הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

הקהילה לא מתרחבת, היא נהיית יותר ויותר סגורה ואני ועוד מספר אנשים לאחרונה נרתעים מכל זה.

רגישות יתר אף פעם לא הייתה תכונה טובה בענפי ספורט אגרסיביים כמו ליפטינג, וויטליפטינג, סטרונגמן וכד', אם נצא רגע מהפורום ונחשוב על מה שאמרת בעולם האמתי - ממה בדיוק יש לך להירתע? מישהו פעם הכה אותך בתחרות? איים עליך? עשה לך פרצוף?

לגבי המסחור: קל לשבת מאחורי מסך ולהירשם לתחרות, עוד יותר קל להיות מגניב ולקרוא בקול גדול "מסחור, מסחור". אין לך מושג כמה מאמץ ומשאבים צריך בשביל להרים אירוע כזה. כמה כסף יוצא מכיסו הפרטי של גל בשביל שלך ולי תהיה פלטפורמה ראויה להתחרות בה ולומר "היינו בתחרות". אז עכשיו הוא צריך גם לזרוק את הספונסרים שנותנים לו פרסים בשביל המתחרים בשביל שהכל יהיה טהור? בעולם האמיתי ענף ספורט גווע בלי מימון. אפילו הפלטפורמה שאתה כותב בה (הפורום הזה) היא בעלת אג'נדה עסקית טהורה.
אז Give me a break.

@THEDJSKAY1
תנסה לראות את הסיטואציה מנקודת מבט אחרת.
ההרגשה היא שכולם מכירים את כולם ואם אתה לא מכיר אף אחד אתה לא תהיה שייך.
תחשוב על זה כמו לבוא למגרש כדורסל ולחפש עם מי לשחק, זה יכול להיות כיף אבל גם מאוד מבאס עם יש 2 קבוצות מגובשות שכבר משחקות.

@THEDJSKAY1
תחשוב על זה כמו לבוא למגרש כדורסל ולחפש עם מי לשחק, זה יכול להיות כיף אבל גם מאוד מבאס עם יש 2 קבוצות מגובשות שכבר משחקות.
הקטע אבל שזה קהילה חברתית מאוד...
גם אם לא תכיר אפחד, ברגע שתבוא אתה תראה שישר מתחברים..
אמנם לא תכיר את כולם, אבל תכיר חלק בוודאות

@THEDJSKAY1

כשאני באתי לתחרות הראשונה שלי, כולם הכירו את כולם והיה גיבוש בין המתחרים, לא הכרתי אף אחד חוץ מאחי הגדול שבא להתחרות ואחי הקטן שבא לעזור לנו עם הציוד ולצלם את הכניסות שלנו.
היום אני מכיר כבר חלק גדול מהחברה מתאמנים ביחד לפעמים וכו' (נכון, זה לא קרה תוך שעה מתחילת התחרות.. אבל זה תלוי בך)
זו החלטה שלך אם לשבת בצד ולבכות שיש קבוצה מגובשת או להתערות בקבוצה המדהימה הזאת, לא תפסיד כלום אם תנסה, תוכל רק להרוויח חברים!!

רגישות יתר אף פעם לא הייתה תכונה טובה בענפי ספורט אגרסיביים כמו ליפטינג, וויטליפטינג, סטרונגמן וכד', אם נצא רגע מהפורום ונחשוב על מה שאמרת בעולם האמתי - ממה בדיוק יש לך להירתע? מישהו פעם הכה אותך בתחרות? איים עליך? עשה לך פרצוף?

לגבי המסחור: קל לשבת מאחורי מסך ולהירשם לתחרות, עוד יותר קל להיות מגניב ולקרוא בקול גדול "מסחור, מסחור". אין לך מושג כמה מאמץ ומשאבים צריך בשביל להרים אירוע כזה. כמה כסף יוצא מכיסו הפרטי של גל בשביל שלך ולי תהיה פלטפורמה ראויה להתחרות בה ולומר "היינו בתחרות". אז עכשיו הוא צריך גם לזרוק את הספונסרים שנותנים לו פרסים בשביל המתחרים בשביל שהכל יהיה טהור? בעולם האמיתי ענף ספורט גווע בלי מימון. אפילו הפלטפורמה שאתה כותב בה (הפורום הזה) היא בעלת אג'נדה עסקית טהורה.
אז Give me a break.
תקשיב, אני לא מתלונן על התחרות או אדטו, ואני חושב שהוא עשה עבודה פסיכית, אני מאוד אוהב את הקהילה ואני מת על כל האנשים פה, הם חברים טובים שלי והייתי נוכח עד עכשיו ברוב התחרויות ותמכתי בכולם, והרבה יודעים את זה. אבל לאחרונה נראה שיש תפנית לרעה. תפסיק כבר להיות כל כך אטום בכל האשכול הזה.

תקשיב, אני לא מתלונן על התחרות או אדטו, ואני חושב שהוא עשה עבודה פסיכית, אני מאוד אוהב את הקהילה ואני מת על כל האנשים פה, הם חברים טובים שלי והייתי נוכח עד עכשיו ברוב התחרויות ותמכתי בכולם, והרבה יודעים את זה. אבל לאחרונה נראה שיש תפנית לרעה. תפסיק כבר להיות כל כך אטום בכל האשכול הזה.
תהיה יותר ספציפי, מה כבר קרה?

קודם כל - אין לשי מתחרים בכל נושא הטריילרים, הוא עושה זאת בהתנדבות ומקדם את הענף באהבה והתנדבות. ביקורת זה תמיד דבר טוב, אבל בואו לא נשכח שטריילר כזה עדיף על בלי שום טריילר בכלל.

אני אישית לא כל כך חושב שהדיבורים נחוצים, וזה קצת פאן בוי כל הסיפור עם ws וקירק אבל העריכה והטריילר סה"כ מעולים.

אי אפשר להתחמק ממשהו - לצפות בתחרות pl זה משעמם. הדבר היחידי שמכניס עניין (כמו בהרבה ענפי ספורט) זה האמוציות שמתפרצות לפני / אחרי הרמה. יצא לי לצפות בתחרויות הכי חזקות בעולם, שיאי עולם נשברים, ומה שהיה יפה זה לראות התפרצויות של רגשות של מתחרים גם בהצלחה וגם בכשלון. צריך ביצים בשביל להתחרות - זה משהו שלא הולך להשתנות. הטריילר ממש לא יפחיד אף אחד שיושב על הגדר. תמיד יש אנשים חזקים בתחרות. בשום מקום לא מעודדים בינוניות, אם היו בארץ נשים עם הישגים מרשימים - תהיו בטוחים שהן היו מככבות בסרטון. אף אחד לא מעוניין לראות קטגוריות מבודדות, רוצים לראות משקל על המוט.

על מנת למשוך מתחרים חדשים - צריך לעודד תחרויות novice כמו שהיה באקטיב. כאן באוסטרליה זה עובד בקצב מסחרר, במכון שלי יש 3-4 בשנה, שכל פעם מגיעים לsold out של 50~ משתתפים. אבל זה משהו שלוקח זמן לפתח.

הערות שכן היו במקום - סטריליות של הבמה. אני תמיד התלוננתי על זה, זה באמת שכונה שחברים באים להרביץ על הבמה (גם אני הייתי חלק מזה, מודה) לאיזור חימום גם חשוב להפריד ולא לתת ל-לא מתחרים להכנס, אלא רק למאמנים. בתחרות האחרונה שהייתי, הקפידו על זה, אפילו למתחרים שלא אמורים להתחמם לא נתנו להכנס. זה עשה הבדל ענק. מה שגם יצר יותר עניין בקהל במקום שכל ה"רציניים" יהיו באיזור חימום.

@THEDJSKAY1
גם אני כמו דניאל כהן, לא הכרתי אף אחד בתחרות הראשונה.
גם בצבא אתה לא מכיר אף אחד עד שעוברים כמה שבועות, אז מספיק להעלות טיעונים כאלה.
זה ספורט, או שאתה בפנים או שלא.

ארגון למופת, פלטות נורמליות ולא פלטות של חדר כושר רגילות, מספר מתחרים הכללי עלה; אמנם לא כל המתחרים חוזרים פעם אחר פעם, אבל ניתן לראות בהחלט פרצופים חדשים בכל תחרות. פרסים וחסויות מכובדים, נבחרת ראשונית שיצאה להתחרות בחו"ל, עליה במתעניינים דרך קבוצת הפייסבוק / האתר. אמנם אין סטטיסטיקות אבל מתרחש שיפור תמידי בחשיפה לענף.

אפילו הדיון הזה הוא שיפור מבחינתי, ב-2010 יכולתי רק לחלום שיהיו תחרויות בארץ והנה אנחנו מדיינים על הטריילר ועל עצות לשיפור הספורט. אם זו לא התקדמות אני לא יודע מה כן.
בילדרים יצאו כמעט מהתמונה גם בקטע של בנצ' אונלי.
מספר המשתתפים עלה בצורה ניכרת.
איכות וכמות הציוד עלו.
כמות המשתתפים בקטגורית גיל teen עלתה .

אני באמת שמח לשמוע, השאלה היא רק בכמה עלה. אם יש עלייה משמעותית - אז מעולה. זה לא אומר שאני חושב שאין מה לעשות כדי שתהיה עלייה עוד יותר משמעותית, אבל זה בהחלט אומר שהענף מתקדם. השאלה היא כמובן, בכמה. עלייה של 5 משתתפים בממוצע בכל תחרות במשך 3 שנים למשל, זה לא טוב. אם זה עלייה של 80 - מעולה.
אבל בכל מקרה כדי שזה יוכל להחשב רציני, להיות מסוקר ברמה הכי גבוהה בתקשורת וכו' - השינויים עליהם דובר כאן יצטרכו להתקיים. בלי זה אני לא רואה דרך לשנות את העובדה שמישהו כמוך ( @Blast ) יבוא וימשוך 300 ק"ג, יזכה במקום הראשון, ויקבל רק אבקת חלבון, כלומר בקושי יחזיר את ההוצאה על ההרשמה לתחרות.
זו לפחות דעתי.

אני באמת שמח לשמוע, השאלה היא רק בכמה עלה. אם יש עלייה משמעותית - אז מעולה. זה לא אומר שאני חושב שאין מה לעשות כדי שתהיה עלייה עוד יותר משמעותית, אבל זה בהחלט אומר שהענף מתקדם. השאלה היא כמובן, בכמה. עלייה של 5 משתתפים בממוצע בכל תחרות במשך 3 שנים למשל, זה לא טוב. אם זה עלייה של 80 - מעולה.
אבל בכל מקרה כדי שזה יוכל להחשב רציני, להיות מסוקר ברמה הכי גבוהה בתקשורת וכו' - השינויים עליהם דובר כאן יצטרכו להתקיים. בלי זה אני לא רואה דרך לשנות את העובדה שמישהו כמוך ( @Blast ) יבוא וימשוך 300 ק"ג, יזכה במקום הראשון, ויקבל רק אבקת חלבון, כלומר בקושי יחזיר את ההוצאה על ההרשמה לתחרות.
זו לפחות דעתי.

בהתחשב בעובדה שתחרויות רציניות מתקיימות פה רק 4 שנים (ולא תחרויות לדוברי רוסית בלבד), זה הישג אדיר. אני חושב שגם עלייה של 5 משתתפים זה טוב, כי אחרי הכל זה לא ספורט פופלארי, לא ספורט קבוצתי, ולא ספורט מתגמל. הלוואי שהיינו מגיעים ל-80 מתחרים זה היה נראה אחרת.

לגבי השינויים בארגון והתנהלות התחרות, כולם נלקחו בחשבון וברוח טובה, אחרי הכל המטרה שלנו היא לקדם את הספורט ואין כמו ביקורות מבחוץ בשביל לעשות זאת. התחרות הבאה תיראה אחרת ואני בטוח שזה יהיה עוד צעד לעבר הכרה וקידום.

כמובן שחשוב לומר תודה לכל מי שהשתתף בדיון והביע את דעתו, זה חשוב מאוד.

זו לפחות דעתי.

תשמע זה כבר ברור שגם אם אנימל או אינזר יבואו ויתנו ספונסר לתחרויות שלנו יהיה לאנשים מה להגיד.
אנחנו לא מחפשים להיות מסוקרים ברמה הכי גבוהה בתקשורת, אתה לא כדורגל ולא כדורסל ומאוד קשה להאמין שמתישהו ענפים כמו ליפטינג יכנסו למפעלי ההימורים ופה אתה כבר לא ממש רלוונטי מבחינת הכנסת כספים למישהו.

כרגע אין ברירה וצריכים להסתפק גם באדם בודד אחד שמתווסף בכל תחרות.
אחרי הכל,יש לספורטאים פה אחלה תנאים כדי להגיע ולהתחרות, זה שאין להם בטחון/רצון לעשות את זה, זה כבר עניין שלהם.

• לדעתי האישית , צריך להתחיל להתיידד עם הקרוספיט , לדבר עם בעלי מועדונים לשכנע אותם להביא 2-3 מתחרים כל מועדון ובתמורה לשים שלט עם הלוגו של הבוקס שלהם כדי שגם להם יצא מזה משהו, להסביר להם שזה הנאה וגם אחלה שיטת פרסום. מספיק שכל בוקס מהמרכז , רק מרכז בלי פריפריה יביא 2 מתחרים זאת תוספת משמעותית.

• וכפי שנאמר קודם צריך לשנות את הרכב התחרות, לשים פרגוד בין התחרות לחימום , לא גדר קטנה , לדאוג שרק מי שצריך ליהיות במתחם החימום + המאמן יהיו שם ושכל השאר ישב בקהל.

• לדאוג לסטרימר לא משנה מה , בתחרות כשהתחרתי בדימונה חברה שלי אחותה ואמא שלה צפו בי, 3 נשים בחיים לא חשבו על לראות דבר מהסגנון הזה , ככה אדם יכול לשבת לראות תחרות בסבבה בלי לצאת מהבית בכלל ואם הוא יתלהב סביר להניח שהוא יבוא גם תחרות אחרי.

• צריך גם לדאוג לשים מסך גדול עם המשקל שמורם באותו רגע , איך תביא קהל לצפות אם אין לקהל מושג מה קורה בתחרות
אלו מספר נקודות שכבר שנתיים אני חושב עליהם שצריך לשנות דחוף.

טוב ערכתי את ההודעה הקדמת שלי כדי לא להיכנס איתך לוויכוח אבל פאק איט, אתה אידיוט ולא יודע לקרוא או שאתה משחק אותה?
ממש מעריך את זה שלא נכנסת איתי לויכוח.
רק בוא תסביר לי למה אתה מרגיש שאתה כלב השמירה של הפורום +
שאתה עושה חסד עם אנשים שאתה חוסך מהם את שבט לשונך ( הלא מרשים בעליל והילדותי )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית