הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

• לדעתי האישית , צריך להתחיל להתיידד עם הקרוספיט , לדבר עם בעלי מועדונים לשכנע אותם להביא 2-3 מתחרים כל מועדון ובתמורה לשים שלט עם הלוגו של הבוקס שלהם כדי שגם להם יצא מזה משהו, להסביר להם שזה הנאה וגם אחלה שיטת פרסום. מספיק שכל בוקס מהמרכז , רק מרכז בלי פריפריה יביא 2 מתחרים זאת תוספת משמעותית.
  • וכפי שנאמר קודם צריך לשנות את הרכב התחרות, לשים פרגוד בין התחרות לחימום , לא גדר קטנה , לדאוג שרק מי שצריך ליהיות במתחם החימום + המאמן יהיו שם ושכל השאר ישב בקהל.

• לדאוג לסטרימר לא משנה מה , בתחרות כשהתחרתי בדימונה חברה שלי אחותה ואמא שלה צפו בי, 3 נשים בחיים לא חשבו על לראות דבר מהסגנון הזה , ככה אדם יכול לשבת לראות תחרות בסבבה בלי לצאת מהבית בכלל ואם הוא יתלהב סביר להניח שהוא יבוא גם תחרות אחרי.

• צריך גם לדאוג לשים מסך גדול עם המשקל שמורם באותו רגע , איך תביא קהל לצפות אם אין לקהל מושג מה קורה בתחרות
אלו מספר נקודות שכבר שנתיים אני חושב עליהם שצריך לשנות דחוף.

אז למה שלא תדבר עם גל כל הרעיונות שלך? למה שלא תנסה לארגן סטרים?

לשים פרגוד? בשביל מה צריך את זה? לא יותר פשוט שהמתחרים יתנהגו כמו אנשים בוגרים לפי הנהלים שנקבעו?

מאיפה גל אמור להביא כסף למסך ענק?

לשים פרגוד? בשביל מה צריך את זה? לא יותר פשוט שהמתחרים יתנהגו כמו אנשים בוגרים לפי הנהלים שנקבעו?
בתחרויות וויטליפטינג אתה לא שואל את זה נכון ?
אני לא בטוח שגל מנהל דיונים בסגנון הכה את המומחה
בטוח שאם הייתה במה מספיק רחבה להערות הוא היה שומע את כולן
מאיפה גל אמור להביא לחם הבייתה ?
שאלת קיטבג.
מעבר לזה להשיג מקרן ומסך יש סיכוי גם מחברים או דרך העירייה וכו'

נערך לאחרונה:

כי כשאתה מתחמם אתה רוצה שקט ולא לראות את כולם מסביבך

כסף למסך? סה"כ מקרן ומסך לבן לא ביג דיל

סטרימר? אני לא מבין בזה מספיק לצערי

כי כשאתה מתחמם אתה רוצה שקט ולא לראות את כולם מסביבך

כסף למסך? סה"כ מקרן ומסך לבן לא ביג דיל

סטרימר? אני לא מבין בזה מספיק לצערי

אם צריך סטרימר אני יכול לארגן סטרים
כאילו....אני מבין בזה קצת אבל אני לא מבטיח שאצליח לארגן סטרים לתחרות הקבוצה כי אני לא בטוח אגיע בגלל הצבא
אבל אם כן אגיע אני אנסה לארגן איזה משהו
כל מה שאני צריך זה מחשב, מצלמה שמתחברת אליו ואינטרנט (אינטרנט ומחשב ישלי) רק צריך מצלמה נורמלית
ואני אארגן סטרים

אם צריך סטרימר אני יכול לארגן סטרים
כאילו....אני מבין בזה קצת אבל אני לא מבטיח שאצליח לארגן סטרים לתחרות הקבוצה כי אני לא בטוח אגיע בגלל הצבא
אבל אם כן אגיע אני אנסה לארגן איזה משהו
כל מה שאני צריך זה מחשב, מצלמה שמתחברת אליו ואינטרנט (אינטרנט ומחשב ישלי) רק צריך מצלמה נורמלית
ואני אארגן סטרים
גל אמר שאין אינטרנט באולם
יש מצב תשלח לי הודעה בפייסבוק ותסביר לי איך עושים?

בלי זה אני לא רואה דרך לשנות את העובדה שמישהו כמוך ( @Blast ) יבוא וימשוך 300 ק"ג, יזכה במקום הראשון, ויקבל רק אבקת חלבון, כלומר בקושי יחזיר את ההוצאה על ההרשמה לתחרות.
זו לפחות דעתי.

יש המון אנשים שטוענים שצריך מימון ועוד פרסים, אבל בפועל כמעט ואין כאלה שבאים ועושים משהו בשביל זה, אני לא אומר להכניס יד לכיס אבל מתי מישהו פנה לגוף צד שלישי בבקשה שיתמוך?
אי אפשר לראות רק מה לא כי דברים מתקדמים לפחות מאז שאני התחרתי: הפרסים גדלו מבחינת הספונסר של גל, אנחנו בטיטאן כל תחרות מחלקים 2 פרסים למתחרים בלי קשר לתחרות ועוד 3-4 למנצחי קטגוריות(ומי שמכיר את הציוד מבין שמדובר בכמה אלפים בשנה בפרסים), גל גייס ספונסר של אנימל לתחרות בינלאומית ואני מקווה שעוד יתגייסו ויהיו עוד ועוד ספונסרים.
צריך להסתכל על זה מול כל ספורט בארץ שהוא לא כדורגל, משרד התרבות והספורט לא בדיוק מחלק כספים

גל אמר שאין אינטרנט באולם
יש מצב תשלח לי הודעה בפייסבוק ותסביר לי איך עושים?

יש הרבה אפשרויות
אפשר דרך YOUTUBE לעשות סטרים
אפשר דרך TWICH
אפשר דרך JUSTIN TV
אפשר דרך LIVE STREAM

הקטע הוא שצריך לדעת להבין בתוכונות האלה ולהתעסק בהגדרות נכון כדי שהסטרים יהיה יותר נורמלי
כי כל בן אדם יוכל להירשם לאתר, להוריד את התוכנה של הסטרים וללחוץ הפעל

ולגבי אינטרנט באולם אפשר דרך אינטרנט של פלאפון או לקנות את הסטיקים האלה שמתחברים בUSB ונותנים אינטרנט
אפשר למצוא פתרונות להכל השאלה היא עד כמה רוצים שזה יצא לפועל

יש הרבה אפשרויות
אפשר דרך YOUTUBE לעשות סטרים
אפשר דרך TWICH
אפשר דרך JUSTIN TV
אפשר דרך LIVE STREAM

הקטע הוא שצריך לדעת להבין בתוכונות האלה ולהתעסק בהגדרות נכון כדי שהסטרים יהיה יותר נורמלי
כי כל בן אדם יוכל להירשם לאתר, להוריד את התוכנה של הסטרים וללחוץ הפעל

ולגבי אינטרנט באולם אפשר דרך אינטרנט של פלאפון או לקנות את הסטיקים האלה שמתחברים בUSB ונותנים אינטרנט
אפשר למצוא פתרונות להכל השאלה היא עד כמה רוצים שזה יצא לפועל
אתה חושב שזה יחזיק סטרים? נראה לי הוא יהיה באיכות ירודה מאוד

הכל תלוי ברוחב הפס של האינטרנט שמשדר את הסטרים.
אם יש חיבור קווי באולם (בספק) ורוחב פס טוב אז אין בעיה.

תלוי עוד פעם באיזה איכות אתה בא לשדר אותו
אם נגיד אתה רוצה לשרד את הסטרים ב1080P שמצריך BIT RATE מסויים (אם אתה לא מבין אני לא ארחיב אבל זה רק בשביל ההסבר הכללי ואם אתה מבין אז יותר טוב) וכאשר האינטרנט שלך לא מסוגל לספק את הBIT RATE הזה נוצר דיילי יותר גדול בסטרים ולפעמים גם תקיעות
לכן צריך להוריד מהפרק אפשרות של לשדר סטרים ב1080 אבל לשדר ב480\360 שלא וואו אני יודע אבל זה יתן איכות סבירה שיבינו מה קורה בסטרים (רק רוצה לציין שהרבה סטרימים שראיתי של תחרויות שידרו באיכות של 480\360 הסטרים האחרון שאני זוכר ששידר ככה היה WRPF) אפשר בקלות אם מודם USB נגיד
720 תלוי עד כמה המודם טוב ואם הוא יספק מהירות גלישה טובה אבל עדיף שלא

אם נגיד אתה רוצה לשרד את הסטרים ב1080P שמצריך BIT RATE מסויים (אם אתה לא מבין אני לא ארחיב אבל זה רק בשביל ההסבר הכללי ואם אתה מבין אז יותר טוב) וכאשר האינטרנט שלך לא מסוגל לספק את הBIT RATE הזה נוצר דיילי יותר גדול בסטרים ולפעמים גם תקיעות
לכן צריך להוריד מהפרק אפשרות של לשדר סטרים ב1080 אבל לשדר ב480\360 שלא וואו אני יודע אבל זה יתן איכות סבירה שיבינו מה קורה בסטרים (רק רוצה לציין שהרבה סטרימים שראיתי של תחרויות שירדו באיכות של 480\360 הסטרים האחרון שאני זוכר ככה היה WRPF) אפשר בקלות אם מודם USB נגיד
הסברת מספיק טוב 😃

לכן צריך להוריד מהפרק אפשרות של לשדר סטרים ב1080 אבל לשדר ב480\360 שלא וואו אני יודע אבל זה יתן איכות סבירה שיבינו מה קורה בסטרים (רק רוצה לציין שהרבה סטרימים שראיתי של תחרויות שידרו באיכות של 480\360 הסטרים האחרון שאני זוכר ששידר ככה היה WRPF) אפשר בקלות אם מודם USB נגיד
לא רק שחיף גם חכם:victory:👏

אללה מי לוקח יוזמה ומסדר סטרים איכותי לתחרות ?

לא רק שחיף גם חכם:victory:👏

אללה מי לוקח יוזמה ומסדר סטרים איכותי לתחרות ?

אני אם אני אגיע ב30.7 אני מבטיח סטרים אבל זה תלוי באם צהל ישחרר אותי הביתה בתאריך הזה או לא
כי אני עדיין לא בסדיר שלי כדי לדעת אבל יש מצב שכן לפי מה שאני מבין

אני אם אני אגיע ב30.7 אני מבטיח סטרים אבל זה תלוי באם צהל ישחרר אותי הביתה בתאריך הזה או לא
כי אני עדיין לא בסדיר שלי כדי לדעת אבל יש מצב שכן לפי מה שאני מבין
האמת שזה רעיון ממש טוב לעשות סטרים,אני רוצה לראות את התחרות עצמה אבל אין לי איך להגיע לשם(סיבות אישיות) והייתי שמח לראות אותה גם בסטרים ואני חושב שאני לא הבן אדם היחיד.

צריך לבדוק כמה הדבר הזה ללפטופ של האינטרנט עולה

אני אפילו יכול להביא ראוטר אבל אני לא חושב שיש שם חיבור

צריך לבדוק כמה הדבר הזה ללפטופ של האינטרנט עולה

אני אפילו יכול להביא ראוטר אבל אני לא חושב שיש שם חיבור

ראוטר גם אני יכול להביא
אבל אין שם תשתית ככה שלהביא ראוטר לא יהיה רעיון טוב אם אין ב100% חיבור קו

הכרטיס של האינטנט עולה לדעתי משהו כמו 150 לחודש ל20 גיגה לחודש באורנג' או משהו כזה אני לא זוכר במדוייק
הבעיה היותר גדולה זה לא הדברים הנגישים כמו מחשב או אינטרנט (מקסימול אינטרנט של הפלאפון אין מה לעשות) אלא הדברים הפחות נגישים שזה המצלמה שמחברת למחשב והיא צריכה להיות אחת איכותית ממש לא כזו שקונים לסקייפ ב100 שקל

עריכה: אני יכול לשאול על מצלמה איכותית בפורום השני ולקנות כל עוד היא לא תגיע לסכומים של 1000+
ולקוות שישחררו אותי לתחרות

נערך לאחרונה:
ראוטר גם אני יכול להביא

הכרטיס של האינטנט עולה לדעתי משהו כמו 150 לחודש ל20 גיגה לחודש באורנג' או משהו כזה אני לא זוכר במדוייק
הבעיה היותר גדולה זה לא הדברים הנגישים כמו מחשב או אינטרנט (מקסימול אינטרנט של הפלאפון אין מה לעשות) אלא הדברים הפחות נגישים שזה המצלמה שמחברת למחשב והיא צריכה להיות אחת איכותית ממש לא כזו שקונים לסקייפ ב100 שקל

עריכה: אני יכול לשאול על מצלמה איכותית בפורום השני ולקנות כל עוד היא לא תגיע לסכומים של 1000+
מצלמת מחשב ב1000 שקל ? 😲
אני אדבר עם גל

ראוטר גם אני יכול להביא

לא נעים לי לערב מישהו סתם אבל אולי תדבר עם שי (דייג'י שמאיים) לגבי המצלמת וידאו שלו.

מתנצל מראש שי.

חבר'ה, השנה התחרות כולה תצולם על ידי ועל ידי עוד צלם. לאחר מכן היא תועלה לרשת עם פרשנות.
אין צורך לסטרים משתי סיבות: הראשונה היא מאחר וכמות הצופים בזמן אמת לא מצדיקה הקמת מערך סטרים. השניה היא שבשביל כזה מהלך צריך אישור של גל, וכאמור התחרות כבר מצולמת ועל כן זה פחות רלוונטי.

אם יש מישהו עם מצלמת וידאו איכותית ויודע לצלם כמו שצריך ולא מתחרה, מוזמן לפנות אליי. אני בטוח שיהיה אפשר לשלב אותו בצילום.

מצלמת מחשב ב1000 שקל ? 😲
אני אדבר עם גל

לא ב1000 אמרתי שאם אמצא משהו איכותי ולא מלצמת פנים לסקייפ של 2mega pixel
אני אקנה בעצמי כי אני צריך גם למשהו אחר אותה

ואפשר לפרסם את הסטרים בכמה מקומות רלוונטים ויהיה לדעתי כ30-40 צופים בזמן אמת שזה מעולה אבל זו השערה כי עוד 30-40 צופים זה מלא ואם לאנשים יהיה אפשרות לצפות בלי לבוא הם אולי פעם הבאה יבואו בעצמם וגם כל דבר מתחיל מקטן ונהיה גדול ובסטרים הראשון יהיה 30-40 וסטרים אחרי זה יהיה 80-100 איש
כמובן שלקחתי מספרים גבוהים קצת אבל עדיין זה גם יהיה אותו דבר עם 5 איש סטרים ראשון וסטרים אחרי זה יהיה 20

@Psycho מצלמת צילום ומצלמת מחשב זה 2 דברים דונים שונים כי מצלמת צילום גם אם אחבר למחשב היא לא יכולה לצלם בלייב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית