הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

לא זאת הפואנטה, בצפיה שניה ראיתי גם את הנוער. האוירה הכללית בסרטון היא מאוד "קשוחה" ולא פונה לקהל הרחב (בהנחה שזאת המטרה).
תשווו את הסרטו הזה לדוגמא -

אה יופי, אז בסרטון הזה יש ציצים והתעמלות צורנית אז זה כן פונה לקהל הרחב.
וכמו שהבחור אמר, הטריילר פונה בדיוק לקהל יעד שאוהב את הספורט הזה ומתעניין בו. שאתה בא במטרה "לרצות את כולם" אתה לא משיג כלום.

אה יופי, אז בסרטון הזה יש ציצים והתעמלות צורנית אז זה כן פונה לקהל הרחב.
וכמו שהבחור אמר, הטריילר פונה בדיוק לקהל יעד שאוהב את הספורט הזה ומתעניין בו. שאתה בא במטרה "לרצות את כולם" אתה לא משיג כלום.
חנן לא מנסה לרצות את כולם, הוא מנסה לצאת מהראיה הצרה שפווארליפטינג "לא מתאים לכל אחד". זה ספורט, וכל אחד יכול לעסוק בו, רק שאתם בכוח מנסים להפוך אותו למיוחד יותר מספורט אחר ובכך גם מרחיקים אנשים.
תהפכו אותו לידידותי יותר ואתם תקצרו את הפירות.

חנן לא מנסה לרצות את כולם, הוא מנסה לצאת מהראיה הצרה שפווארליפטינג "לא מתאים לכל אחד". זה ספורט, וכל אחד יכול לעסוק בו, רק שאתם בכוח מנסים להפוך אותו למיוחד יותר מספורט אחר ובכך גם מרחיקים אנשים.

אף אחד לא טוען שפאוורליפטינג כזה מיוחד ורק יחידי סגולה יכולים להשתתף בו.
פשוט בסרטון מראים את התמצית של התחרויות: רייג', הרמות אדרנלין וכו'.
לרוב זה מה שימשוך אנשים שזה בכלל בתחומי עניין שלהם. אתה יכול להפוך את זה לסרטון הכי ידידותי בעולם, אבל זה לא יגרום למישהו ש"רק רוצה קצת יד קדמית וריבועים" להגיע להתחרות.

אף אחד לא טוען שפאוורליפטינג כזה מיוחד ורק יחידי סגולה יכולים להשתתף בו.
פשוט בסרטון מראים את התמצית של התחרויות: רייג', הרמות אדרנלין וכו'.
לרוב זה מה שימשוך אנשים שזה בכלל בתחומי עניין שלהם. אתה יכול להפוך את זה לסרטון הכי ידידותי בעולם, אבל זה לא יגרום למישהו ש"רק רוצה קצת יד קדמית וריבועים" להגיע להתחרות.
אל תלך לקיצוניות, גם את סבתא שלי לא תצליח לשכנע לבוא לרוץ במרוץ 10 ק"מ. אבל טווח התוצאות נע בין 30 דקות שזאת רמה ישראלית גבוהה מאוד ל-75 דקות שכמעט כל אחד יכול לעשות.
יש אוכלוסיה גדלה בחדרי הכושר שעושה סקווט, דדליפט ובקונפיגורציה נוחה לעיכול אולי היו באים להתחרות.
הכל מקרה החסם העיקרי הוא בטח לא הסרטון (אבל זה נושא אחר).

לא כל אחד יכול לעסוק בספורט הזה.

חנן, PL הוא ספורט אינטנסיבי עם רמות אנדרנלין גבוהות, המון רייג' והמון כיף.
with that been said
הוא לא מתאים לכל אחד, ולא כל אחד שעושה סקוואט בנץ' דדליפט הוא פאוורליפטר.
עד כמה שאני יודע, זה ספורט שהמטרה שלו הוא להרים הכי הרבה בסקוואט בנץ ודדליפט.
מה הקריטריון שלך לגבי מי פווארליפטר ומי לא?
זה ספורט שהוא מעל הכל דרך חיים המבטאת את הפילוסופיה של העוצמה. קל מאוד לדעת אם זה מדבר אליך או לא, פשוט מאוד - אם אהבת את הסרטון או לא.
חחחחחחחח, צא מהסרט.
זה ספורט שכאמור, המטרה שלו היא להרים הכי הרבה משקל בשלושה תרגילים ספציפים. דרך חיים? איך דרך החיים של פווארליפטרים שונה מדרך החיים של ספורטאים אחרים? הם במשטר אימונים ותזונה, זה יוצא דופן באיזשהי צורה משאר הספורטאים?
"הפילוסופיה של העוצמה" - חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. של מי זה, קאנט?

אם מישהו לא אוהב את הסרטון זה אומר שהוא לא מתאים לפווארליפטינג? לא כולם צריכים את כל הרעש והצלצולים לפני/בזמן/אחרי/בשביל ההרמות.
מה שקורה בסרטון זה בדיוק מה שקורה בתחרויות. הכאפות, הזעם, האקשן זה מה שעושה את כל ההנאה, וזה בהחלט לא חייב להתאים לכולם. PL הוא לא קרוספיט והטריילר בהתאם.
ובגלל זה התחרויות נשארות מועדון חברים סגור.

נערך לאחרונה:
גם אני חושב שזה לא פונה לקהל הרחב. כפי שחנן ציין, בריצה משתתפים גם אצני עילית שמסיימים את ה10 ק"מ ב30 דקות, וגם שמנים / מבוגרים / חובבנים שמסיימים ב75 דקות. בפאוורליפטינג זה לא ככה, ולדעתי לגרום לזה לקרות יעשה טוב לענף.
שגיאות בתרגום בסרטון כמובן שלא עושות טוב לתדמית.

אבל יש עוד הרבה דברים שצריכים לקרות כדי שזה יהיה ענף רציני. מוזיקה רועשת בזמן ההרמות, כניסה של חברים של הליפטר לבמה כדי לתת לו כאפות וכו' יהיו דברים נהדרים להפסיק איתם כדי שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות כמו שלוקחים למשל WL. זה פשוט מבוצע ומשווק כענף נישה, שזה סבבה, רק לא צריך להתלונן שיש מעט משתתפים, צופים, כסף ופרסים לזוכים שדווקא יש להם פוטנציאל גם להרוויח מכך כסף - אם זה היה משווק נכון. כי יש כאן בישראל כמה ליפטרים מאוד, מאוד מרשימים...

זה פאוורליפטינג. נקודה. מה הטעם לשים ציצים וקוביות אם זו זה לא הספורט?
צריך למשוך עוד אנשים לספורט, אבל לא על ידי ייפוי המציאות, הטריילר מבטא מאוד יפה את הרגעים האמוציונלים בספורט. מי שלא מתחבר לזה, לא יתחבר לפאוורליפטינג. מנסיון כאן באוסטרליה הדרך הכי טובה למשוך מתחרים (לא צופים) זו תחרויות novice ששם רמת הלחץ והציפיות הרבה יותר נמוכה.

זה פאוורליפטינג. נקודה. מה הטעם לשים ציצים וקוביות אם זו זה לא הספורט?
צריך למשוך עוד אנשים לספורט, אבל לא על ידי ייפוי המציאות, הטריילר מבטא מאוד יפה את הרגעים האמוציונלים בספורט. מי שלא מתחבר לזה, לא יתחבר לפאוורליפטינג. מנסיון כאן באוסטרליה הדרך הכי טובה למשוך מתחרים (לא צופים) זו תחרויות novice ששם רמת הלחץ והציפיות הרבה יותר נמוכה.
לא מסכים איתך בכלל. זה מה שפאוורליפטרים עשו מפאוורליפטינג. אבל זה ממש לא חייב להיות ככה. בדיוק כמו שWL מתנהל כמו ענף ספורט רציני, גם פאוורליפטינג יכול. הרייג' וכל הבולשיט מסביב זה *לא* חלק מהענף, זה חלק ממה שליפטרים עשו ממנו, וזה ממש לא חייב להיות ככה. הרייג' אמור להיות עניינו הפרטי של כל ספורטאי, צריך להיות שקט בזמן ההרמה ואף אחד לא צריך להרביץ לו על הבמה במידה ורוצים שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות - שזו הדרך היחידה להכניס אליו עוד משתתפים, צופים וכסף.

כניראה להיות עם טוטאל של לפחות 700 ק"ג (לא כל אחד יכול).
אני לא חושב שהוא התכוון לזה. ממש אין אווירה בתחרויות של "אם הטוטאל שלך פחות מ-X אתה ל פאוורליפטר", ההפך, יש פרגון מכולם וכל הרמה זוכה לעידוד מכולם, בין אם זה 100, 200 או 300 קילו. אני אומר מנסיון כי באתי לשתי התחרויות האחרונות (היחידת שהייתי) עם מספרים נמוכים (טוטאל 530 בקטגוריה של עד 110 זה לא גבוה בלשון המעטה) ואני בהחלט מתכוון להתחרות עוד בלי קשר לכמה הטוטאל שלי ביחס לאחרים.
אני לא יודע למה BLAST התכוון ב"לא כל אחד יכול לעסוק בזה", אני חושב שהכוונה שלא כל אחד מעניין אותו לדחוף את עצמו עד הקצה, להרים את המקסימום שהוא מסוגל, או שפשוט זה קשה מנטלית לאנשים, לא נהנים מזה וכו'

עם דבר אחד אני מסכים, אפשר היה להוסיף אולי קצת בחורות מרימות וילדים מרימים בשביל להראות שלא רק מישהו עם משקלי עבודה עצומים יכול להתחרות אלא כל אחד ואחת בלי קשר לגיל, מין ורמה של כוח.

@WeaKid אם תשווה קטגוריות בין טריאתלון ל PL ההבדל הוא לא כ'כ גדול. בסרטון של הטריאתלון יש ייצוג גדול יותר של האוכלוסיה המשתתפת בהשוואה לסרטון ה pl.

שלא כל אחד מעניין אותו לדחוף את עצמו עד הקצה, להרים את המקסימום שהוא מסוגל, או שפשוט זה קשה מנטלית לאנשים, לא נהנים מזה וכו'
גם אם אני לא מעוניין לדחוף עצמי במאה אחוז עד הקצה, עדיין לא אומר שאני לא יכול לעסוק בPL, ואף להנות מהשתתפות בתחרות. לא כל אחד יוכל להגיע לטופ, לזה אני בהחלט מסכים, אבל "לעסוק", כל אדם בריא מסוגל לעסוק בכל ספורט אשר ירצה ואף להתחרות בו ברמה זו או אחרת.
הסיבות שהצגת תקפות לגבי כל מקצוע ספורט, ולענף הPL אין בלעדיות עליהן. היש מקצוע ספורט שבו על מנת להגיע לרמות הגבוהות ביותר, אין על הספורטאי לדחוף עצמו עד הקצה? חסרים מקצועות שבהם אין קושי מנטלי? כל מי שסיים מרתון (או ניסה לסיים) יוכל לספר לך על קושי מנטלי, כנ"ל אנשים שעולים לקרבות זירה, מתעמלים בהתעמלות מכשירים והרשימה עוד ארוכה מאוד. אז לומר "לא כל אחד יכול לעסוק בספורט הזה", נשמע מהצד קצת כמו חשיבות יתר. PL כבודו במקומו מונח, אך הוא לא שונה במאומה מכל ספורט אחר. לומר שלא כל אחד יכול לעסוק בPL, זה בדיוק כמו לומר שלא כל אחד יכול לעסוק בספורט, וזה כבר קישקוש מוחלט.
אגב, אם המטרה היא אכן לקרב אנשים אל הספורט, להגיד להם שלא כל אחד יכול לעסוק בו, סביר להניח שלא ישרת את המטרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית