הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

אם רוצים שהענף יתפתח ויתקדם בארץ מכל הבחינות - כמות מתחרים, כמות אוהדים, ספונסרים וחשיפה תקשורתית, יש כמה דברים שחייבים לשנות.
אני אתן כמה דוגמאות והצעות, בנוסף לדברים ש @Beast and cheat אומר שהם נכונים מאוד.

- התנהלות כל התחרות בצורה הרבה יותר פורמלית:
* מלבד המשפט "X המשקל מוכן" (כאשר X הוא השם ושם המשפחה כפי שמופיעים בתעודת הזהות), לא יאמר שום דבר אחר במערכת הכריזה. בלי כינויי חיבה למיניהם, או עידודים מצד המארגנים.
* גידור של שטח גדול הרבה יותר מהקיים כשטח מופרד שבו רק המתחרה הנוכחי והספוטרים יוכלו לשהות. כמו שבWL אזור הבמה שמור למתחרה בלבד, והמשלחת נעצרת במדרגות שלפני הבמה ולא מורשה לעלות עליה. לא ייתכן שלפני כל כניסה חברים של המתחרה מקפצים סביבו וצועקים.

- הפרדה מלאה בין צוות ההנהלה, צוות השופטים והמתחרים. לא ייתכן ששופט שופט לחברים שלו, ושעה אחרי זה שם סינגלט בעצמו ואז השפיטות מתהפכות. עם כמה שתרצו להעיד על עצמכם שאתם הוגנים והגונים, יש פה ניגוד עניינים מובהק שלא יכול להיות חלק מספורט.

- הנגשה לקהל הרחב. אם רוצים עוד קהל, צריך להסביר לקהל הרחב את הספורט. למשל סרטון קריינות בו מסבירים את חוקי התרגילים (ולמה יוצאים דגלי פסילה), וחוקי התחרות. סרטון ווסאח עם מטאל כבד, שאגות ופרצופים לא עושה את העבודה הזו כל כך טוב.

צריך לעשות החלטה - או שישאר המצב הקיים והספורט ימשיך להיות מועדון חברים סגור שמונה לכל היותר 50 איש שנפגשים 3 פעמים בשנה בשביל לעשות ביחד אימון משותף (רק עם פרסים של הספונסר לזוכים), או שיעשו השינויים הנדרשים בהתנהלות האיגוד והתחרויות. עד אז, קשה לקחת את הספורט ברצינות היום (בארץ).

לפי מה שאני מבין ממך- הקו שמבדיל בין "עיסוק בספורט" לבין סתם לשחק סטנגה בשכונה עובר בהשתתפות בתחרות?

בלשרוד תקופות יותר ארוכות מחודשיים או אפילו שנתיים בתחרויות באופן די קבוע.
להקריב מספיק כדי להתקדם מתחרות לתחרות.
עד שזה לא מתקיים, אין פה התקדמות אמיתית של הספורט כולו.

למה לאסור כזה דבר ?
בעיני זה מוסיף המון עניין להרמה.

אתה תופתע איזה מעשים היינו עושים בקרבות mma כדי להכנס לרייג', זה חלק מספורט קצת יותר וולגרי מwl
אף אחד לא מתעניין מה אתה עושה בחדר הלבשה.
אני מדבר על מה הקהל רואה. גם בMMA אתה נכנס לזירה בקלאסה ואף אחד לא מכניס לך רייג' תוך כדי הקרב. מדבר על זירות שנלקחות ברצינות כמובן, למשל הUFC, לא מדבר על זירות שכונתיות בברזיל - זה בדיוק ההבדל.

אם רוצים שהענף יתפתח ויתקדם בארץ מכל הבחינות - כמות מתחרים, כמות אוהדים, ספונסרים וחשיפה תקשורתית, יש כמה דברים שחייבים לשנות.
אני אתן כמה דוגמאות והצעות, בנוסף לדברים ש @Beast and cheat אומר שהם נכונים מאוד.

* מלבד המשפט "X המשקל מוכן" (כאשר X הוא השם ושם המשפחה כפי שמופיעים בתעודת הזהות), לא יאמר שום דבר אחר במערכת הכריזה. בלי כינויי חיבה למיניהם, או עידודים מצד המארגנים.
* גידור של שטח גדול הרבה יותר מהקיים כשטח מופרד שבו רק המתחרה הנוכחי והספוטרים יוכלו לשהות. כמו שבWL אזור הבמה שמור למתחרה בלבד, והמשלחת נעצרת במדרגות שלפני הבמה ולא מורשה לעלות עליה. לא ייתכן שלפני כל כניסה חברים של המתחרה מקפצים סביבו וצועקים.

- הפרדה מלאה בין צוות ההנהלה, צוות השופטים והמתחרים. לא ייתכן ששופט שופט לחברים שלו, ושעה אחרי זה שם סינגלט בעצמו ואז השפיטות מתהפכות. עם כמה שתרצו להעיד על עצמכם שאתם הוגנים והגונים, יש פה ניגוד עניינים מובהק שלא יכול להיות חלק מספורט.

- הנגשה לקהל הרחב. אם רוצים עוד קהל, צריך להסביר לקהל הרחב את הספורט. למשל סרטון קריינות בו מסבירים את חוקי התרגילים (ולמה יוצאים דגלי פסילה), וחוקי התחרות. וסרטון ווסאח עם מטאל כבד, שאגות ופרצופים לא עושה את העבודה הזו כל כך טוב.

צריך לעשות החלטה - או שישאר המצב הקיים והספורט ימשיך להיות מועדון חברים סגור שמונה לכל היותר 50 איש שנפגשים 3 פעמים בשנה בשביל לעשות ביחד אימון משותף (רק עם פרסים של הספונסר לזוכים), או שיעשו השינויים הנדרשים בהתנהלות האיגוד והתחרויות. עד אז, קשה לקחת את הספורט ברצינות היום (בארץ).
כנראה הפוסט הכי טוב שנכתב על PL בשנים האחרונות.

אף אחד לא מתעניין מה אתה עושה בחדר הלבשה.
אני מדבר על מה הקהל רואה. גם בMMA אתה נכנס לזירה בקלאסה ואף אחד לא מכניס לך רייג' תוך כדי הקרב. מדבר על זירות שנלקחות ברצינות כמובן, למשל הUFC, לא מדבר על זירות שכונתיות בברזיל - זה בדיוק ההבדל.

כנראה הפוסט הכי טוב שנכתב על PL בשנים האחרונות.

זה ממש לא קורה בחדר הלבשה.
ואם אתה לוקח את הufc כדוגמא לקרב mma ברמה גבוהה, אני יכול לקחת את הgpa worlds באוסטרליה.
ותאמין לי שהרבה שקט לא היה שם.

- הנגשה לקהל הרחב. אם רוצים עוד קהל, צריך להסביר לקהל הרחב את הספורט. למשל סרטון קריינות בו מסבירים את חוקי התרגילים (ולמה יוצאים דגלי פסילה), וחוקי התחרות. סרטון ווסאח עם מטאל כבד, שאגות ופרצופים לא עושה את העבודה הזו כל כך טוב.

יש ים של סרטוני הסבר של ד''ר גל אדטו לגבי חוקים, אופן ביצוע תרגילים, מהלך תחרות תקין וכו'

ואם אתה לוקח את הufc כדוגמא לקרב mma ברמה גבוהה, אני יכול לקחת את הgpa worlds באוסטרליה.
נכון, אתה צודק לחלוטין. עכשיו נסתכל על התוצאות: באיזה ענף מבין השניים אם אתה הכי טוב בעולם אתה מולטי מיליונר, מוכר ליותר אנשים וחי 100% את הענף שלך?

נכון, אתה צודק לחלוטין. עכשיו נסתכל על התוצאות: באיזה ענף מבין השניים אם אתה הכי טוב בעולם אתה מולטי מיליונר, מוכר ליותר אנשים וחי 100% את הענף שלך?
בכדורגל, שמסי , שמרוויח 100,000,000 דולר בשנה ובשניה יכול להוריד לך חולצה ולטפס על גדר כדי לתת נשיקה לבן שלו אחרי גול כמו שימפנז, יותר טוב?

מספיק להיות קטנוני, לא טוב לך כאפות? כנס עם בטהובן להרמה.
זה ככה כרגע ברוב זירות הליפטינג ואין מה לעשות זה עוזר להמון ליפטרים.

אגב, בתור בחור שמשחק באופן מקצועי הוקי מים, הייתי מצפה לטיפה יותר הכלה של ענפי ספורט איזוטריים.

למה הדיון עבר ללמה לא צריך להיכנס עם רייג', למה אכפת לכם? אני גם לא חובב גדול של הקטע הזה ואני חושב שזה נראה ברברי, אבל אם מישהו אוהב לעשות את זה זה לא מפריע לי.
באותה מידה לא חייבים לזרוק את המשקולות אם אתה עושה הרמות אולמפיות (בעיקר אם אתה מתאמן במכון ציבורי) עדיין זה כיף לעשות את זה.

יש ים של סרטוני הסבר של ד''ר גל אדטו לגבי חוקים, אופן ביצוע תרגילים, מהלך תחרות תקין וכו'
צפיתי בחלקם, ואלו לא סרטונים טובים מכמה סיבות:
- ארוכים מדי
- מכוונים לקהל המתחרים ולא לקהל הרחב
- קריאטיב לא טוב, דובר מול מצלמת סלולרי בלי הדגמות ויזואליות.

עורך טוב כבר יש ( @THEDJSKAY1 ), ממליץ לצרף איש קריאטיב וליצור סרטונים נגישים יותר. אם אתה רוצה אני אביא דוגמאות לסרטונים שטובים לדעתי, מענפי ספורט אחרים.

נערך לאחרונה:
צפיתי בחלקם, ואלו לא סרטונים טובים מכמה סיבות:
- ארוכים מדי
- מכוונים לקהל המתחרים ולא לקהל הרחב
- קריאטיב לא טוב, דובר מול מצלמת סלולרי בלי הדגמות ויזואליות.

עורך טוב כבר יש ( @THEDJSKAY1 ), ממליץ לצרף איש קריאטיב וליצור סרטונים נגישים יותר. אם אתה רוצה אני אביא דוגמאות לסרטונים שטובים לדעתי, מענפי ספורט אחרים.

יש הדגמות ויזואליות אבל זה לא משנה.
הטריילר זה עניין נחמד, אבל יש עוד כל כך הרבה דרכים להגיע לענף ספורט ספציפי ולהתעניין בו לעומק, סתם נתפסנו על עניין הטריילר.

בכדורגל, שמסי , שמרוויח 100,000,000 דולר בשנה ובשניה יכול להוריד לך חולצה ולטפס על גדר כדי לתת נשיקה לבן שלו אחרי גול כמו שימפנז, יותר טוב?
אני לא טוען שכל הספורטאים בעולם מתנהגים טוב 100% מהזמן. ההבדל הוא שבכדורגל הדברים האלה אסורים. כשמסי מוריד חולצה, אפילו שהוא מסי (!!!), הוא מקבל כרטיס צהוב.
השופט הוא לא חבר שלו והם לא מסתחבקים ביחד על איזה שיר לשים כשיש גול. הביקורת שלי היא לא על הליפטרים אלא על ההתנהלות של התחרויות.

מספיק להיות קטנוני, לא טוב לך כאפות? כנס עם בטהובן להרמה.
כמו שאמרתי, הביקורת שלי היא לא על הליפטרים, בטח ובטח לא על ההעדפה המוסיקלית שלהם.
הביקורת שלי היא על זה שבכלל יש מוסיקה בזמן הרמה, בטח ובטח כשהליפטר בעצמו בוחר אותה.

זה ככה כרגע ברוב זירות הליפטינג ואין מה לעשות זה עוזר להמון ליפטרים.
יש מה לעשות - להפסיק עם זה, במידה ורוצים שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות. זה שזה עוזר להמון ליפטרים זה לא טיעון שמעניין מישהו, על אותו משקל אני יכול להגיד לך שגם בWL זה היה יכול לעזור, גם בריצת 100 מ' וגם בקפיצה לגובה היו שמחים לקבל כאפות ולשמוע את השיר האהוב עליהם בזמן התחרות. אבל זה לא עובד ככה בענפים רציניים, מה לעשות.

אגב, בתור בחור שמשחק באופן מקצועי הוקי מים, הייתי מצפה לטיפה יותר הכלה של ענפי ספורט איזוטריים.
אני מאוד מחבב ומכיל ליפטינג. אני פשוט מחבב ומכיל ליפטינג. לא את כל הקרקס מסביב. זה מבזה את הענף המדהים הזה והופך את הענף לבדיחה שאף אחד לא יקח ברצינות כל עוד היא מתקיימת, זה המצב. והאבסורד הוא, שמי שהכי נדפק מזה - זה הליפטרים ברמה הכי גבוהה, שלהם עוד היה סיכוי להתפרנס מזה. בעיניי תוצאות של ליפטרים כמוך שוות יותר מאבקת חלבון, אבל זה לא יהיה יותר מאבקת חלבון כי אין כסף בתחום, כי אין מספיק מתחרים וצופים - ולא יהיו כל עוד זה ענף נישה.
אז לא, אין לי באמת בעייה עם זה, אני לא מפרנס אף ליפטר והרווח (או יותר נכון ההפסד) הכלכלי של הספורטאים בתחום לא משנה לי שום דבר בחיי היום יום, זה פשוט חבל בעיניי, זה הכל.

דרך אגב, בנוגע לוידאו, המוטיבציה שהוא נותן זה להגיע ולהרים כבד, להיות הכי חזק במכון, לפרק את כולם ולהיות מספר אחד. הוא נותן מוטיבציה לספורטאים. לא לאנשים שמבחינתם תחרות זה בכלל לא על הפרק. רוצים שיגיעו לתחרויות? זה צריך להיות משווק כהפנינג, ויש הרבה מה ללמוד על כך מענפים כמו טריאתלון שהוצגו כאן. הסרטון של לואי בהתחלה, פותח את הסרטון בהבהרה שהסרטון מדבר לספורטאים בלבד ולא לאוכלוסייה הכללית, שנרתעת ממה שהוא אומר כבר בשניות הראשונות של הוידאו.
ובסוף הסרטון, מה שקפטן קירק אומר, זו "ירידה" על האוכלוסייה הכללית. מצאתם את מי לשווק ל"pussies" (אוכלוסייה כללית) - את הליפטר הכי הארדקור שהיה איי פעם. ממש יגרום להם לבוא.

ממליץ לצרף איש קריאטיב וליצור סרטונים נגישים יותר.

madmen.jpg

שמעתי שהוא זמין עכשיו.

• פותח/ת השרשור
אני נוטה להסכים עם מה balbazor כתב. אני מודע לחלוטין שהסרטון פונה לקהל יעד מסויים שברובו מורכב ממתחרים.

חשבתי רבות איזה סרטון לעשות - רייג' או רגוע יותר, הגעתי למסקנה שבמצב העניינים כיום חשוב לי יותר להביא אנשים שיש להם כבר זיקה לספורט מאשר לחפש אחרי אנשים פוטנציאליים. צריך לזכור שלפני ואחרי כל הדיון שמתנהל פה (שהוא דיון חשוב, ואני שמח שהוא מתקיים), הענף צעיר לימים, ממש בחיתולים. אנחנו מדברים ברמה שהמארגן עושה עבודה מטורפת בארגון וקיום התחרות כמעט בחינם שזה כלל לא נתפס. הבעיה העיקרית של PL בארץ היא שיש גרעין מסויים (מצומצם מאוד) של מתחרים שיגיעו כמעט לכל תחרות, ומסביבו מעטפת של אנשים שכל הזמן מתחלפים באים לתחרות אחת בשנה או פחות מזה. אני לא יכול להתחיל לדבר על למשוך קהל מבחוץ / מתחרים לפני שיש לי פה בסיס איתן של אנשים שיגיעו לכל תחרות, אני לא יכול לשווק את האירוע כאירוע מפוצץ שמגיעים לי 30 מתחרים ושיותר מחצי מהם נמצאים בקטגוריות נמוכות (לא שיש רע עם זה).

עם כל זאת, אני בהחלט שמח לראות שדעתכם היא שחסר רצינות ברמות ספציפיות וגם עם זה אני נוטה להסכים - הבמה צריכה להיות ריקה מאנשים / חברים בזמן ההרמה, המוזיקה צריכה להיות קצת יותר מתונה ולא מחרישת אזניים (ולראיה, המלצתי הפעם על יותר AC DC ודומיהם במקום מטאל כבד וגראולינג), וכריזת המיקרופון גם כן יותר מאופקת. כל זה נכון ויפה שיש לי לפחות 100 איש בקהל, אי אפשר לבוא לקבוצת אנשים מצומצמת שאין לה קהל ולבקש ממנה להתנהל כמו תחרות אולימפית משל היא מצולמת ומועברת בשידור חי לכל העולם עם קהל אימתני באולם כמו ב-WL, ואם מדברים כבר על WL ישראלי, זה בושה איך שהענף הזה נראה בארץ עם כמות מתחרים אפסית וכמות קהל עוד יותר אפסית. אז את הקטע של צילום הוידאו לאורך כל התחרות לקחתי על עצמי ובתחרות הבאה יהיה הקלטה ועריכה של שעה +- עם פרשנות. במובן הזה זו עליית מדרגה ואני מאמין שהשטח יתאים את עצמו.

With that been said אני לא חושב שPL זה WL ומהות הספורט הזו היא יותר מחתרתית, זה לא אומר שאי אפשר לעשות תחרויות מכובדות, הראיה לכך היא התחרות הנפלאה שנערכת כל שנה ברוסיה Cup of titans עם קהל של 1500+ איש באולם, במה מכובדת ופרסים עוד יותר מכובדים. הבעיה שלנו היא לא הרייג' שהוא חלק אינטגרלי מהספורט הזה אלא עם חוסר מודעות בישראל לכל ענף ספורט שהוא לא כדורגל או כדורסל.

דוגמא יפה יכול לשמש לנו KK שבתחרות האחרונה שקיריל סריצ'ב ארגן WRPF, הוא חטף על הבמה כאפות מטורפות וזה לא הפריע לאף אחד בקהל. זה לא הפריע גם לקיריל לשווק את זה בתור קטע ייחודי בערוץ שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית