מידע טריילר רשמי לתחרות הקרובה בפאוורליפטינג

THEDJSKAY1

מושעה
96
338
נק' מוניטין:
1,154
96
338
חברים יקרים!

מצורף הטריילר הרשמי לתחרות הקרובה ב-30.7 שתתקיים בפתח תקווה.

ענף הפאוורליפטינג נמצא בצמיחה מתמדת ואנו מעוניינים להפיץ את הסרטון על מנת למשוך צופים.

כל מי שמכיר חברים / בני משפחה שמעוניינים להגיע ולצפות יכול להרגיש חופשי ולשתף אותם.

לא ב1000 אמרתי שאם אמצא משהו איכותי ולא מלצמת פנים לסקייפ של 2mega pixel
אני אקנה בעצמי כי אני צריך גם למשהו אחר אותה

ואפשר לפרסם את הסטרים בכמה מקומות רלוונטים ויהיה לדעתי כ30-40 צופים בזמן אמת שזה מעולה אבל זו השערה כי עוד 30-40 צופים זה מלא ואם לאנשים יהיה אפשרות לצפות בלי לבוא הם אולי פעם הבאה יבואו בעצמם וגם כל דבר מתחיל מקטן ונהיה גדול ובסטרים הראשון יהיה 30-40 וסטרים אחרי זה יהיה 80-100 איש
כמובן שלקחתי מספרים גבוהים קצת אבל עדיין זה גם יהיה אותו דבר עם 5 איש סטרים ראשון וסטרים אחרי זה יהיה 20

@Psycho מצלמת צילום ומצלמת מחשב זה 2 דברים דונים שונים כי מצלמת צילום גם אם אחבר למחשב היא לא יכולה לצלם בלייב
בוא לפייסבוק אייל יש מצב יהיה סטרים

תמיד יהיה מי שיצפה , הורים\חברים\אחים\משפחהבכללי

שלא צרכים לצאת מהמשרד בעבודה \ מהבית כדי לבוא לתחרות \ יכולים לעשות דברים אחרים כדרך אגב וכשהתור שלך פתאום מסתכלים

זה גם חשיפה , ואם מישהו רואה את זה במקום עבודה שלו אז עוד אנשים יחשפו וכו'

לדעתי זה שווה

לצלם את התחרות זה רעיון פנטסטי. אני עובד בעצמי על דרכים יצירתיות יותר לקדם את התחום מנקודות מבט שונות. אני לא אתחרה ביולי הקרוב אבל מבטיח להביא כוח נשי גדול בתחרויות הבאות.

התחריתי בכמה תחרויות גדולות, בכולן בלי יוצא מהכלל יש פרגוד הפרדה מוחלטת בין הבמה לאיזור חימום. זה יוצר עניין גדול יותר בבמה ומונע הסחות דעת. זה נראה יותר נעים לעין וסטרילי ומסתיר את השכונה שיש באיזור חימום (תמיד יש, גם תמיד מבולגן ציוד אוכל וכו').

לגבי מסכי טלויזיה אפשר למצוא יד2 פגומים איכות נמוכה וכו'. לרוב נהוג מסך באיזור חימום ומסך יותר גדול לקהל, אבל אני לא מצפה שזה יקרה, יש עוד זמן.

אציין לטובה את התחרויות של ולרי שהפרגוד עובד מעולה ולדעתי יוצר מראה הרבה יותר מקצועי לתחרות.

התחריתי בכמה תחרויות גדולות, בכולן בלי יוצא מהכלל יש פרגוד הפרדה מוחלטת בין הבמה לאיזור חימום. זה יוצר עניין גדול יותר בבמה ומונע הסחות דעת. זה נראה יותר נעים לעין וסטרילי ומסתיר את השכונה שיש באיזור חימום (תמיד יש, גם תמיד מבולגן ציוד אוכל וכו').

לגבי מסכי טלויזיה אפשר למצוא יד2 פגומים איכות נמוכה וכו'. לרוב נהוג מסך באיזור חימום ומסך יותר גדול לקהל, אבל אני לא מצפה שזה יקרה, יש עוד זמן.

אציין לטובה את התחרויות של ולרי שהפרגוד עובד מעולה ולדעתי יוצר מראה הרבה יותר מקצועי לתחרות.
אז תלך להתחרות בתחרויות המשעממות של ולארי

אי אפשר לצפות בתחרות שלו בלי למות משעמום

כל מה שיפה בתחרויות זה כל הרייג' והאמוציות והגיבוש ושכולם תומכים אחד בשני

ובתחרויות של ולארי הכל מעפן ורגוע כזה
התחרויות של וולארי הן התחרויות הכי מושקעות לדעתי מבחינת ארגון(והייתי באחת התחרויות שהוא ארגן)
מה שכן חסרים דברים כמו עמידה בלוח זמנים(המקצה שלי התחיל כ3 שעות אחרי מה שהייה כתוב בלוח זמנים)
וחסר עידוד כמובן...
חוץ מזה הייה רושם טוב מהתחרות רק בגלל הארגון של התחרות עצמה.
3 מונוליפטים באזור חימום,3 ספות בנץ', טלוויזיה עם המשקל,מקרן, אורות וכו'

התחרויות של וולארי הן התחרויות הכי מושקעות לדעתי מבחינת ארגון(והייתי באחת התחרויות שהוא ארגן)
מה שכן חסרים דברים כמו עמידה בלוח זמנים(המקצה שלי התחיל כ3 שעות אחרי מה שהייה כתוב בלוח זמנים)
וחסר עידוד כמובן...
חוץ מזה הייה רושם טוב מהתחרות רק בגלל הארגון של התחרות עצמה.
3 מונוליפטים באזור חימום,3 ספות בנץ', טלוויזיה עם המשקל,מקרן, אורות וכו'
חביבי, היו 2 מונוליפטים באזור החימום.

שלום לכולם, אני בדרך כלל לא מגיב אבל אני חושב שאנשים קצת איבדו כיוון, אני אנסה לעשות לכם קצת סדר.
אני לא ארחיב על קורות החיים שלי בספורט, אני גם לא מתיימר להיות הפאוורליפטר הכי מוכשר אבל, אני מתחרה מ 2008 שעוד שקלתי 75 והיו רק תחרויות קרב 2 שאנה ופאניה אירגנו של ה WPC . התחרתי אצל ב GPC באירלנד, בסלובקיה ובהונגריה ואצל ואלרי בארץ ואצל גל. אני כן מסכים שאצל ואלרי יש ציוד נחמד לתחרות, ופרגוד "נעים לעין" שיש לך סלקטורית שלא נותנת לחברים שלך להיכנס ולצעוק לך, חסרה אצלו אווירה שתאמינו או לא היא חסרה! תנסו אתם להתחרות בתחרות עם 20 מתחרים! אשאל את זה אחרת, איפה תעדיפו לגור בבית ענק עם טלויזיה ענקית וכו' אבל שלא באים חברים ואתם בודדים שם או בבית ממוצע שכיף לגור בוא שיש לכם שם חברים ומשפחה? יש דברים בחיים שיותר חשובים מהחומריות הזו.
אני אצטט משפט שאחד מהאנשים הותיקים בארץ אמר לי "לכולם נורא קל להתלונן ולהגיד מה לא טוב, אם כל כך פשוט להקים תחרות עם ציוד תעשו את זה בעצמכם" .
אני אזכיר לכם שעד דימונה 2012 לא היו תחרויות פאוורליפטינג בארץ רק קרב 2, וגל הוא היחד שהרים את הכפפה ועשה תחרות קרב 3, ואחריו התחילו להופיע אחרים. אני עדיין נותן לגל כבוד על זה שהוא היה הראשון שקידם את הענף בארץ.
אני לא משכנע אף אחד להתחרות אצל גל או אצל ואלרי, אבל אל תשכחו מאיפה באתם.
אילן - גם אתה לא התחרת אצל ואלרי ואפילו לא צפית אז בבקשה אל תיתן ביקורת סתם, זה רק הורס לך.
מפצל- אצל ואלרי היית יכול לדפוק את הראש בדלת לפני כניסה כמו אצל גל? עם כל הכבוד למפצל שאני אוהב אותו, הוא גם לא התחרה אצל ואלרי, לא מעניין אותי מה נעים לעין, מעניין אותי שיהיה לי כיף להתחרות.
נ.ב
תן לי אותו.

מצטרף למאור.

כל השיאי עולם הכי חזקים נשברו בתחרויות שלא "באו טוב בעין".

KK משך 426 בלי חגורה באיזה אולם מסכן שאפילו במה לא הייתה.

אד קואן נתן את הטוטאל האגדי שלו ב-110 (1118 ק"ג) באולם כנסים של בית מלון.

אנדי בולטון נתן 1000+ הראשון באולם קטן בניו יורק.

בני מגנוסון נתן את השיא שלו בדדליפט באולם לא יותר מדיי גדול, עם חוסר הקפדה על חוקים (סינגלט, נעליים).

אריק ספוטו נתן את השיא שלו בתחרות שהתקיימה בחד"כ של מארק בל. כנ"ל סטן אפרדינג עם הטוטאל האגדי ב-125.

יש עוד דוגמאות, אבל זה לא העניין. כמו שמאור אמר - דבר אחד חשוב, וזו האווירה. כל עוד יש פלטות ויש מוט אפשר להרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית