'י, מה הקשר?
מרים יותר ממה שאי פעם הורם בארץ עם כימיה, והוא טבעי לחלוטין.
הבחור מגרד את ה600 פאונד טבעי בבנץ', את מי מעניין אם יש לא חור במקום אף? זה כזה לא קשור וטיפשי הדעה שלך בעניין.

בריצה ובשחיה לא מעניין קטגוריות משקל, הדבר נכון ברמת העיקרון בפאוורליפטינג, את מי זה מעניין ה145 ק"ג בנץ' שלך מול כמעט רבע טון גם אם זה היה אדם ששוקל 200 ק"ג?

הבחור כולה 135 ק"ג, והוא גוש שריר, הסקוואט והדדליפט שלו גם כן מדהימים, מדובר כאן בספורטאי הכי מבטיח בארץ בפער, והוא רק בן 21.

לעבור אותו גם עם בית מרקחת צמוד ו20 שנה לא תצליח, הרבה יותר קל להסיט ומזער את ההישג כששלך נראה כל כך אפסי ליד שלו.

בתור חבר שלו, אני שואב ממנו השראה, חבל שאתה לא יודע לעשות את זה, ספורטאי מוצלח זה לא מישהו עם נקודת פתיחה טובה, זה מישהו שיודע להמשיך ולהגיע רחוק למרות הכל בזכות כלים יותר מפותחים מלפסול כישרון נדיר.
קודם כל לקחת את התגובה שלי נורא קשה לא מזערתי או זלזלתי או לא יודע מה שאתה חושב שעשיתי או ניסיתי לעשות סך הכל הגבתי על זה שהוא כתב שזה גוף מטרה כי זה לא

אני לא בתחרות איתו ומן הסתם שאין לי סיכוי לעבור בן אדם ששוקל פי 2 ממני גם עם חומרים
כל הכבוד לו על ה240 אבל לא על זה הגבתי לא הבנתי למה לקחת קשה
זה שהוא פווארליפטר מבטיח לא הופך אותו ללא שמן זה הכל

איך רלוונטי אם הוא שמן או לא לדיון הזה?
לא העלו פה סרטון פוזינג עם בקשה לביקורת על הפיזיק.

• פותח/ת השרשור
איזה שומר הוא בOPEN מה אכפת לו
המון מסת שריר ועדיין מאוד שמן

קודם כל לקחת את התגובה שלי נורא קשה לא מזערתי או זלזלתי או לא יודע מה שאתה חושב שעשיתי או ניסיתי לעשות סך הכל הגבתי על זה שהוא כתב שזה גוף מטרה כי זה לא

אני לא בתחרות איתו ומן הסתם שאין לי סיכוי לעבור בן אדם ששוקל פי 2 ממני גם עם חומרים
כל הכבוד לו על ה240 אבל לא על זה הגבתי לא הבנתי למה לקחת קשה
מציק לך שהגוף שלו מטרה עבור רבים?
האמנת שבחורות רוצות גוף שחיף עם וורידים?

גוף אתלטי בטופ שלו נראה כמו הבחור ה"שמן" כאן, מצטער אם זה מציק לך.

הסטרונגמן הטובים ביותר שמנים, ואפילו מתאגרפים והמתאבקים הטובים ביותר שמנים. הגוף שלהם מטרה, לא רק מכונה מתפקדת היא הטובה ביותר לספורט שלהם.

התגובה שלך לא קשורה להישג שלו, והיא ממזערת אותו ולא קשורה בין אם התכוונת או לא.

שמן זאת לא מחמאה, יכולת לכתוב שהוא חרדי, גם זה לא קשור להישג, כתבת משהו שבא למזער אותו, שהגוף שלא לא צריך להיות מטרה לאחרים, זה פשוט לא יפה.

אני משער לעצמי שיש לך על עצמך לא פחות קולות שליליים כאלו, תשנה את ההתנסחות שלך לאחרים, והגישה שלך לעצמך תשתפר ותגיע הרבה יותר רחוק כספורטאי וכאדם.

אליה פינץ חבר טוב שאני מכיר אישית שנים שמתאמן אצל האחד והיחיד אליהו הנקין.
הוא טבעי לחלוטין, בחור ישיבה בן 21.

עשה היום את הבלתי יאומן, לחץ 240 ק"ג דדסטראט.

השיא הקודם היה של יגאל מוטדה בתחרות 237.5 ק"ג עם בית מרקחת.

לא יאומן מה שאליהו הנקין הכין במרתף בירושלים

איך אפשר להגיע למשקל גוף כזה בלי להגדיל את הקרס ?
הבחור פשוט מפלצת
הוא עושה סייקלים קצרים של חיטוב ואז מסה ?

• פותח/ת השרשור
איך אפשר להגיע למשקל גוף כזה בלי להגדיל את הקרס ?
הבחור פשוט מפלצת
הוא עושה סייקלים קצרים של חיטוב ואז מסה ?
הוא תמיד היה גדול, הוא מעולם לא עשה חיטוב למיטב ידיעתי, ולא סופר קלוריות.
לפני שלוש שנים אני חושב, היה לו בנץ' 170 ק"ג על משקל גוף 120 בערך.

הוא פשוט בחור גדול, גם שרירים וגם שומן, ואני תמיד זוכר אותו ככה.
יש סיכוי שבעתיד היה יעשה חיטוב, הוא דיבר איתי על זה, אבל בנתיים המטרות שלו להרים את המשקלים הכי כבדים הם הרבה יותר חשובים עבורו, והוא בתנופה אדירה, אין סיבה לעשות חיטוב עכשיו.

איך רלוונטי אם הוא שמן או לא לדיון הזה?
בחור פה כתב שזה גוף מטרה אם אין לך פטיש לשמנים זה לא גוף מטרה
מציק לך שהגוף שלו מטרה עבור רבים?
זה לא
האמנת שבחורות רוצות גוף שחיף עם וורידים?
לא
גוף אתלטי בטופ שלו נראה כמו הבחור ה"שמן" כאן, מצטער אם זה מציק לך.
אתלטיקה – ויקיפדיה (wikipedia.org)
הגוף הזה לא אתלטי
מוזמן לחפש את ההגדרה לשמן ולהגיד אם אני טועה או לא
הסטרונגמן הטובים ביותר שמנים, ואפילו מתאגרפים והמתאבקים הטובים ביותר שמנים. הגוף שלהם מטרה, לא רק מכונה מתפקדת היא הטובה ביותר לספורט שלהם.
אוקיי לא אמרתי שלהיות שמן זה רע בשביל מה שהוא מכוון אתה לקחת את זה לכיוון שלילי
התגובה שלך לא קשורה להישג שלו, והיא ממזערת אותו ולא קשורה בין אם התכוונת או לא.

שמן זאת לא מחמאה, יכולת לכתוב שהוא חרדי, גם זה לא קשור להישג, כתבת משהו שבא למזער אותו, שהגוף שלא לא צריך להיות מטרה לאחרים, זה פשוט לא יפה
גם רזה זה לא מחמאה זה ציון עובדה גם חרדי זה לא מחמאה זה ציון עובדה אם הייתי כותב שהוא חרדי גם היית נפגע בשמו? וכותב שאני מזלזל?
אני משער לעצמי שיש לך על עצמך לא פחות קולות שליליים כאלו, תשנה את ההתנסחות שלך לאחרים, והגישה שלך לעצמך תשתפר ותגיע הרבה יותר רחוק כספורטאי וכאדם.
לא כתבתי את זה במטרה לפגוע בו סך הכל הגבתי למי שכתב שגם מבחינת גוף זה מטרה (כי זה לא מטרה לפחות לא גבוה) (לעומת הכוח שזה כן מטרה וכן גבוהה)

אני שם לב (לא פעם ראשונה) שאתה המון פעמים מרגיש מותקף בסתם הערות שזורקים פה

בחור פה כתב שזה גוף מטרה אם אין לך פטיש לשמנים זה לא גוף מטרה
א) מה הבעיה בלהיות שמן (עד גבול מסויים)?
ב) מבין שלך (כמו שלי אגב) ולהרבה אחרים זה לא גוף מטרה אבל אני גם לא רואה איך זה מועיל לקרוא למישהו שמן על גבי הפורום.

יכול להיות שלא לימדו אותך את זה, אבל הדעה שלך לא תמיד מעניינת או רלוונטית לכל דיון - במיוחד כשלא נתבקשת להביע אותה או והיא בכלל לא רלוונטית לנושא של הדיון.

א) מה הבעיה בלהיות שמן (עד גבול מסויים)?
א. יש בעיה (בריאותית) לא שאכפת לי ואני מניח שגם לא אכפת לו
ב. לא כתבתי שיש בעיה סך הכל ציינתי את העובדה שלהיות שמן זה לא גוף מטרה בשביל להיות שמן לא צריך להתאמן לעבוד קשה במיוחד (לפחות לא לרוב האנשים)
ב) מבין שלך (כמו שלי אגב) ולהרבה אחרים זה לא גוף מטרה אבל אני גם לא רואה איך זה מועיל לקרוא למישהו שמן על גבי הפורום.
אני בטוח שהבחור פה יודע שהוא שמן ולא הפתעתי אותו תפסיקו להיפגע בשם אנשים אחרים
יכול להיות שלא לימדו אותך את זה, אבל הדעה שלך לא תמיד מעניינת או רלוונטית לכל דיון - במיוחד כשלא נתבקשת להביע אותה או והיא בכלל לא רלוונטית לנושא של הדיון.
יכול להיות שלא קלטת אבל זה פורום ציבורי כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו מתי שבא לו אם זה קשור או לא קשור מעניין או לא

יכול להיות שלא קלטת אבל זה פורום ציבורי כל אחד יכול לכתוב מה שבא לו מתי שבא לו אם זה קשור או לא קשור מעניין או לא
אמת. יכול לכתוב ולהגיד מה שאתה רוצה.
אבל גם התגובות יהיו בהתאם בדרך כלל.

אני לא בוחר להיעלב בשביל אף אחד, זה לא באמת מעניין אותי. פשוט קצת מצחיק אותי שהדיון הפך להיות סביב השומן של הספורטאי ולא מתמקד באחד הFeats הכי מטורפים שראיתי בחיים.

תמיד אני כותב
להיות שמן זה לא קללה(כמובן אם בדיקות הדם תקינות)

אני כתבתי שזה גוף מטרה,ומה לעשות שעם הכח העצום שלו,מתלווה גם שומן?!

מזל שכולנו שונים וכל אחד מתחבר למשו אחר.
אני מעדיף 200 קילו בנץ
מאשר קוביות עם ורידים

אמת. יכול לכתוב ולהגיד מה שאתה רוצה.
אבל גם התגובות יהיו בהתאם בדרך כלל.

אני לא בוחר להיעלב בשביל אף אחד, זה לא באמת מעניין אותי. פשוט קצת מצחיק אותי שהדיון הפך להיות סביב השומן של הספורטאי ולא מתמקד באחד הFeats הכי מטורפים שראיתי בחיים.
אתם הפכתם את זה לסיפור
אני כתבתי שזה גוף מטרה,ומה לעשות שעם הכח העצום שלו,מתלווה גם שומן?!
אז אם אתה רוצה את הכוח אז הכוח מטרה לא הגוף זה הכל לכתוב זה גוף מטרה זה טיפשות כי אל תגיד שהיית שמח לגוף כזה עם 100 קילו בנצ'

אני שוקל 125 ויש לי אחוז שומן די גבוה והוא נראה בעיניי יחסית חטוב יותר ממני , אבל הוא במשקל גוף של 135 ועם מסת שריר ממש גדולה (ומה נעשה יש גם שומן , אי אפשר להפריד בין השניים) , אבל עדיין הוא נראה מפלצתי (ועדיין לא הבנתי למה אנשים קוראים לזה שמן) .
Obese זה מישהו עם מסת שריר נמוכה ורמת א"ש מאד גבוהה ולבחור יש מסת שריר מפלצתית מה שהופך אותו לענק ולא לשמן .
אם הבחור באמת טבעי כמו שאומרים , אני מאמין שהוא ירש גנים שהתברכו בברכת האל , אבל אם לא זה לא משנה כי הוא מפלצת .

נערך לאחרונה:
מה המספרים לסקוואט ודדליפט?
אגב זה סבבה גם להעיר הערות שליליות אם למישהו בא.
תפסיקו כבר עם הבריונות של הפרוגרסיבים לסתום את הפה לאנשים. סתמו אתם.

הוא שמן בבטן יש לו בן. מה זה משנה, ומי שאל אתכם אם להביע דעה לגבי אחוז שומן שלדעת אנשים הוא פסול או מיותר או כל דבר אחר.

הגישה הדפוקה הזאת תשאיר אתכם בחיים עם הצדק האינפנטילי שלכם, לבד בלי בני אדם שמוכנים לסבול את המזג השתלטני והמטופש הזה, וכאן ספציפית תבריח קהל ומשתמשים.

כל עוד מציינים עובדות ומחווים דעה, זה תקין.
לא צריך להיות חבורת בוטים בריונים בהתקף ocd

מה המספרים לסקוואט ודדליפט?
אגב זה סבבה גם להעיר הערות שליליות אם למישהו בא.
תפסיקו כבר עם הבריונות של הפרוגרסיבים לסתום את הפה לאנשים. סתמו אתם.

הוא שמן בבטן יש לו בן. מה זה משנה, ומי שאל אתכם אם להביע דעה לגבי אחוז שומן שלדעת אנשים הוא פסול או מיותר או כל דבר אחר.

הגישה הדפוקה הזאת תשאיר אתכם בחיים עם הצדק האינפנטילי שלכם, לבד בלי בני אדם שמוכנים לסבול את המזג השתלטני והמטופש הזה, וכאן ספציפית תבריח קהל ומשתמשים.

כל עוד מציינים עובדות ומחווים דעה, זה תקין.
לא צריך להיות חבורת בוטים בריונים בהתקף ocd
אפשר גם להגיד הדעה שלך לא מעניינת, הכל חוזר אליך וקקה בידיך.
אין בעיה שמישהו יביע דעה, שייקח בחשבון שלא תמיד יעריכו אותה.
בריונות פרוגרסיבית גם גרמה לנו לחשוב שהדעה שלנו תמיד חשובה ותמיד מעניינת בכל מצב והרבה פעמים זה לא המקרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית