מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

הנה משקולן שנכנס לרייג'. שיא העולם שלו כנראה לא שווה. הוא גם קיבל כאפות מהמאמן לפני שהוא נכנס לסט.

אתה לא שם לב להבדלים בין זה ובין פאוורליפטינג?
כמו שכבר אמרתי, אני לא בא בטענות לשום ספורטאי אלא על ההתנהלות - המוסיקה, הכריזה, החברים על הבמה וכו'. שכל אחד יכנס לאיזה ראש שבא לו, זה לא העניין.

@Beast and cheat

מסכים איתך מאוד לגבי כל עניין הפורמליות.

נכון להיום התחום בארץ שייך לקהילה של 30-50 אנשים השאלה הנשאלת , האם לשמור את זה קהילה מצומצמת ולנסות לשמר את האנשים הקיימים או לנסות לפתוח את זה לקהל הרחב, וזו כבר בחירה של מארגני התחרות.

יש מה לעשות - להפסיק עם זה, במידה ורוצים שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות. זה שזה עוזר להמון ליפטרים זה לא טיעון שמעניין מישהו, על אותו משקל אני יכול להגיד לך שגם בWL זה היה יכול לעזור, גם בריצת 100 מ' וגם בקפיצה לגובה היו שמחים לקבל כאפות ולשמוע את השיר האהוב עליהם בזמן התחרות. אבל זה לא עובד ככה בענפים רציניים, מה לעשות.

למה אתה תמיד מנסה לעניין מישהו חוץ מהספורטאי עצמו?
ושבכדורגל חופים יש להם שירים ברקע כי בתכלס אין מה לעשות אתה בחוף ים עם בליינים וכו' , כזה נורא?

כי זו הדרך היחידה להביא כסף לענף. ככה זה עובד, אין דרך אחרת. מה שמוכר בספורט זה השואו - כלומר מה שאנשים רוצים לראות. ויש יותר קונים לענף רציני.

ושבכדורגל חופים יש להם שירים ברקע כי בתכלס אין מה לעשות אתה בחוף ים עם בליינים וכו' , כזה נורא?
לא כזה נורא בכלל. גם כדורגל חופים זה ענף עני. אם לזה אתה שואף - בבקשה, לא צריך לשנות כלום.

ה-דיג'יי, מכה שנית, אבל התרגום ללואי(משפט שני):
"ולאנשים אחרים המשקל נשמע כמו מקל מטאטא"(לא משקל שובר עצמות)
@THEDJSKAY1

יש מה לעשות - להפסיק עם זה, במידה ורוצים שיהיה אפשר לקחת את הענף ברצינות. זה שזה עוזר להמון ליפטרים זה לא טיעון שמעניין מישהו, על אותו משקל אני יכול להגיד לך שגם בWL זה היה יכול לעזור, גם בריצת 100 מ' וגם בקפיצה לגובה היו שמחים לקבל כאפות ולשמוע את השיר האהוב עליהם בזמן התחרות. אבל זה לא עובד ככה בענפים רציניים, מה לעשות.

מה איתך, איפה נעלמת?

אני דווקא בסדר עם עניין הרייג', עושים את זה בכל ענף ספורט וגם בפוטבול או MMA אתה רואה מתחרים נכנסים ל"זון" הבעיה היא כמו שאמר ביסט ובלבזור הדרך המצחיקה והמגוכחת שזה נעשה על הבמה מול כל הצופים. רוצים להתחרפן? קבלו שתי סטירות מאחורי הקלעים וכנסו לבמה בלי כל הפלאברות מול כולם.

אני זוכר שבהתחלה בפוטבול הייתי דופק לעצמי שתי פצצות לקסדה שהדהדו לי כמע 20 שניות אחכ, אבל לא ביקשתי מאף אחד בקבוצה לתת לי מכות אלא עשיתי את זה עם עצמי בלי יותר מדי תשומת לב, וככה זה צריך להראות בכל ספורט.

כמה מילים על "רייג'" - אדרנלין מאז ומעולם נחשב הדלק הכי קדום שיש לגוף האדם ולא פעם אנחנו שומעים על כוחות על טבעיים שאנשים קיבלו ברגעי לחימה או לחץ, אם מישהו מצליח לגייס את אותו אדרנלין בשקט אז הרוויח, אם מישהו צריך כמה סטירות גם בסדר אבל כמו שאמרתי - לא מול כולם.

אין לחיצת חזה בסרטון
אין נשים בסרטון
אין ילדים בסרטון
רוב הסרטון זה תמונות של סוף דדליפט סטאטי עם המוט בנעילה, מלבד אליהו בסקוואט

חפירות בתהחלה

כן מגניב בתור ליפטר לצפות בזה
בתור קידום ומיתוג הענף הסרטון גרוע

שי אוהב אותך בלי קשר לביקורת

כי זו הדרך היחידה להביא כסף לענף. ככה זה עובד, אין דרך אחרת. מה שמוכר בספורט זה השואו - כלומר מה שאנשים רוצים לראות. ויש יותר קונים לענף רציני.

לא כזה נורא בכלל. גם כדורגל חופים זה ענף עני. אם לזה אתה שואף - בבקשה, לא צריך לשנות כלום.

בקיצור, צריכים להתחיל להיות טיפה ריאלים.
זה ספורט איזוטרי, וכרגע ישנם אנשים שפועלים בלי סוף לקידום הענף ושיפור תחרויות.
ונראה את זה כבר בשנה שנתיים הקרובות.
כבר עכשיו יש שיפור מטורף בהשוואה ל2012 למשל.
אני דווקא בסדר עם עניין הרייג', עושים את זה בכל ענף ספורט וגם בפוטבול או MMA אתה רואה מתחרים נכנסים ל"זון" הבעיה היא כמו שאמר ביסט ובלבזור הדרך המצחיקה והמגוכחת שזה נעשה על הבמה מול כל הצופים. רוצים להתחרפן? קבלו שתי סטירות מאחורי הקלעים וכנסו לבמה בלי כל הפלאברות מול כולם.

אני זוכר שבהתחלה בפוטבול הייתי דופק לעצמי שתי פצצות לקסדה שהדהדו לי כמע 20 שניות אחכ, אבל לא ביקשתי מאף אחד בקבוצה לתת לי מכות אלא עשיתי את זה עם עצמי בלי יותר מדי תשומת לב, וככה זה צריך להראות בכל ספורט.

כמה מילים על "רייג'" - אדרנלין מאז ומעולם נחשב הדלק הכי קדום שיש לגוף האדם ולא פעם אנחנו שומעים על כוחות על טבעיים שאנשים קיבלו ברגעי לחימה או לחץ, אם מישהו מצליח לגייס את אותו אדרנלין בשקט אז הרוויח, אם מישהו צריך כמה סטירות גם בסדר אבל כמו שאמרתי - לא מול כולם.
לא זוכר שאי פעם צחקתי כשראיתי ליפטר נכנס לרייג' בעזרת אמוניה, כאפות או מוסיקה מסוימת.
באמת שזה הדבר האחרון שצריכים לדבר עליו בקטע של חסרונות בספורט.
2 פצצות לקסדה שנתת לעצמך זה לא מגוחך, אבל כשמישהו יתן לך את אותן פצצות זה מגוחך? לא מובן לי

לא זוכר שאי פעם צחקתי כשראיתי ליפטר נכנס לרייג' בעזרת אמוניה, כאפות או מוסיקה מסוימת.
2 פצצות לקסדה שנתת לעצמך זה לא מגוחך, אבל כשמישהו יתן לך את אותן פצצות זה מגוחך? לא מובן לי
מה השיפור מ2012 מבחינת מספר, ולא פחות חשוב - מגוון המשתתפים הממוצע בכל תחרות?

לא צחקת כי אתה חלק מהגרעין, אם אני אצלם כמה חבר'ה מהעבודה שלי רואים סרטון של איזה אהבל מקבל כאפות בגב שואג ונכנס להרים משקל אני מבטיח לך שהם עלולים להשפריץ קולה מהאף או לקבל הנשמה ממד"א. זה מגוכח כמו שזה מביך.

אני מבין למה זה נחוץ, אני לא מבין למה מול כולם.

אל תחפש אותי בין השורות אלא תתמקד בעיקר, אתם רוצים שיראה מקצועי ומושך לקהל? תלמדו למתג ולשווק ואת זה לא עושים עם דברים שנראים מביכים. אף אחד לא רוצה חוויה מביכה ואמהות בקהל שבאו לראות את הבנים שלהם מרימים שישאלו "למה הוא מרביץ לו?" לפני שהוא נכנס להרים.

לא צחקת כי אתה חלק מהגרעין, אם אני אצלם כמה חבר'ה מהעבודה שלי רואים סרטון של איזה אהבל מקבל כאפות בגב שואג ונכנס להרים משקל אני מבטיח לך שהם עלולים להשפריץ קולה מהאף או לקבל הנשמה ממד"א. זה מגוכח כמו שזה מביך.

אל תחפש אותי בין השורות אלא תתמקד בעיקר, אתם רוצים שיראה מקצועי ומושך לקהל? תלמדו למתג ולשווק ואת זה לא עושים עם דברים שנראים מביכים. אף אחד לא רוצה חוויה מביכה ואמהות בקהל שבאו לראות את הבנים שלהם מרימים שישאלו "למה הוא מרביץ לו?" לפני שהוא נכנס להרים.
בתחרות שלי באו אבא שלי, סבא וסבתא שלי דודה שלי והשני בנים הקטנים שלה ( אחד 5 השני 3 )
וכולם כולל כולם התלהבו רצח מהתחרות ומכל הכאפות והכל..
אותו דודה ילדה לפני חודש וחצי תינוק חמוד חדש ואני בטוח ב200אחוז שגם אותו היא תביא ביולי... ( הם אפעם לא היו בתחרות / ראו תחרות / ראו מישהו מרים משקולות לפני בכלל )

לא כולם נרתעים מיזה/צוחקים על זה

ואם מדברים כבר על WL ישראלי, זה בושה איך שהענף הזה נראה בארץ עם כמות מתחרים אפסית וכמות קהל עוד יותר אפסית.

לגבי WL:
הקביעה הזו כבר לא כל כך נכונה ודווקא בגלל הקרוספיט, שהרבה אוהבים לרדת עליו (בצדק או לא, זה נושא לדיון אחר).
הענף התמלא מתחרים, יש תחרויות ליגה שהיום מלאות במתחרים, גם בגילאי הנוער, אליפות ישראל הקרובה תהיה בעלת מספר משתתפים הרבה יותר גדול מבעבר.
עוד משהו לגבי תמיכת הקרוספיט? ביום שישי האחרון נערך סמינר הרמת משקולות בקרוספיט הרצליה, שכל הכנסותיו הלכו למימון נסיעת נבחרת ישראל לאליפות אירופה הקרובה.

אם כבר רוצים למלא את ה PL במתחרים ובצופים, אז קרוספיטרים הם קהל יעד די רציני, רק שרצוי להדגיש ש- PL נגיש לכל אחד ואחת שרוצים להתחרות. כי בשורה התחתונה, לפחות כרגע, כולם מגיעים להתחרות בשביל הכיף, כי כסף אין כאן (עדיין).

• פותח/ת השרשור
לגבי WL:
הקביעה הזו כבר לא כל כך נכונה ודווקא בגלל הקרוספיט, שהרבה אוהבים לרדת עליו (בצדק או לא, זה נושא לדיון אחר).
הענף התמלא מתחרים, יש תחרויות ליגה שהיום מלאות במתחרים, גם בגילאי הנוער, אליפות ישראל הקרובה תהיה בעלת מספר משתתפים הרבה יותר גדול מבעבר.
עוד משהו לגבי תמיכת הקרוספיט? ביום שישי האחרון נערך סמינר הרמת משקולות בקרוספיט הרצליה, שכל הכנסותיו הלכו למימון נסיעת נבחרת ישראל לאליפות אירופה הקרובה.

אם כבר רוצים למלא את ה PL במתחרים ובצופים, אז קרוספיטרים הם קהל יעד די רציני, רק שרצוי להדגיש ש- PL נגיש לכל אחד ואחת שרוצים להתחרות. כי בשורה התחתונה, לפחות כרגע, כולם מגיעים להתחרות בשביל הכיף, כי כסף אין כאן (עדיין).

לי אישית אין שום בעיה עם קרוספיט, ההיפך הוא הנכון. אם יש ענף ספורט שיכול להשתלב בPL ועשוי להבין PL זה רק קרוספיט. לגבי WL דיברתי יותר על התחרויות שמתקיימות בארץ עם מס' צופים ומשתתפים נמוך מאוד. אצלנו יש הרבה יותר.

ארגון למופת, פלטות נורמליות ולא פלטות של חדר כושר רגילות, מספר מתחרים הכללי עלה; אמנם לא כל המתחרים חוזרים פעם אחר פעם, אבל ניתן לראות בהחלט פרצופים חדשים בכל תחרות. פרסים וחסויות מכובדים, נבחרת ראשונית שיצאה להתחרות בחו"ל, עליה במתעניינים דרך קבוצת הפייסבוק / האתר. אמנם אין סטטיסטיקות אבל מתרחש שיפור תמידי בחשיפה לענף.

אפילו הדיון הזה הוא שיפור מבחינתי, ב-2010 יכולתי רק לחלום שיהיו תחרויות בארץ והנה אנחנו מדיינים על הטריילר ועל עצות לשיפור הספורט. אם זו לא התקדמות אני לא יודע מה כן.

הקהילה לא מתרחבת, היא נהיית יותר ויותר סגורה ואני ועוד מספר אנשים לאחרונה נרתעים מכל זה.

ואגב, כל העניין של המסחור כבר נהיה מגוכח, כי בואו נודה בזה, הכתיבה כל כך ברורה שזה רק מוריד את הערך של הקהילה לחבורת זומבים.

הקהילה לא מתרחבת, היא נהיית יותר ויותר סגורה ואני ועוד מספר אנשים לאחרונה נרתעים מכל זה.

ואגב, כל העניין של המסחור כבר נהיה מגוכח, כי בואו נודה בזה, הכתיבה כל כך ברורה שזה רק מוריד את הערך של הקהילה לחבורת זומבים.
אשמח אם תפרט את עניין המסחור למה הכוונה

בילדרים יצאו כמעט מהתמונה גם בקטע של בנצ' אונלי.
מספר המשתתפים עלה בצורה ניכרת.
איכות וכמות הציוד עלו.
כמות המשתתפים בקטגורית גיל teen עלתה .

אז מהנסיון שלי, אנשים שרואים אותי ואת חבריי מתנהגים בצורה ה"ליצנית" הזאת גם במכון וגם בתחרויות בחיים לא הגיבו בצורה שאתה מציין פה.
הפכתם את זה לממש קרב mma לפני העליה לפלטפורמה, קצת ריאליות.

דווקא מתאמנים (מבוגרים וצעירים כאחד) נאספים וצופים בליפטרים במכון כאילו זה מופע.

ממה יש בדיוק להרתע?
לא כולם חברים של כולם ואין מה לעשות זה המצב.
או שאתה אוהב פאוורליפטינג ואוהב להתחרות ומגיע להתחרות, או שאתה לא.
למה זה שיפור ?
הוא שאל מה השוני במגוון המשתתפים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית