הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

לא מסכים איתך בכלל. זה מה שפאוורליפטרים עשו מפאוורליפטינג. אבל זה ממש לא חייב להיות ככה. בדיוק כמו שWL מתנהל כמו ענף ספורט רציני, גם פאוורליפטינג יכול. הרייג' וכל הבולשיט מסביב זה *לא* חלק מהענף, זה חלק ממה שליפטרים עשו ממנו, וזה ממש לא חייב להיות ככה. הרייג' אמור להיות עניינו הפרטי של כל ספורטאי, צריך להיות שקט בזמן ההרמה ואף אחד לא צריך להרביץ לו על הבמה במידה ורוצים שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות - שזו הדרך היחידה להכניס אליו עוד משתתפים, צופים וכסף.
מה לעזאזל? כמובן שזה חלק מהענף.....

מה לעזאזל? כמובן שזה חלק מהענף.....
אתה טוען שאי אפשר לבצע סקוואט, בנץ' ודדליפט בלי זה?
למה אפשר לבצע סנאץ' וקלין & ג'רק בלי זה?
למה אפשר להשתתף בכל ענפי הספורט בעולם בלי זה?
אתה טוען שההגדרה של הענף היא לא סקוואט + בנץ' פרס + דדליפט, אלא סקוואט + רייג' + בנץ' פרס + רייג' + דדליפט + רייג'? רציני?

אתה טוען שאי אפשר לבצע סקוואט, בנץ' ודדליפט בלי זה?
למה אפשר לבצע סנאץ' וקלין & ג'רק בלי זה?
למה אפשר להשתתף בכל ענפי הספורט בעולם בלי זה?
אתה טוען שההגדרה של הענף היא לא סקוואט + בנץ' פרס + דדליפט, אלא סקוואט + רייג' + בנץ' פרס + רייג' + דדליפט + רייג'? רציני?
אפשר לבצע..
כל הרייג' בתחרויות עוזר לשבור את המחסום הפסיכולוגי ו"עוזר" להרים את המשקל ככה שזה די הכרחי...

בWL רייג' פחות טוב כי זה תנועה מדויקת וכנראה שרייג' יהרוס את ההרמה..

אפשר לבצע..
כל הרייג' בתחרויות עוזר לשבור את המחסום הפסיכולוגי ו"עוזר" להרים את המשקל ככה שזה די הכרחי...

בWL רייג' פחות טוב כי זה תנועה מדויקת וכנראה שרייג' יהרוס את ההרמה..
מסכן, הוא בטח לא יצליח להרים כבד:

מסכן, הוא בטח לא יצליח להרים כבד:

גיחחתי קלות...
יש כאלה שנכנסים לרייג' מריכוז לפני ההרמה כמו שהוא עשה הרגע..
הרוב יעדיפו את הצעקות, ההליכה המהירה הלוך ושוב מול המוט בעצבים וכאפות כי ככה הרבה יותר קל להכנס לרייג'.

הרייג' הוא לא חלק מהענף בהיבט מקצועי (אולי..?) אבל אם הוא מספק עידוד פסיכולוגי ונכנס לתרבות ה-"אני מרים" בתחרויות שלנו,
מה רע? 😃

גיחחתי קלות...
יש כאלה שנכנסים לרייג' מריכוז לפני ההרמה כמו שהוא עשה הרגע..
הרוב יעדיפו את הצעקות, ההליכה המהירה הלוך ושוב מול המוט בעצבים וכאפות כי ככה הרבה יותר קל להכנס לרייג'.
אינטרוברטים ואקסטרוברטים יש בכל ענף. זה לא קשור.
אני מבטיח לך שגם בריצת 100 מטר יש מי שיעדיפו שיבואו ויתנו להם כאפות על הגב לפני תחילת המקצה, ושיהיו טראנסים / מטאל ברקע. Can't care less. אתה רוצה שיתייחסו לענף ברצינות - תעשה אותו רציני.

הרייג' הוא לא חלק מהענף בהיבט מקצועי (אולי..?) אבל אם הוא מספק עידוד פסיכולוגי ונכנס לתרבות ה-"אני מרים" בתחרויות שלנו,
מה רע? 😃
שזה הופך את הענף לנישתי, בדיחה, ובעל תנאים לא-אחידים, אפילו אם ברמת ה"לאחד שמו מטאליקה ולשני סקאזי". לי זה לא איכפת, אבל לאדם מן השורה שהוא אולי פוטנציאלי לבוא לצפות / להתחרות (כלומר - להכניס כסף לענף) זה לא נראה כמו משהו שבא לו להכנס אליו. ובטח ובטח כשמדובר על ועד אולימפי שמן הסתם לא יכול להתייחס לזה ברצינות.

אם אתם לא מבינים את ההבדל בין ענף ספורט שאפשר לקחת ברצינות ובין ענף ספורט שהמתחרה הולך לדיג'יי לבקש שישים את השיר שהוא אוהב, ואז עולה עם 3 חברים שלו לבמה בזמן שחצי מהקהל נמצא גם בתוך הבמה וצועק עליו, כשבחלק מהמקרים בכלל אין לו הגבלת זמן להתחיל את ההרמה, אין לי עוד לחדש לכם. הענף הזה ישאר כמו שהוא, נישה, והליפטרים עם הטוטאל הפסיכי לא יוכלו להתפרנס מזה - כי זה לא מוכר (מהמילה sell, לא familiar).

לא מסכים איתך בכלל. זה מה שפאוורליפטרים עשו מפאוורליפטינג. אבל זה ממש לא חייב להיות ככה. בדיוק כמו שWL מתנהל כמו ענף ספורט רציני, גם פאוורליפטינג יכול. הרייג' וכל הבולשיט מסביב זה *לא* חלק מהענף, זה חלק ממה שליפטרים עשו ממנו, וזה ממש לא חייב להיות ככה. הרייג' אמור להיות עניינו הפרטי של כל ספורטאי, צריך להיות שקט בזמן ההרמה ואף אחד לא צריך להרביץ לו על הבמה במידה ורוצים שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות - שזו הדרך היחידה להכניס אליו עוד משתתפים, צופים וכסף.
אין יותר מדי דרכים אלגנטיות להכנס לרייג' אמיתי חוץ מכאפות, אמוניה ומטאל.

שזה הופך את הענף לנישתי, בדיחה, ובעל תנאים לא-אחידים
איך היית מצפה שזה יתנהל אחרת?
בעניין החברמניות של השופטים והכורזים והספוטרים אל מול המתחרים והקהל אני מסכים שיש מקום לשיפור, אבל מדובר בקהילה שעדיין לא גדולה במיוחד (די קטנה אפילו) ובכל זאת מדובר באירוע חברתי.
ובהרבה מפגשי PL בחו"ל יש צעקות ומה לא.. איך זה שונה באופן מהותי כל כך שיגרום למתחרה הפוטנציאלי להירתע?

מה ההגדרה ל"לעסוק בספורט הזה"?
מה ההגדרה ל"לעסוק בספורט הזה"?

הכוונה שלי הייתה בפן המקצועי יותר.
לבצע סקוואט בנצ ודדליפט כחלק משגרת אימונים זה נחמד בדיוק כמו לשחק סטנגה בשכונה ולהיות "שייך" לענף הכדורגל.

אפשר לראות אחוז די גדול של מתחרים בישראל שנטשו את הספורט ולא מגיעים יותר.

אין יותר מדי דרכים אלגנטיות להכנס לרייג' אמיתי חוץ מכאפות, אמוניה ומטאל.
שכל אחד יתמודד בעצמו. את ריי וויליאמס אני רואה מתמודד עם זה יפה מאוד.

איך היית מצפה שזה יתנהל אחרת?
בעניין החברמניות של השופטים והכורזים והספוטרים אל מול המתחרים והקהל אני מסכים שיש מקום לשיפור, אבל מדובר בקהילה שעדיין לא גדולה במיוחד (די קטנה אפילו) ובכל זאת מדובר באירוע חברתי.
ובהרבה מפגשי PL בחו"ל יש צעקות ומה לא.. איך זה שונה באופן מהותי כל כך שיגרום למתחרה הפוטנציאלי להירתע?
לא אמרתי שבחו"ל זה יותר טוב.

הכוונה שלי הייתה בפן המקצועי יותר.
לבצע סקוואט בנצ ודדליפט כחלק משגרת אימונים זה נחמד בדיוק כמו לשחק סטנגה בשכונה ולהיות "שייך" לענף הכדורגל.

אפשר לראות אחוז די גדול של מתחרים בישראל שנטשו את הספורט ולא מגיעים יותר.

אוקיי. אז איפה עובר הקו?

על כל ריי ויליאמס כזה, יש אלפים בסטייל של ליליברידג', kk, זהיר וכו'

מצטער על הציטוטים הלא מוצלחים הדפדפן משתגע לי בפלאפון

אתה מפספס את העניין. העניין הוא שזה מתקיים כי מותר. בעוד הרבה ענפי ספורט היו עושים את זה אם היה מותר. כשזה אסור, לא עושים את זה. ואם זה אומר ששיא העולם בסקוואט יהיה 424 ק"ג ולא 425 ק"ג - אני סבבה עם זה. אבל זה לא מה שיקרה, כמו שראינו ריי וויליאמס מתמודד עם זה נהדר.

אוקיי. אז איפה עובר הקו?

בחו''ל יש לך המון אופציות כמו שאופיר שמתחרה ומתגורר באוסטרליה הסביר.

בישראל אנחנו עדיין קטנים ולא מפותחים מספיק כדי "לרכך" כניסה לעולם התחרויות בספורט הספציפי הזה.
אתה מפספס את העניין. העניין הוא שזה מתקיים כי מותר. בעוד הרבה ענפי ספורט היו עושים את זה אם היה מותר. כשזה אסור, לא עושים את זה. ואם זה אומר ששיא העולם בסקוואט יהיה 424 ק"ג ולא 425 ק"ג - אני סבבה עם זה. אבל זה לא מה שיקרה, כמו שראינו ריי וויליאמס מתמודד עם זה נהדר.

למה לאסור כזה דבר ?
בעיני זה מוסיף המון עניין להרמה.

אתה תופתע איזה מעשים היינו עושים בקרבות mma כדי להכנס לרייג', זה חלק מספורט קצת יותר וולגרי מwl

בחו''ל יש לך המון אופציות כמו שאופיר שמתחרה ומתגורר באוסטרליה הסביר.

בישראל אנחנו עדיין קטנים ולא מפותחים מספיק כדי "לרכך" כניסה לעולם התחרויות בספורט הספציפי הזה.

לפי מה שאני מבין ממך- הקו שמבדיל בין "עיסוק בספורט" לבין סתם לשחק סטנגה בשכונה עובר בהשתתפות בתחרות?

גם אם אני לא מעוניין לדחוף עצמי במאה אחוז עד הקצה, עדיין לא אומר שאני לא יכול לעסוק בPL, ואף להנות מהשתתפות בתחרות.
אני חושב שאם בנאדם לא מעוניין לדחוף את עצמו עד הקצה מבחינת המשקל שהוא מרים, פשוט לא יראה עניין בתחרות. בד"כ מישהו שבא לתחרות בא לתת את הכי טוב שהוא יכול ולא בגישה של "אולי אני יכול להרים X אבל לא בא לי לקרוע את עצמי יותר מדי אני ארים X-10" (אני לפחות חושב שמי שבא לתחרות לא בא בגישה כזאת)
לא כל אחד יוכל להגיע לטופ, לזה אני בהחלט מסכים, אבל "לעסוק", כל אדם בריא מסוגל לעסוק בכל ספורט אשר ירצה ואף להתחרות בו ברמה זו או אחרת.
פיזית נכון, כל אדם בריא יכול לעשות סקוואט בנץ' ודדליפט, כל אדם בריא יכול לרוץ, להתאגרף, וכו', אבל לא לכל אחד זה מתאים (לא רק PL אלא כל ספורט).
הסיבות שהצגת תקפות לגבי כל מקצוע ספורט, ולענף הPL אין בלעדיות עליהן.
מסכים, לא כל אחד יכול לעסוק בכל ספורט. בתיאוריה מבחינה פיזית אולי כן, אבל למשל אולי "אין לי את מה שצריך" מבחינה מנטלית בשביל לסיים ריצת 20 ק"מ, או להתרוצץ בזירה ולחטוף פיצוצים לפנים, או לבוא לבמה ולהרים הכי הרבה שאני יכול בסקוואט בנץ' ודדליפט.
אז לומר "לא כל אחד יכול לעסוק בספורט הזה", נשמע מהצד קצת כמו חשיבות יתר.
הנושא כאן באשכול הוא הספורט הזה ולא ספורט אחר, אז אמרו את זה, זה לא אומר שבכל ספורט אחר כל אחד יכול לעסוק.
כמו שאמרתי למעלה, אני לא יודע למה BLAST התכוון במשפט, אני אומר מה שאני חושב על המשפט הזה ובאופן כללי על הספורט (בתור גם אחד מאוד חסר נסיון בספורט).
אגב לגבי הסרטון, אני אישית בנאדם מאוד רגוע ומופנם, והרייג' שלי לפני הרמה לא כולל כאפות וצעקות, אלא כניסה לריכוז בשקט, עם מוזיקה באוזניות. עדיין לפני שבאתי לתחרות ראיתי סרטונים מהתחרויות בארץ ברוח הסרטון הזה ומאוד התלהבתי מכל האווירה וקיבלתי חשק לבוא...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית